Astral 6236 Napisano Maj 1, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je GDE??? Gde god pitam, nigde nemaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 1, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da proverim opet, ali pre mesec dana su imali u lokalnoj prodavnici auto-delova, u mojem komšiluku, u Arilju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja po Bg-u, trazim unaokolo, niko nema.. Svi samo za kola drze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nikad mi nisu trazili.. Ali mislim da oni samo jure datum na pakovanju i to kad im je akcija, inace ne traze.. Bar meni kad me kolima zaustave, ne gledaju prvu pomoc, samo registraciju i alkohol.. Ali zato kad je akcija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Maj 3, 2016 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Za Bgd i okolinu ima na buvljaku (Bubanj potok), al je problem sto su stare, pred istek roka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda će morati od auta, tražio, nema za motor nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Od auta i moze da se nosi ako imate mesta za nju zato sto ona sadrzi sve sto ima ona za motorcikl pa jos vise od toga. A cena im je ista... ili priblizna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusajte u lokalnom AMSS-u. Ja pre mesec dana zamenio za auto (690 din), i kupio za motor (oko 1300 din). Za motor nema zamene. Tako je bar u Valjevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ja znam ako imate na motoru PP za auto niste ispravni. Glupo jeste ali je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 3, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Piše li to negde baš tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da u zakonu.Tip A i Tip B.Ne luis nemačka i slično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan П Р А В И Л Н И К О ПОДЕЛИ МОТОРНИХ И ПРИКЉУЧНИХ ВОЗИЛА И ТЕХНИЧКИМ УСЛОВИМА ЗА ВОЗИЛА У САОБРАЋАЈУ НА ПУТЕВИМА Члан 125. У моторним возилима категорија L осим у возилима категорије L1, L2 и L6 мора постојати опрема за пружање прве помоћи (кутија прве помоћи величине „Б“) која одговара стандарду Б СРПС З.Б3.001, тако да се може по потреби користити. У моторним возилима категорија М, N, и Т мора постојати опрема за пружање прве помоћи (кутија прве помоћи величине „А“) која одговара стандарду А СРПС З.Б3.001, тако да се може по потреби користити. У возилима категорија М2 и М3 која имају више од 22 места за седење мора се налазити две кутије прве помоћи величине „А“. Опрема за пружање прве помоћи мора се налазити на доступном месту. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 255 Napisano Jun 21, 2016 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Malopre sam okrenuo sve prodavnice u Beogradu sa spiska na pocetku ove teme i ni jedna ne radi zamenu. Jedini koji imaju na stanju tip A po ceni od 1200 je Mika komerc d.o.o. u Zemunu, Prvomajska 2h.. Na stranu da li treba imati prvu pomoc, ali ovo je ozbiljna zajebancija.. Po zakonu se trazi, a nema gde da se kupi?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 21, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Malopre sam okrenuo sve prodavnice u Beogradu sa spiska na pocetku ove teme i ni jedna ne radi zamenu. Jedini koji imaju na stanju tip A po ceni od 1200 je Mika komerc d.o.o. u Zemunu, Prvomajska 2h.. Na stranu da li treba imati prvu pomoc, ali ovo je ozbiljna zajebancija.. Po zakonu se trazi, a nema gde da se kupi?! i ti sto imaju,verovatno imaju sa starim datumom,pa app. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 21, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam nikakvu,jednom me je pitao pandur za pp ja se zbunio sta prva pomoc,on kaze nista nista.. Jesu li nekog kaznili do sada ili je cuo da je neko kaznjen? Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Moj paso je kaznjen za prvu pomoc. Ali povod je drugi bio nesto je zeza policajca pa kad ovaj nije imao sta da nadje kaze daj prvu pomoc. Msm da je 5000 kazna a prvu pomoc nikad nije kupio...stalno je na skuteru i to mi je bio jedini put da su trazili... Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Jun 21, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja je kupio na Bubanj potoku na pijaci za 900 din pre 3 nedelje. Posle mene i jos jedan moj drugar kupio isto na pijaci. Znaci ima ih samo pojedinci izvlace na neke svoje nacine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 639 Napisano Januar 9, 2019 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se pazari komplet A prve pomoci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Januar 11, 2019 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Летос сам пазарио , Тошин бунар Бајкер хаус око 1500,00 дин. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Januar 11, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan GM MOTO tehnicki pregled ja sam tu kupio okretnica trole na Zvezdari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 639 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pogledacu, pa javljam info za ostale kolege! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Januar 17, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to oko prve pomoći, bar po meni, besmislica. Prvo da gažem da sam po struci iz medicine, prvi posao pre tridesetak godina, hitna pomoć - beograd, posle kardiohirurgija. Oko sterilinosti gaza koje su u paketu ne treba govoroti, ako pakovanje nije otvoreno ili oštećeno, sterilno je godinama. Setite se Vi stariji prvih zavoja iz vojnog kompleta - po 20 godina stari! Drugo, sa danjašnjim vozilima i brzinama, ne vredi vam ni 10 kompleta te prve pomoći. Povrede su takve da se jedva saniraju i na klinikama. Drugo, ko je koliko stručan da pruži prvu pomoć?. Što pre se se pozove hitna pomoć to je najbolje pružena usluga. Lično sam imao iskustvo da sam naleteo na saobraćajku vraćajući se sa mora, imao kod sebe kompletnu opremu za pružanje prve pomoći (još uvek sam radio u hitnoj pomoći). Policija koja je bila na licu mesta nije mi dozvolila da ukažem pomoć povređenima iako sam se uredno predstavio. Sreća naišla je ekipa hitne pomoći odmah nakon toga. Toliko o našim zakonima i "stručnim kadrom" koji ga piše 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo, policija ti ne dozvoljava da koristiš tu "prvu pomoć" i ukažeš pomoć povređenima, a može da te kazni ako je nemaš!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Januar 25, 2019 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je kod nas imitacija, ... bolje da ne nastavljam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 25, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Prva pomoc mi sluzi da saniramo povrede za prvi maj koje nastanu dok secemo paradajz i cistimo rotkvice sa 1.8 promila u datom trenu. 2 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...