Jump to content

Moto Zajednica

Kuza85

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Pancevo
  • Motocikl
    Kawasaki KLE 500

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Kuza85's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Resen problem sa novim akumulatorom i promenjenim osiguracem od 30A. Sad imam drugi problem, dok je hladan motor na niskim obrtajima stuca, povuce pa se ugusi... Kad se zagreje sve lepo radi. Stajao je dugo, moguce da je do goriva....imate neki predlog, sta da pogledam??
  2. Da, to je taj, izgleda kao običan relej...ako nije osigurač šta može da bude. Aj razumem da zvekne CDI, ili vec nešto, ali imao bi negde neke znake života kad nakačim akumulator. Svetla, žmigavci, tabla, stop svetla....bilo šta... Ovo sad izgleda kao da nema struje uopšte nigde ... Proveriću osigurače opet, za svaki slučaj.
  3. Doduse nisam skidao plastike jer se nalazi na nezgodnom mestu, ali koliko sam gledao po servis manualu na automatu nema osigurač, samo osigurači u kutiji (12 komada) a listao sam i po netu originalan deo, na slikama se nigde ne vidi osigurač na automatu. Proveriću za svaki slučaj. Ako nije to imte li ideju šta bi drugo moglo da bude?
  4. Nije X9 ali je X7 250ie, a posto nema tema da se oprobam ovde. Elem napravio sam sr**e, prazan akumulator, zivci kratki pa da prepalim kablovima sa auta... Da li sam okrenuo polove ili sta sam uradio ne znam ni ja ali sad mu više nije nista. Probao sam da zamenim akumulator, nit tabla reaguje, nit pokazuje bilo kakve znake života. Otvorio kutiju sa osiguračima, vadio jedan po jedan, svi mi deluju da su ok. Ne znam da li pored tih osigurača koji se nalaze kod akumulatora ima još negde neki? Ako nije zveknuo neki osigurač šta bi drugo moglo da bude, a da apsolutno ne pokazuje znake života?
  5. Stelovanje ventila u najavi...imao sam isti problem...ventili su bili rastelovani skroz na skroz
  6. Imam slican problem na KLE Na hladno nece da upali, vergla ko blesav, jedva sastavi posle dugo vremena ili ne sastavi uopste... posle prvog paljenja recimo ujutru ceo dan pali bez problema, normalno se ponasa, ne trza, lepo vuce. Vakum slavinu sam zamenio elektro ventilom, creva su ok, svecice su nove. Zna li neko sta moze da bude problem?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja