gebee&co 8006 Napisano Jul 16 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Alexandra995 je napisao: Švrćkamo se uveče kad zahladi... Iiiiii,znači ti si Leskovački fantom što vozi bez svetala..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9536 Napisano Jul 16 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno je rešena misterija, ko to prepada Leskovčane po mraku! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8006 Napisano Jul 16 (promenjeno) Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bajker71 je napisao: Konačno je rešena misterija, ko to prepada Leskovčane po mraku! Tačno sam znao,još se kupuju dodatne potkape......kao da se ne prepozna......kako da nije.......Aleksandra........izvini,na ovu vrućinu, da se našalimo malo. Promenio Jul 16 član gebee&co 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Jul 16 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu provalili ste me! Nek ste nam živi i zdravi, slatko sam se ismejala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefCbf 9 Napisano Avgust 6 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Motocikl: Honda Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam svih 90strana na temu Honda cbf. Puno korisnih stvari sam vidio i hvala vam sto iznosite svoja iskustva, savjete i male tajne velikih majstora. Ali moze li mi neko sumirati na kraju krajeva sta je najbolje rjesenje za problematicni vizir Honde cbf 1000? Palmer nosac u sopstvenoj izradi ili neki drugi vizir? Drugu zamjerku na ovaj motor nemam. Dok stignem bice i neka slika moje kako kazete "litrice" Srdacan pozdrav za sve! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Avgust 7 prisutan, 1121 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Palmer ako možeš doći do njega.., plus možda neki veći vizir u kombinaciji..,Ivanov,onaj,ovaj , sve ti je to po sistemu probanja i promašaja!! Individualno.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Avgust 7 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema baš nekog univerzalnog rešenja koje godi svima, ja sam se recimo našao sa Givi Turing vizirom u Ivanovoj izvedbi +deflektor sa AliExpress-a, mad ko god je pravio distancere po @N.F.S. modelu kaže da je to pun pogodak. Inače, da, savršen motor :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Avgust 14 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kupanjac 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Avgust 28 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, zna li neko da li zadnji amortizer sa mk2 odgovara za mk1?Edit: našao sam info, za mk2 je nekih 2cm duži. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Septembar 10 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta oko motora da se čačka, pali, radi, ide... Okačena patkica sa Temu-a, kad nemam pametnija posla... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, prelazim iz odeljenja Kawasaki versys u Honda cbf 1000 Da li neko zna nešto o ovom motoru,registrovan je u Nišu,prodaje se u Smederevu Honda CBF 1000 ABS CBF1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBF 1000 ABS CBF1000, 2006. godište... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 547 Napisano Septembar 10 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega s foruma prodaje cbf1000 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj gore ilii neki drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 547 Napisano Septembar 10 (promenjeno) Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nije taj, ovaj: Promenio Septembar 10 član Miroslav91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Septembar 10 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, prelazim iz odeljenja Kawasaki versys u Honda cbf 1000 Da li neko zna nešto o ovom motoru,registrovan je u Nišu,prodaje se u Smederevu Honda CBF 1000 ABS CBF1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBF 1000 ABS CBF1000, 2006. godište... Ovako sa slika deluje jako pristojno.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Uzedo' ga Stig'o iz SD u NI Oduševljen sam... 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Septembar 13 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke kolega. Strašna sprava.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Septembar 13 prisutan, 1121 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Septembar 13 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Septembar 13 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reči... Prezadovoljan... Kakav motor... Večeras uslikao: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Septembar 13 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam video ranije da je neko montirao zadnju gumu 180/55-17. Kakva su iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Septembar 14 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Septembar 16 (promenjeno) Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Naišao sam na ovo: Da li se kupuje nova maska od carbona i gde ako neko zna ili nosim masku u servis gde je oblažu folijom? Promenio Septembar 16 član Elmilorad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 4. 2024. at 20:30, N.F.S. je napisao: Cek" da vam pokazem nesto sto koristim na vecini motora (ovo sa slike je za CBF1000). Zavija se umesto srafa za ispustanje ulja na karter, ima svoj cep aluminijumski. Kulturna stvar, unutar srafa je kuglica i prilicno jaka opruga (deo koji dihtuje). U setu se dobija i muski deo sa parcetom creva, zagrejem motor, crevo spustim u posudu i samo kliknem u prihvat, ni kap se ne prospe a navoj ne trpi niti stresiram karter odvijanjem na 1000km Imam i jedan novi set, valjda ce pasovati na NC Interesantna stvar,da li imaš jedan set za prodaju možda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Septembar 16 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Elmilorad je napisao: Interesantna stvar,da li imaš jedan set za prodaju možda? Чисто сумњам да ће Неша то да прода. Њему су интервали замене уља доста ‘велики’ Некада прође 500км, некада 900км а некада бога ми и 1500км.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...