Deki šef 75 Napisano April 15, 2016 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan 1. wiggin 20€ 2. TheKrle 1000 RSD 3. goranignjat 20€ 4. Dva Puležana: e-mayl i mile fazer 5. nekac89 - 1000rsd 6. Beverly_Pa 30$ (t.....c_d@yahoo.com) 7. Nešo_Zlatibor, uplatio - Pay pal 8. Uros 1000 RSD 9. Fikacu 20€ 10.MnoCro Vinkovci uplata pay pal 11.Svestenik - preko paypal-a 12. Piki-uplatio sa zeninog racuna(da ne pomislis da te i zene prate ) 13.VeljkoM - uplatio PayPal 14. bmwgs Nova Gradiska paypal 15. 3OPAH (PayPal) 16. Kepo 17. 18. 17.Deki šef bgbt Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 15, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Piki...ako ti se zena ne zove,Sanela onda ti moram reci da me i zenske prate i koriste PayPal takodje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 15, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. wiggin 20€2. TheKrle 1000 RSD3. goranignjat 20€4. Dva Puležana: e-mayl i mile fazer5. nekac89 - 1000rsd6. Beverly_Pa 30$ (t.....c_d@yahoo.com)7. Nešo_Zlatibor, uplatio - Pay pal8. Uros 1000 RSD9. Fikacu 20€10.MnoCro Vinkovci uplata pay pal11.Svestenik - preko paypal-a12. Piki-uplatio sa zeninog racuna(da ne pomislis da te i zene prate )13.VeljkoM - uplatio PayPal 14. bmwgs Nova Gradiska paypal 15. 3OPAH (PayPal) 16. Kepo 17. Deki šef bgbt 18. GuMi5 (PayPal - 25€ - g******c@gmail.com) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIN 25 Napisano April 15, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1. wiggin 20€ 2. TheKrle 1000 RSD 3. goranignjat 20€ 4. Dva Puležana: e-mayl i mile fazer 5. nekac89 - 1000rsd 6. Beverly_Pa 30$ (t.....c_d@yahoo.com) 7. Nešo_Zlatibor, uplatio - Pay pal 8. Uros 1000 RSD 9. Fikacu 20€ 10.MnoCro Vinkovci uplata pay pal 11.Svestenik - preko paypal-a 12. Piki-uplatio sa zeninog racuna(da ne pomislis da te i zene prate ) 13.VeljkoM - uplatio PayPal 14. bmwgs Nova Gradiska paypal 15. 3OPAH (PayPal) 16. Kepo 17. Deki šef bgbt 18. GuMi5 (PayPal - 25€ - g******c@gmail.com) 19. MarkoIN 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vinergy 22 Napisano April 15, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Geneva Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan 20. Vinergy - paypal 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano April 15, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Piki...ako ti se zena ne zove,Sanela onda ti moram reci da me i zenske prate i koriste PayPal takodje.... Pozdrav Zoki moja uplata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bebop 1 Napisano April 15, 2016 U prolazu, 7 postova Motocikl: Bmw f 800gs Ktm xcr-w 450 Prijavi odgovor kao problematičan Be bop- paypal 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
necko80 4 Napisano April 15, 2016 U prolazu, 38 postova Lokacija: Stuttgart-Nis Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Necko80 uplatio Pay Pal Srecno Zoki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano April 15, 2016 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zoki sretno. Uplata stiže Ako netko iz HR nema PayPal a želi pomoći da vratimo Suzanu nek se javi na PM. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 16, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro svima..... Brazil,Brazil...kakva birokratija ...od toliko poslatih Maila samo jos veca konfuzija koga sam sta pitao i ko me na koga uputio.. Juce sam pokusao i da kupim SIM karticu za telefon ...uspeo sam preko nekoga ko je morao da koristi svoj socijalni broj da bi se registrovao u tel.kompaniji i na kraju balade moj ebeni telefon nece da radi sa tom karticom iako je otkljucan...tako da sada okrecem brojeve sa Skypa... Definitivno ovo mesto nije bas najbolje za slanje stvari preko bare ali videcemo sta se moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano April 16, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Zoki ovde je sranj*e, izbori, parika jos nije zrela itd, lepo nastavi ti gore, bez obzira sto si bio u US pa do Kanade pa cemo vec onda da smislimo da te vratimo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuty13 12 Napisano April 16, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: GPZ1100B2, TDM900A Prijavi odgovor kao problematičan PayPal uplaceno Sretan povratak za tebe i Suzu, ushao si u legende za zhivota 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11887 Napisano April 16, 2016 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ne javise mi se iz suzukija juce,ajd da im damo fore do ponedeljka,pa cu ih opet daviti .Zoki daj neku okvirnu cenu,koliko kosta vracanje,jesi saznao nesto,cisto da znam oko koje cifre mogu s njima da pregovaram ako uopste rese nesto,malo mi,nadam se malo oni i da se suzi vrati kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 16, 2016 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne javise mi se iz suzukija juce,ajd da im damo fore do ponedeljka,pa cu ih opet daviti .Zoki daj neku okvirnu cenu,koliko kosta vracanje,jesi saznao nesto,cisto da znam oko koje cifre mogu s njima da pregovaram ako uopste rese nesto,malo mi,nadam se malo oni i da se suzi vrati kuci. Ja mislim da ih boli taki... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 16, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ne javise mi se iz suzukija juce,ajd da im damo fore do ponedeljka,pa cu ih opet daviti .Zoki daj neku okvirnu cenu,koliko kosta vracanje,jesi saznao nesto,cisto da znam oko koje cifre mogu s njima da pregovaram ako uopste rese nesto,malo mi,nadam se malo oni i da se suzi vrati kuci. PIKI...sada je vikend nerade Subotom ovi ebeni, brokeri,cenu neznam jos uvek jer cak ljudi iz cargo companije ne mogu da mi kazu cenu jer to oni odradjuju sa brokerima...malo je zamrsenije nego sto sam ocekivao al uvek ima nacina a ima i druga zemlja..jel da.. Hvala ti za vreme i pokusaj da nesto ...iskamcish od njih ...cisto sumnjam jer se obicno vade na tu foru...*mora neko... odozgo da odobri* Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 16, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A da pogledas po luci, mozda ima neki brod sa ovih prostora ( bivse SFRJ ) , pa da vidis sa njima ako idu na ovamo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pc-monika 14 Napisano April 16, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Najblizi Laktasi Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je kada se na ovom forumu slazu ljudi iz Srbije,Crne Gore i Hrvatske na temu kako pomoci Zoranu. zaboravio si nas dosadne Bosance 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano April 16, 2016 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve kolege i Zokija naravno, jutros je iz Bara poslato par poruka nekim konpanija sto su vec radile transport iz Brazila za Crnu Goru tacnije u Luku Bar, videcemo sta ce da odgovore do ponedeljka ili utorka, u svakom slucaju ako bude nesto konkretno javljam se sa informacijama.Uglavnom radise na tome. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1387 Napisano April 16, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je kada se na ovom forumu slazu ljudi iz Srbije,Crne Gore i Hrvatske na temu kako pomoci Zoranu.zaboravio si nas dosadne Bosance 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikendaš 11 Napisano April 17, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se kako Bosancima tako i ostalima koje nisam pomenuo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlajsa 42 Napisano April 17, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: NBG 63 blok Prijavi odgovor kao problematičan Kawazoki, uplaceno. Hvala ti na divnom putopisu i u zdravlju i sreci da se vratis.Sa sve Suzanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 17, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Juce podigao karticu za placanje preko interneta, danas se registrovao na Pay-Pal, i nadam se - uspesno uplatio novac. ( valjda je proslo kako treba ). Meni sad pise ovako : PR 172016 Zoran KovacevicPayment request for 20,00 EUR sentLoading transaction details forZoran KovacevicPayment request for 20,00 EUR sent20,00EUR Zoran Kovacevic hasn't paid yet. Send a reminder Edit amount Cancel Close Request sent to zoran kovacevic kawazoki.7@gmail.com Transaction ID U-8XC94268JF969670E Note to zoran kovacevic Da se Suzi vrati u Cacak Total 20,00 EUR Details Money request amount 20,00 EUR Print details Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 17, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan A da pogledas po luci, mozda ima neki brod sa ovih prostora ( bivse SFRJ ) , pa da vidis sa njima ako idu na ovamo ? Nema sanse cak ni da udjem u luku ...u danasnje vreme to je cak problem i kad imas sve papire a kamo li bez icega ...nekada je to moglo tako ,sada vise ne. Takodje opcija slanja motora u delovima ...cak i onda ima problem jer ako na ramu ili masini od motora a ocigledno ima broj ...onda moras da pokazes papire za to ...odakle ti itd. a kad pokazes to onda ti opet treba custom broker jer je to zvanicni nacin izvoza nekih stvari ili vec sta... Za mog zivota sam toliko puta slao motore,automobile i druge stvaro ...to mi je po prilicno poznata ...zajebancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 17, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Juce podigao karticu za placanje preko interneta, danas se registrovao na Pay-Pal, i nadam se - uspesno uplatio novac. ( valjda je proslo kako treba ). Meni sad pise ovako : PR 172016 Zoran KovacevicPayment request for 20,00 EUR sentLoading transaction details forZoran KovacevicPayment request for 20,00 EUR sent20,00EUR Zoran Kovacevic hasn't paid yet. Send a reminder Edit amount Cancel Close Request sent to zoran kovacevic kawazoki.7@gmail.com Transaction ID U-8XC94268JF969670E Note to zoran kovacevic Da se Suzi vrati u Cacak Total 20,00 EUR Details Money request amount 20,00 EUR Print details Ops...pa u ovome sto pise TI meni trazis da ti uplatim 20ticu.. kaze nisam jos uplatio ..imas cak opciju i da me opomenes... nista samo kanceluj to i ponovi al obrnuto ..ti sada meni ...posalji. Svakako hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 17, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Evo kadvec kuckam da dodam da sam juce malo provozao po okolini da oladim malo od compa i silnoih Mailova , moj smestaj,soba i flasu vode nakacio na klimu da se ladne... Svratio u gradic Rosende na klopu i nesto kao exspres restoran...a i ovde se vidi na skveru kamera koja non stop se vrti ...definitivno security je ovde br.1 Izletiste koje sam posetio se zove Maringa u planinama pored nacionalnog parka a dolazi se sa 116 tice pa RJ-163 ...u podnozju je lepo malo mestasce sa dosta restorana i recicom plus hoteli a dalje penje se put u planinu i ima lepih vidikovaca...cak ide prevoj do 1300 mnadmorske pa zatim prelepa dolina gde sam ispraio ove blatnjave 4x4 na nekoj off voznji.... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...