daxon81 31 Napisano Avgust 19, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Od kad sam kupio motor imam problem sa paljenjem,evo vec skoro 2 god.Naime prilikom hladnog palje ja sreca je ako upali iz prve,obicno bude na 4-5 dugo verglanje cak trazi varanje na gasu.kod toplog paljenja trazi prethodno da 2-3 puta zavrnem gas i pola gasa pri verglanju ali i tad ponekad omane na prvu.najgore je ako vozi ktatku relaciju pa motor ne postigne radnu temp e onda ga molim na sve nacine pa nekako upali..od radova imao dam ciscenke i sinhronizovanje karba,zamenu akumulatora,zamenu magneta,nove svecice,sredjen starter i zamenu frajlaufa ali nista nije urodilo plodom,tako je palio i pre svega toga.kad upali malo zajebava na podesavanju sauha,naglo mi menja obrtaje pa je bas tesko podesiti sauh a da nije u 4000 ili da ugasi.kad zagreje ide dobro,ne stuca,lepo povlaci,ne gasi se,drzi ler na 1200 obrtaja.e sad molio bih sve koji su imali iskustva da mi daju savet,predlog,mozda i mom majstoru pomognu jer ni on cini mi se bas nema ideju o cemu se radi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Avgust 19, 2015 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri kompresiju. Mozda ce gusce ulje da ti pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Avgust 26, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze mi majstor da je prilikom podesavanja i ciscenja karba smanjio nivo goriva u karbu te da hoce da to povisi neki dan,valjda ce biti bolje..imali ko misljenje u vezi ovog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Avgust 26, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno iste simptome sam ja imao na dominatoru 650, mislio sam da je karburator sve do jednog dana kad je ispao sic ventila. Majstor kaze da je sic dobio luft i dok je hladan nece normalno da radi i da propusta kompresiju, a kada se zagreje sic se rasiri i sve dodje na svoje mesto. Ne mora da znaci da je to kod tebe, ali potpuno isto mi se desavalo kao kod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuza85 0 Napisano Avgust 29, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stelovanje ventila u najavi...imao sam isti problem...ventili su bili rastelovani skroz na skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninjazx7r 0 Napisano Avgust 30, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prnjavor Motocikl: Kawasaki Ninja zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam da su ventili. Sve iste simptime sam imao sa svojom kawom i stelovanje ventila sve promjenilo,kao da je drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...