Zoltan 583 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan prvi put sam seo na motor pre 25g. i danas me zanima ova prica.!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan dobro je znaci nisam jedini ;D ;D. Ja sam pre 4 godine,znaci imam jos 19god da provalim u cemu je fora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom gasim na prekidac, mada neki put i na kljuc! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan gledajuci neke seme... prekidach valjda gasi preko nekog releja ili slichno celo kolo strujno ... ali ne i ostale elektro sisteme motora ( mozda neka pumpa koja cirkulishe neko ulje koje hladi motor ili ako ima neki ventish negde ili sta znam ... ) a kljuch bi trebalo da skida sa akumulatora i toalni prekid .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan na prekidac. ne znam, jednostavno imam neki osecaj kao da mu je preko kljuca previse naglo gasenje kompletne struje, jbg, sta ja znam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano April 25, 2010 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Brava prekida kompletnu struju a prekidac bobinama...mislim da je prekidac tu kao preventiva i sluzi za brzo gasenje motocikla u "ne daj boze" situacijama. Inace,gasim na kljuc. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Prekidač, bliže i brže Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Prekidac,zatim skinem kontakt,jbg...navika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 25, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Na kljuc. Ne znam da objasnim zasto. Samo sam prihvatio savet. Inace to mi je toliko preslo u naviku da sam jednom trazio asistenciju od clanova grupe s kojom sam vozio da mi pomognu da startujem motor na benzinskoj pumpi jer "iz cista mira nece da upali" - a ja slucajno zakacio prekidaci i prebacio u Off. Namucih bez veze ljude dok se neko nije setio da proveri polozaj prekidaca ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja vala uvek na kjuc jer mi je logicno da se tako i pali i gasi kao i auto a veliko crveno dugme kao i na masinama je emergency only i nervira me kad na ravnom ostavljaju motor u brzini i na off prekidacu @kochaMatori ja imao isti slucaj kao i ti samo sto je motor bio na kurblu provalio sam tek kad sam seo sav znojav posle 15 minuta kurblanja ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano April 25, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga oborim na bok i posle par sekundi se sam ugasi. Automatika bato ;D p.s. nebulozniju temu odavno ne videh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan moj tomos je ekstra gasi se na pola puta pa posle nemoram se mucim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHA sad procitah sve,tako sam i mislio ,NEMA RESENJA ???. Stvarno glupa tema ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan nisam ni razmisljao o ovome do sad, pogledah u uputstvu za parkiranje ;D kad tamo stoji da se kljuc okrene u polozaj off i to je to, a onaj prekidac ni ne pominju.... stoga dilema za stromaše je rešena ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ako ce da rikne neka kontakt brava od varnicenja onda najbolje da se gasi dok je u brzini pustanjem kvacila dok se drzi kocnica tako nema varnicenja samo ce okolina da vam se smeje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 25, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Samo procitajte sta vam pise u User Manualu za motor... P.S. Na kljuc naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 25, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga oborim na bok i posle par sekundi se sam ugasi. Automatika bato ;D p.s. nebulozniju temu odavno ne videh To ti misliš... posle, kad svi odgovore, rešićemo još, kojom rukom to radimo,... da, da.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 25, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi promace ova tema. Iako ovo ima u svakom uputstvu, ja se slazem sa okradom. Sto je sigurno, sigurno je. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 26, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da rezimiramo: - nema konsenzusa o tome kako se gasi motor. - postoje ljudi koji misle da je to od nekakve vaznosti, a ne znaju zasto - vecina misli da to nema nikakvog znacaja - ljudi imaju neodoljivu zelju da se oglasavaju u temama za koje misle da su glupe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 26, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da rezimiramo: ... - ljudi imaju neodoljivu zelju da se oglasavaju u temama za koje misle da su glupe. Skroz si u pravu. Da rezimiramo: - nema konsenzusa o tome kako se gasi motor. Opet po ne znam koji put ponavljam, sve sto treba da uradite je da procitate sta pise u Uputstvu za upotrebu za vas motor, ne budi lijeni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...