Jump to content

Moto Zajednica

ninjazx7r

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Prnjavor
  • Motocikl
    Kawasaki Ninja zx7r

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ninjazx7r's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Podrzavam da su ventili. Sve iste simptime sam imao sa svojom kawom i stelovanje ventila sve promjenilo,kao da je drugi motor.
  2. Moguce da vuce negdje fals,mada meni to najvise vuce da karburatori nisu dobro sinhronizovani. Imao sam slican problem na zx7r.
  3. Jel sa 2 ili 3 pina ide?
  4. Imao sam tehnicki u Aprilu,ali to moram zbog sebe napraviti da me neko nebi sustigao kad skrecem ili presjekao put,pa bude steta puno veca od zmigavaca
  5. Zamjeni relej alnesera. Ja imao problema na Zx7r i tako sam rijesio problem.
  6. Zaboravio sam da zatvorim temu ali sve rijeseno sa stelovanjem ventila,ciscenjem i sinhronizovanjem karbova,gospon Miron ga ustelovao. Imao sam rijetko ali par puta problem sa vrucim startom ali sam to rijesio zamjenom relejom od alnesera.
  7. To moram ma svaki zmigavac dodati po jedan otpornik ili? U svakom slucaju msm da mi je jednostavnije kupiti novi automat za led. Hvala na odg.
  8. Moram probati al trenutno sam na putu pa cim se vratim. Hvala vam u svakom slucaju
  9. Pozdrav bajkeri. Prilikom pada motora sa nogare slomio mi se zmigavac (obicni), te ja odem i kupim nove led zmigavce,e sad imam problem kad upalim (lijevi ili desni) automatski se pale i rede sve 4 zmigavca,sad nzm u cemu je problem samo sam pokopcao zice kako su bile i to je to? Dali trebam jos dodatno nesto posto su sad led ili? Hvala
  10. Jos nisam rijesio problem sa vrucim startom a javljam se sa novim. Kad motor postigne radnu temp.i kad povucem saug motor prima gas,tj ide u velike obrtaje,zar nebih trebalo da se ugasi?
  11. Jel zna ko koliki mora biti zazor ventila,i jel to puno komplikovano za ustimati?
  12. Kako se zove ta spravica sto mjeri trenutno punjenje i gdje ima za kupiti?
  13. Hmm kad otvorim rezervar unutar bude pritisak,sad probavam dugu voznju pa onda ostavim otvoren cep,pa cu vidjeti.. Jel odusak bas na rezervaru ili na cepu,posto imam neki manji otvor na cepu,pa kontam skinuti to i ocistiti.
  14. Sto se tice voznje prima gas kao lud,nema da stuca,samo vruc nece da pali,sad mi rece momak koji ima isti motor da ima neki ispod sjedala regler da je on imao isti problem i njega samo promjenuo,valjda oslabi i kad se zagreje slabo provodi struju,zaato sutra soping pa cu vidjeti dalje.
  15. Poz za sve na forumu. Imam problem sa svojom ninjom. Nece da pali kad je vruc,tj posle voznje ugasim i onda kad hocu upaliti moram se ubiti verglajuci,a sacekam oko 45 min pali normalno? Karbovi ili?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja