Gliga 7465 Napisano April 3, 2025 Advanced Member, 2544 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine je desetogodišnjica Pohoda Bilo je u međuvremenu još zabavnih vožnji i putovanja, samo ne i vremena/volje da ih pretočim u putopise. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2318 Napisano Jun 9 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2160 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje se čita, i dalje će se čitati... Da se kod Gliginog avatara doda onaj mač. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1268 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Voistinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
little_boy 23 Napisano Jun 12 U prolazu, 42 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Svako danas nešto jaše!! Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga obično putopise kolega ne pročitam od početka do kraja, samo preletim i zastanem da se divim dobrim fotkama... ali ovaj od slova do slova Hvala na divnom i sadržajnom putopisu koji će verovatno probuditi želju kod mnogih da i oni krenu u pohod na zemlju bunkera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 378 Napisano Ponedeljak u 08:44 Zainteresovan, 415 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je drugi ili treći put da čitam putopis. Biće ih još verovatno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24098 Napisano Ponedeljak u 08:48 Integrisan, 7805 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas davno citao, moracu ponovo. Zapamtio sam neki boravak kod neke porodice iz Albanije i neke njihove cerke koja studira tako nesto ako nisam pomesao putopise 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7465 Napisano juče u 07:20 Advanced Member, 2544 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Da da, to je ovaj putopis Pretpostavljam da ćerka odavno više ne studira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24098 Napisano juče u 09:28 Integrisan, 7805 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ostaju mi tako neki trenuci iz odredjenih putopisa u secanju. Isto tako mozda i prvi putopis na forumu, kolega i koleginica na Africi 750 kada su isli za Jordan cini mi se u Petru, pa odmah na putu peh, ali su nastavili i uspesno zavrsili. Secam se da su pri povratku saznali da mu je i devojka trudna. Ne secam se imena kolega, mislim da su bili iz HR. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 378 Napisano juče u 19:33 (promenjeno) Zainteresovan, 415 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ostalo u sećanju da su krenuli iz BGa, ali u Bugarskoj su pali i iskrivili vile. Kao juče da sam čitao da mu je u servisu gde su pomagali odvezao motor da ga ovaj ne gleda i vratio se sa koliko toliko pravim vilama I da, ne znam dal su usput saznali, ali valjda su dete napravili na tom putu Baš lep putopis i uspomena Promenio juče u 19:34 član VPetar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11100 Napisano juče u 19:41 nekrunisani kralj moto cigana, 3345 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i knjigu "Putevima i džadama male Azije" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7465 Napisano juče u 20:24 Advanced Member, 2544 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta ljudi ju je rado pročitalo A Matiju sam upoznao na mojoj prvoj grupnoj vanasfaltnoj vožnji. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24098 Napisano juče u 21:59 Integrisan, 7805 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravi Matiju i ako ima jos knjiga rado bih je procitao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11100 Napisano pre 17 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3345 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Motorcyclist je napisao: Pozdravi Matiju i ako ima jos knjiga rado bih je procitao PUTEVIMA I DŽADAMA MALE AZIJE I BLISKOG ISTOKA - Kupindo.com (83608113) Just a moment... SHARE.GOOGLE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24098 Napisano pre 14 sati Integrisan, 7805 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...