ZZule 2 Napisano Septembar 25, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima ja sam Milos iz Požarevca. lmam 24 god i volim sve vrste motora ,ali najvise enduro nekako su mi svestrani,imam KLE 500 i mnogo pitanja za vas o njemu, nadam se da ce te mi pomoci,ali o tome drugi put.Nadam se lepom druzenju kako ovde na forumu tako i na putu ,veliki pozdrav za sve vas iz Požarevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Septembar 25, 2015 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Zule. Kle-a sam nekada vozio, sjajan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 28, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Meni se KLE500 takođe svideo, ali mislim da sam ga već prevazišao. Sad gledam Suzuki V-Strom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZule 2 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na neki nacin sam ga i ja prevazisao, ali nemam srca da ga prodam ili menjam za nesto drugo jer ima 8000 km na satu kad sa njim odjasem jos 40 000 hiljada menjam ga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 28, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godište? Koliko para za ozbiljnog kupca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZule 2 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je kolega ali nemam nameru da ga prodajem u skorije vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...