LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 27, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Petrovicu, koliko uopste trazis za tdm-a? mislim da nisi napisao cenu na P.A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Octobar 27, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da procitah negde da je 3700 evropskih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 27, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Bobane ako te interesuje Yamaha TDM 900 koji je bolji motor od DL po svim parametrimaNešo, slažem se i motor ti je prelep! Samo, ne mogu više da se lomim. Za Strom-a sam se odlučio, delimično upoznao, obećao @dankan-u i tako će biti. Prodaće se TDM jer je odličan i cena mu je odgovarajuća. Hvala na ponudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Octobar 28, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Bobane ako te interesuje Yamaha TDM 900 koji je bolji motor od DL po svim parametrimaNešo, slažem se i motor ti je prelep! Samo, ne mogu više da se lomim. Za Strom-a sam se odlučio, delimično upoznao, obećao @dankan-u i tako će biti. Prodaće se TDM jer je odličan i cena mu je odgovarajuća. Hvala na ponudi... Ok kupi i srećno da se voziš i uživaš,postavi slike kad završiš posao pa se vidimo na nekoj destinaciji.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Octobar 31, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jedno pitanje sta mislite za hondu hornet 600 i 900 dali moze neko ko je visi da se smesti na njega imam 190 i mogu da se smesim, okej je sve ali posle 150km u cugu oseca se umor.. bije vetar usput preko 120 prilicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 6, 2015 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan ''Meni motor treba da ga provozam sat vremena dnevno ili da odem do posla i nazad 15ak km u oba pravca, tako da mi recimo vibracija 1 klipa ili sa druge strane polozaj sedenja R motora ne predstavljaju nikakav problem. Nemam nameru da putujem duze sa motorom koji kupim, cisto da imate u vidu za kakve mi svrhe motor treba. '' Yamaha fazer 600, Kawasaki er6f, Suzuki gsx600f Ali tih 15km realno, mozes i peske tako da odabir motora ne igra ulogu, uzmi koji ti se svidja=mislim da je to jedini pravi izbor. E sad ako uzmes R a promenis misljenje u vezi putovanja, nahebao si Nisi nahebao ja sam se sa R om sit navozao na duge rute. Sve zavisi sta covek voli komfor ili izgled mada sam ja bio kao on pre 7godina pa sam kupio sta mi se svidelo a to je bio suzuki k8 gsx-r600 za dve sezone koliko sam ga vozio 18000km sam odradio uglavnom sam putovao srednje i duge relacije. E sam ono drugo sad posle 7 godina ne bih uzeo R a vec neki naked zbog komfora jer mi je to bitnije sad nego izgled ! Kupuj sta ti se svidja pa ces sam skontati posle gde si kad ga vozas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...