Alexandra995 4575 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Videh taj vizir kod Neše, ali mi deluje odvojeno od maske (ne leži kao fabrički), al' verovatno mora jer je takav ugao. Nije nepodnošljivo, ali recimo za auto-put bi mi trebali čepići jer konstantno zuji od vetra. Do ~100km/h je okej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Octobar 7, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na kraju batalio produzetke, koristim MRA vizir i stavim cepove kad je autoput. Mislim da je najbolje da uradis ovo sto je Nesa uradio. Jer ugao vizira je takav da vazduh bije u glavu/ramena, i fabrickim podesavanjem vizira se ne menja. Ako ga "prelomis" produzetkom stvara se neki cudan efekat gde se vizir na nekim brzinama trese i stvara turbulencija. Na Z1000SX na primer fabricko podesavanje vizira menja i ugao vizira, pa u najvisem polozaju bude kao kod Nese, i bude bolje nego na CBF iako je vizir kraci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Octobar 7, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako prodam ovu Suzanu to ce biti zbog galame koju vetar stvara! Krecem dole ka jugu za sat vremena, oprema spremna! Elem, na cbf (sa podignutim vizirom) pa i na integri smo mogli da preko komunikacija razgovaramo bez problema, tako do 120kmh... Sada, vec na 70kmh huk bude prejak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, N.F.S. je napisao: Ja ako prodam ovu Suzanu to ce biti zbog galame koju vetar stvara! Krecem dole ka jugu za sat vremena, oprema spremna! Elem, na cbf (sa podignutim vizirom) pa i na integri smo mogli da preko komunikacija razgovaramo bez problema, tako do 120kmh... Sada, vec na 70kmh huk bude prejak. To je to. Ja preko 100 nisam smela na CBR da okrenem glavu, imam osećaj da će vetar da mi slomi vrat (o vetru neću da pričam). Sad se lagano razvrćem, druga priča skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Octobar 7, 2023 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam se čini ideja da napravimo spisak zainteresovanih za onaj hepek koji je @N.F.S. napravio pa da se uradi neka manja serija tih distancera. Ja bih to avansno uplatio, toliko me nervira buka i turboencija na produženom Givi viziru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 217 Napisano Octobar 16, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze Ivan da napravi neki vizir? Ili baci pogledu Louise, mogu da zamolim druga da uzme tamo ako ima. On ce za 20ak dana za Srb pa moze da mi ponese 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Octobar 17, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nađem šta zanimljivo - javljam. Hvala @Vitez Koja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 217 Napisano Octobar 17, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nista, uvek. Tu smo da se pomazemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 217 Napisano Octobar 17, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze i polovno ako nadjes nesto. Ima kako bese Mobilede i wilhaben 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Octobar 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Svašta nešto planiram da mu uradim, nego polako... Kompletno farbanje u crvenu (za nijansu još ne znam), ugradnja lancobrana sa blatobranom, farbanje felne u crnu sa sivim ili crvenim falcom, presvlačenje sedišta, crash bar, novi oem retrovizori, poliranje farova, produženi vizir, digitalni voltmetar, pokazivač temperature motora itd. Promenio Octobar 17, 2023 član Alexandra995 dopuna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 217 Napisano Octobar 17, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pravis transformersa od njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Octobar 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Da ofarbaš onakvu boju. Nadji sebi crveni, a meni, razume se, prodaš crni. Ili ako toliko želiš crvenu, uzmeš sve kompletno kupiš i ofarbaš, a ove oklope i maske ostaviš ovakve. Dakle 2 seta. Promenio Octobar 17, 2023 član Zlatko LA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Octobar 17, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Zlatko LA je napisao: Da ofarbaš onakvu boju. Nadji sebi crveni, a meni, razume se, prodaš crni. Ili ako toliko želiš crvenu, uzmeš sve kompletno kupiš i ofarbaš, a ove oklope i maske ostaviš ovakve. Dakle 2 seta. Ma gde ću oklope da nađem, nema delova ni za lek. Video si ono malo ulubljenje na rezervoaru, kad ga gledam sa strane bode mi oči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 217 Napisano Octobar 17, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan U belu perlu ga ofarbaj.. meni je to prelepa boja, otvori motor. Crna pojede motor. Madaaa i zuta mi je top 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16347 Napisano Octobar 18, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2311 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kendi red, Honda je to...i boja bas za devojcice... Promenio Octobar 18, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 18, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/7/2023 at 10:41 AM, N.F.S. said: Ja ako prodam ovu Suzanu to ce biti zbog galame koju vetar stvara! Krecem dole ka jugu za sat vremena, oprema spremna! Elem, na cbf (sa podignutim vizirom) pa i na integri smo mogli da preko komunikacija razgovaramo bez problema, tako do 120kmh... Sada, vec na 70kmh huk bude prejak. Ja bez ovoga vise ne mogu da vozim. Uvek imam set cepica u jakni. Sluh sam cini mi se ostetio jos na XJR 1300 i svim prethodnim motorima (a pogotovo pri izlaganju jakoj koncertnoj muzici). Moracu da idem uskoro na audiometriju da proverim ostecenje. P.S. svi koji vozite bez cepica za usi, pogledajte film "Sound of metal". Mislim da ako ga odgledate do kraja, vise necete pomisliti na izlaganje buci bilo kakve vrste. Tek kad stavite cepice za usi sa druge strane imate osecaj udobne i kvalitetne voznje. Skupa kaciga i visok vizir moze donekle pomoci, al nikad ne moze biti zamena za cepice za usi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 Meni se u poslednje vreme dešava da čujem, ali ne razumem šta mi neko kaže, a počela je i buka u vožnji da mi smeta. Gde si nabavio čepiće i koliko se uopšte čuje kad se nose? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 18, 2023 (promenjeno) Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Alexandra995 said: @Pingvin37 Meni se u poslednje vreme dešava da čujem, ali ne razumem šta mi neko kaže, a počela je i buka u vožnji da mi smeta. Gde si nabavio čepiće i koliko se uopšte čuje kad se nose? U svakoj dobroj apoteci imas da kupis. A i na jos mnogim drugim mestima. Set je oko 600 dinara cini mi se (4 ili 5 pari) sve zavisi, a imas i na komad po paru 120 dinara. Menjaj ih periodicno kad vidis da su prljavi i istroseni, da se ne nakupe bakterija. U pocetku malo cudno, posle se naviknes. Pogotovo u voznji van grada. Promenio Octobar 18, 2023 član Pingvin37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Octobar 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Počeo sam da čitam ovu temu. Došao do 23 strane i niko ne upita za....za problem koji ja imam... a to je ispucana guma kod šine vizira. S toga, da li ima da se kupi, gdje i po kojoj cijeni, guma koja "štiti" šine na kojima se miče vizir (evo slika) - označeno zelenom "drečavom" bojom... Moguće da je neku upitao, a ja ofulao u čitanju...bilo kako bilo, ja čitam dalje, a ako neko ima informaciju - javi! Promenio Octobar 18, 2023 član Belajmaker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Belajmaker je napisao: Počeo sam da čitam ovu temu. Došao do 23 strane i niko ne upita za....za problem koji ja imam... a to je ispucana guma kod šine vizira. S toga, da li ima da se kupi, gdje i po kojoj cijeni, guma koja "štiti" šine na kojima se miče vizir (evo slika) - označeno zelenom "drečavom" bojom... Moguće da je neku upitao, a ja ofulao u čitanju...bilo kako bilo, ja čitam dalje, a ako neko ima informaciju - javi! Ja bi prvo potražila na KP ako ima motor u delovima, ako ne onda kod ovlašćenog uvoznika/servisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Octobar 18, 2023 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Počeo sam da čitam ovu temu. Došao do 23 strane i niko ne upita za....za problem koji ja imam... a to je ispucana guma kod šine vizira. S toga, da li ima da se kupi, gdje i po kojoj cijeni, guma koja "štiti" šine na kojima se miče vizir (evo slika) - označeno zelenom "drečavom" bojom... Moguće da je neku upitao, a ja ofulao u čitanju...bilo kako bilo, ja čitam dalje, a ako neko ima informaciju - javi! Ja imam isti problem ali nigde ih nisam nasao, tražio sam i aliexpres i eBay, amazon I nista. Nasao sam samo oem iz honde bili su 20evra komad ali još nisam narucio. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Octobar 18, 2023 U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, meni smeta da mi je ta guma iscufana, ispucala. Imaš li, sličajmlno, product number tih guma, da upitam Honda BiH za cijenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Octobar 18, 2023 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam zabelezio, probam da nadjem pa javljam. Inace I meni jako smetaju. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Octobar 18, 2023 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan 64141MEWD20 desni, 64142MEWD20 levi rail coverSent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Octobar 18, 2023 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes da ima javi da uzmem i jaSent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...