Medo 0 Napisano Septembar 19, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Bmw rt1100 i suzuki 750r Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav od Meda, saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 19, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko šta je sa ovim drugim nesrećnikom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 19, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Tuga........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Septembar 19, 2015 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan imao sam cast upoznati ga pre 6 godina. velik gubitak i za ovaj forum...! saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filozof 11 Napisano Septembar 20, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Чачак/Београд Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Покој му души, диван човек, добар мајстор и комшија... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 20, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko šta je sa ovim drugim nesrećnikom? kako sam ja cuo, izlomljen je ali je stabilno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1511 Napisano Septembar 20, 2015 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ni kriv ni duzan Saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 332 Napisano Septembar 20, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan čovek, veliki gubitak za sve nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 21, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce, porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Septembar 21, 2015 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upoznali smo se odavno. Bio je jedan od onih ljudi kod kojih već na prvom susretu vidiš da je pun dobre, pozitivne energije i da je lafčina. Za nepoverovati je koliko često zla sudbina uzima upravo takve ljude. Počivaj u miru Pero. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano Septembar 21, 2015 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je vecni pomen,saucesce svima koji su ga poznavali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Septembar 21, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan sacusce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 11, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan daaj ne mogu da verujem,pero rep????? uzimao delove od njega i svasta nesto,a covece neverujem,covek bio vrh,strasno,nek ti je vecna slava druze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 22, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Dvoriste Saobracajne policije u Cacku-Fotografija sa rekonstrukcije udesa, u kome je nastradao Pero Rep :( 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 22, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Strašno! Direktan sudar. Zna li se šta je sa tim drugim? Koliko brzo je on vozio pa je ispravio krivinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 22, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ispravio skroz! Posle toga desetak dana sam isao na Zlatibor sa zenom i detetom i bas 100 m posle te krivine neki zastoj! Cujem, jedan kamiondzija prica da je naisao koji minut posle, kaze, ispravio krivinu i pravo u njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 22, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ako ništa, makar mi je drago što su se ozbiljno pozabavili rekonstrukcijom nesreće. Ipak neko ozbiljno radi svoj posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Novembar 19, 2015 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sad video temu Najiskrenije saučešće porodici i svima koji su ga poznavali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Septembar 17, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je godinu dana kako nas je napustio pokojni Pero. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 17, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga nisam poznavao, ali mi ga mnogo žao iz više razloga. Prvo ljudski, što sam o njemu čuo sve najbolje i kao čoveku i kao majstoru, drugo što često prolazim tim putem, vidim obeležje kraj puta i uvek ga se setim i treće što bi bio moj idealan izbor majstora u okruženju koga sada nemam odavde do Bg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 17, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas je godinu dana kako nas je napustio pokojni Pero. Kako vrijeme leti, kao da je juce bilo. Neka pociva u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Septembar 17, 2016 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Covece. Ja sam Peru upoznao u svetu motornih testera...jos u proslom veku. Van posla se nismo druzili, medjutim kako to u zivotu obicno biva, sa srodnim dusama se nekako brzo povezes. Pa se onda cak i kada se retko sa njima sreces, uvek lepo ispricas, nasmejes, posavetujes. Kad sam video vencic ispod njegovog nika na forumu isprva nisam ocigledno dovoljno osvestio da coveka vise nema. Ovaj tuzni potsetnik bih da iskoristim da uputim jos jedno najiskrenije saucesce, svima onima koji zbog njegovog odlaska sada u svojim zivotima osecaju prazninu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 17, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kada ode prijatelj ostaju tuga i uspomene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Septembar 18, 2016 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kao juće da sam čitao postove , a već prodje godina :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...