Darko Mihajlovic 6799 Napisano Maj 20 Drug član, 1952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim , nemam ja problem sto ti gasis motor na kill , ali mi je neverovatno da prepravljas motor, seces instalaciju ili ugradjujes delove koji zuje , piste i ostalo , umesto da prepravis naviku i ugasis motor na kljuc 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12419 Napisano Maj 20 (promenjeno) Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan U toj situaciji, u poslednje vreme, sam stekao naviku da gasim spuštajući ćopavu. Promenio Maj 20 član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2027 Napisano Maj 21 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1034 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Darko Mihajlovic said: Mislim , nemam ja problem sto ti gasis motor na kill , ali mi je neverovatno da prepravljas motor, seces instalaciju ili ugradjujes delove koji zuje , piste i ostalo , umesto da prepravis naviku i ugasis motor na kljuc A u cemu je onda problem ako nemas problem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6799 Napisano Maj 21 (promenjeno) Drug član, 1952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo sam znatizeljan... Sto si besan odmah ? Pre 1 sat, Sveta 5. je napisao: A u cemu je onda problem ako nemas problem Promenio Maj 21 član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2027 Napisano Maj 21 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1034 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Darko Mihajlovic said: Ma samo sam znatizeljan... Sto si besan odmah ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovinac78 26 Napisano Maj 25 (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: Kovin Motocikl: ex XTZ 750 SuperTenere, V-Strom 650 2004, CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 5. 2025. at 11:24, Elmilorad je napisao: Lepa ova zlatna,ako se odlučim...koja je oznaka,broj,šifra? Profix je boja, a sifra ton karte je M2-0905.0. Skinuo sam zadnji kofer i nestale su vibracije na kormanu. Sada nemam resenje kako ga voziti, a potreban mi je kofer. Što je najgore i kad su bocnjaci zakaceni isto se desava. Ono sto zapazam je da mi ploca stoji pod nagibom na nazad. Na samom nosacu kofera postoje odstojnici pa se pitam mogu li se zameniti mesta i probao sam ... ali ne moze. Na'rani prasići i ne čačkaj dugmići, rešena misterija. Ako možda ima nosač kao moj neka baci sličku. Promenio Maj 26 član kovinac78 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2409 Napisano Jun 13 Drug član, 1149 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 5900 porez, 36500 registracija. Prosli mesec ga nisam ni vozio. Ovaj tek nesto malo, ali maksimalni uzitak je voziti ga. Sent from my iPhone using Tapatalk 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2027 Napisano Četvrtak u 05:14 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1034 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro je imam, da li CBF 1000 ima lampicu za rezervu goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5265 Napisano Četvrtak u 07:09 Drug član, 1295 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Sveta 5. je napisao: Od skoro je imam, da li CBF 1000 ima lampicu za rezervu goriva Koliko se sećam, moja bivša nije imala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2409 Napisano Četvrtak u 07:15 Drug član, 1149 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da ova moja sad nema. Moja, tvoja. Jednom prilikom je kazaljka bas bila u crveno, nikakva lampica se nije pojavila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2027 Napisano Četvrtak u 10:38 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1034 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Zlatko LA said: I ja mislim da ova moja sad nema. Moja, tvoja. Jednom prilikom je kazaljka bas bila u crveno, nikakva lampica se nije pojavila. Terao sam je da je skazaljka bila i ispod crvenog i nista ,,,dolio sam 17l mislim da definitivno nema ali sam hteo da proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 44 Napisano Četvrtak u 12:35 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan Nema drugari nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3359 Napisano Četvrtak u 13:54 (promenjeno) Drug član, 1582 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 5. 2025. at 18:37, kovinac78 je napisao: Profix je boja, a sifra ton karte je M2-0905.0. Skinuo sam zadnji kofer i nestale su vibracije na kormanu. Sada nemam resenje kako ga voziti, a potreban mi je kofer. Što je najgore i kad su bocnjaci zakaceni isto se desava. Ono sto zapazam je da mi ploca stoji pod nagibom na nazad. Na samom nosacu kofera postoje odstojnici pa se pitam mogu li se zameniti mesta i probao sam ... ali ne moze. Na'rani prasići i ne čačkaj dugmići, rešena misterija. Ako možda ima nosač kao moj neka baci sličku. A da probaš sa koferom nakon podešavanja zadnjeg amortizera npr. zategni/ otpusti nazad/napred pa vidi da li je nestalo trešenje?Ako može da se podesava u opšte..? Promenio Četvrtak u 13:54 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6799 Napisano Četvrtak u 14:00 Drug član, 1952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nece se javljati wobling sa zadnjim koferom u slucaju kad imas suvozaca takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milošapx 12 Napisano Četvrtak u 15:39 U prolazu, 1 post Lokacija: Pančevo Motocikl: Cbf 1000 gt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve korisnike i uživaoce Honde CBF 1000 iz Pančeva 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12629 Napisano Subota u 09:05 Ne silazi, 2909 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 6. 2025. at 11:38, Zlatko LA je napisao: 5900 porez, 36500 registracija. Prosli mesec ga nisam ni vozio. Ovaj tek nesto malo, ali maksimalni uzitak je voziti ga. Sent from my iPhone using Tapatalk Ja sam blizu 4.000 pređenih do sad... Lađa ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12629 Napisano Subota u 20:59 Ne silazi, 2909 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ovaj motor filter goriva, da se menja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3344 Napisano Subota u 22:12 Drug član, 1668 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan NemaSent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 609 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nesto da ima Salim se...imam zelju da kupim ovaj motor,prosto jer mi se svidja. Mislim da je dobra masina. Imam cak jedan na meniju koji se prodaje,ali nije mi za uzeti dok ne prodam postojeci. Tako da se nadam da cu uci u klub CBF - dzija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...