N.F.S. 26123 Napisano Septembar 15 Integrisan, 10652 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vozicu je sigurno, srafic je tanak i verujem da zicano jezgro nije osteceno (vise je stete nacinio ovaj alat sto za crvica mesto pravi). Gume sam zamenio nema 10 dana, ali ako bude pustala (sto posle kvalitetnog vulkaniziranja nije moguce) ili joj budem neverovao ima da leti u kantu cas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26123 Napisano Septembar 15 Integrisan, 10652 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem, mislim da sam guranjem cepa stetu i napravio, ispustila do kuce nije, trebao sam je odmah skinuti i na vulkaniziranje, brzopleto sam reagovao. P.S. Evo slika alata koji ide pre crvica u poredjenju sa holsrafom za rigips. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26123 Napisano Septembar 15 Integrisan, 10652 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... posle njega ovaj finiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26123 Napisano Septembar 16 Integrisan, 10652 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... zaboravih da napisem, valjda se na slici vidi koliko je vozacevo sediste "pufnastije" u odnosu na fabricko. Dodao sam kod tapetara jos 15mm mem. pene, toliko dozvoljava ovaj tapacirung. Sediste ima zasebno stelovanje visine i ugla (za razliku od prethodnog modela koji je samo u vis mogao), trenutno je u poziciji "srednje" nazad i "skroz nisko" napred. Jes" cudno ali veliku muku mucim sa trticnom kosti, tragam za resenjem nekim. Od kako sam se kod bugara po staroj planini vozao a po celi dan neku sam stetu na telu ocigledno napravio, nisam ustajao vec su svi udarci u pomenutu kost isli. Jedva se do Jagodine odvezem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26123 Napisano Septembar 17 Integrisan, 10652 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Posto ima navoje spremne na loncicima kocnice/kvacila stavio sam velike (citaj baaas pregledne) retrovizore na guvernal Volim da se ogledalo okrece kako upravljam, tako bolje pratim situaciju iza. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2107 Napisano Septembar 17 Drug član, 1577 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koji su to retrovizori i gde si ih uzeo?Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26123 Napisano Septembar 17 Integrisan, 10652 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki kawasaki retrovizori (versys 650), sve pasuje na sraf, nema prepravki.... Na kawi su blurovali sliku u nekim obrtajima (od 4000- do 5000bese?), na hondi su mirni totalno, nije bitna brzina niti obrtaji 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2107 Napisano Septembar 17 Drug član, 1577 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo da zamenim na Vstromu, čini mi se da turbulencija dolazi od retrovizora, moram da nađem neke za probu.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 888 Napisano Septembar 17 Zainteresovan, 201 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, N.F.S. je napisao: Fabricki kawasaki retrovizori (versys 650), sve pasuje na sraf, nema prepravki.... Na kawi su blurovali sliku u nekim obrtajima (od 4000- do 5000bese?), na hondi su mirni totalno, nije bitna brzina niti obrtaji Gde si kupio original retrovizore, ako nije tajna? Pisao sam davno da mi se jedan rerrovizor klimka na kawi, pa bih da kupim jedan par da imam? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26123 Napisano Septembar 17 Integrisan, 10652 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kupio druze, ostali od versys-a, tamo sam stavio one kross, sto se u svim uglovima mogu postaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 888 Napisano Septembar 17 Zainteresovan, 201 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Aha... Ok Neso hvala... Ja bio nasao po OEM broju u italiji, i kolega sa foruma @balkanlover70, kupi i posalje mi zajedno sa komunikacijama, ja kad sam doneo kuci ono kraci nosaci, izgleda da su za z900. Uspeo sam da napravim da se ne klima vise, ali bih voleo da imam u rezervi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9059 Napisano Septembar 17 Drug član, 1876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Fabricki kawasaki retrovizori (versys 650), sve pasuje na sraf, nema prepravki.... Na kawi su blurovali sliku u nekim obrtajima (od 4000- do 5000bese?), na hondi su mirni totalno, nije bitna brzina niti obrtaji Baš htedoh reći isti ko na mom motoru.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8185 Napisano Septembar 17 Drug član, 2276 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, N.F.S. je napisao: Posto ima navoje spremne na loncicima kocnice/kvacila stavio sam velike (citaj baaas pregledne) retrovizore na guvernal Volim da se ogledalo okrece kako upravljam, tako bolje pratim situaciju iza. cek cek...jesi ti to vratio fabricki izduv ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26123 Napisano Septembar 18 Integrisan, 10652 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika Darko, samo da suska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8185 Napisano Septembar 18 Drug član, 2276 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, N.F.S. je napisao: Fabrika Darko, samo da suska Podrzavam milion posto... Nego , mislio sam da sam ja jedini lik koji je to uradio u istoriji foruma .. Sad mi lakse ... Brt moi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13481 Napisano Septembar 18 Ne silazi, 3055 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nije 1000 već 600, al da se "prijavim", hehe ! Smetali su mi fiksni retrovizori i kada sam je kupio, razmišljao sam da stavim druge na volan, kao @N.F.S. na svojoj Hondi, ali sam mislio, na šta će to da liči. Moraću prvom prilikom da probam, pa kako bude. Imam par Kawinih okruglih retrovizora u hromu, za probu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26123 Napisano Septembar 18 Integrisan, 10652 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Probas... Uvek se na originalno mozes vratiti ako nesto ne odgovara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26123 Napisano Septembar 20 Integrisan, 10652 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U sumrak mi je posebno lepa, prilazim sinoc... .... ma moram da skljocnem Definitivno moram guvernal da (opet) zamenim, nesto otvorenije a blize meni, bole me ledja i ruke, bas mrzim sto starim, nekada mi nista nije smetalo... Sada mi treba sve vise nekih uslova za uzivanje. 4 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9059 Napisano Septembar 20 Drug član, 1876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sve si objasnio u poslednje dve rečenice... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 591 Napisano Septembar 20 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni trnu sake na ovom motoru.Prvo sam logicno pomislio da je do godina, ali na maxiskuteru koji sam pre ovog vozio to mi se nije desavalo, doduse ovaj motor vozim u rukavicama a na skuteru ih nisam imao, mozda je do toga, mozda sam polozaj sedenja i veceg oslanjanja na ruke, ili manjag samopouzdanja na nepoznatoj masini pa jace stiskam rucice, nemam pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26123 Napisano Septembar 20 Integrisan, 10652 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na tom sam modelu sebi odradio, ima sigurno u nazad, da ne ponavljam... 5 guvernala sam zamenio dok nisam nasao odgovarajuci (Odvezao se do Bar-a nocu uz dva stajanja po 3 min), crevo kvacila morao da zamenim. A ovoj cu lepotici da napravim polozaj kao na multistradi, juce sam odradio malo drugaciju kalibraciju klapne u auspuhu (15% manje restriktivno), potrosnja je kao na 600ccm a ide kao prava hiljadarka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26123 Napisano Septembar 20 Integrisan, 10652 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo su, ovaj poslednji je ostao na motoru kao komforan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1521 Napisano Septembar 20 Drug član, 1254 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Pokazujem Valentini ove slike....pričam šta radiš....ne veruje mi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26123 Napisano Septembar 20 Integrisan, 10652 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Valentina profil da napravi Ma volim to i nije mi tesko, na tvom motoru je 3 kom zamenjeno ali sada je kao da servo ima. Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1521 Napisano Septembar 20 Drug član, 1254 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Baš je gornji deo tela rasterećen. Ruke pogotovo. I poluga je velika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...