aca bre 350 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan 6300 domacih... bio na reklamaciji za to i nista, al samsao sam se , lepo pre stavljanja kacige odignem deo koji drzi sundjer i sun vizir radi samo moras da se reg. kod njih preko neta. idi na njihov sajt ima svasta sad su im popusti samo ja sad nemam para za druge stvari jbg doslo leto, a motor trazi sitnice, a po koji skup .... ima jos izdataka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Jul 23, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Nox 301 imam nekih mesec dana. Do 80-90km/h je ok sto se tice buke, za preko ne znam. Kaciga lepo izgleda, za sada nigde ne duva i ne skripi ali je zato zavrsna obrada jako losa. Guma na rubu se odlepila postava takodje samo sto nije. U tom cenovnom rangu na oko mi mnogo kvalitetnije izgleda MTR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan_ 3 Napisano Septembar 8, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neka norma/pravilo koji tip kacige ide na koji tip motora? Npr neš na skuteru od 50ccm nositi kacigu za krosere i tako u tom pravcu sam kontao da ide ovo pitanje.. konkretno, koji tip kacige najbolje ide uz maxi skutere (250+ ccm)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Septembar 8, 2015 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan A šta fali kros kacigi na skuteru od 50 ccm? Ja bih čak rekao da je super praktična jer ima zaštitu za bradu, kačket da štiti od sunca a nema vizir pa je za leto u gradu super rešenje. I sa stanovišta komfornosti a i bezbednosti. Ne bih kros kacigu nosio na motoru sa sport i sport-turing načinom sedenja. A za to što si naveo nema nekog posebnog rešenja. Bilo koja kaciga je o.k. Ako ti je bitna bezbednost onda bilo koja sa zaštitom za bradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan_ 3 Napisano Septembar 8, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si to za cross kacigu na 50ccm, nisam razmisljao u tom pravcu a one kacige bez ikakve zastite na faci, one sto su samo oko glave (gore, nazad i oko usiju i eventualno vizir) - te ni ne pomišljati kupiti? ja bi samo neku da ne izgledam ko glavonja na skuteru, da je onako umerene veličine i da ne štrči veličinom u odnosu na mene i motor. da nije prebudžena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Septembar 8, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па онда ћеш морати да је пробаш и видиш како ти стоји. Моја препорука,флип-ап,али одлука је на теби. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Septembar 8, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan U tom cenovnom rangu na oko mi mnogo kvalitetnije izgleda MTR. Ja sam se jednom zajebao i kupio MTR i to dok sam se jos lozio na flip upove, sa prakticne strane su banja ali sve ispod 20 000 din je sranje ako vec morate onda preporuka za Caberg Konda, kupim MTR pre 2 godine u louisu bila kao best buy, po lokalu super, podigni, spusti, cas posla, al' kad sam krenuo na put bilo je haos preko 60kmh uvlaci sa gornje strane kroz vizir, morao da nosim spustene naocare non stop, o buci pogotovu oko usiju gde je mehanizam za dizanje kao da se vozim na mlaznjaku, posle 100 km prva pauza vrat ne bas u dobrom stanju, druga pauza na auto putu posle nekih 180km bukvalno sam morao da stanem u zaustavnu traku jer nisam mogao vise, vilica mi se ukocila, vrat nisam mogao 3 dana da pomeram, oko 1800gr pride jako lose izbalansirana. Pre nje imao V-Can flip up, bila mi za velicinu iznad i pored toga je bila u svakom aspektu bolja od MTR-a, eto moje iskustvo sa MTR-om mozda nekome posluzi, tako da verujem da je ova kaciga koju ste naveli gore daleko bolja, a izgled je fenomenalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan_ 3 Napisano Septembar 10, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo sam gledao katalog i ove dve kacige su mi zapale za oko. Može proći? Koja je bolji izbor od ove dve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan a da pogledas ovde? https://www.motocard.com/ imaju 50% popusta na kacige sad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi su se potrudili bas da budu konstruktivni i da ti pomognu da resis problem kacige za malo novca. Evo i ja cu iskoristiti taj talas konsktruktivnosti da napomenem da svaka stvar ima svoju svrhu i namenu te ako planiras redovno da vozis 160-180+, trebao bi razmisliti o kupovini neke kacige koja je za to i projektovana. To naravno iziskuje vise novca (oko 2x vise ) od onoga kojeg imas i iziskuje dolazak do neke radnje koja takve kacige ima na stanju da bi mogao da ih probas i odaberes onu koja ti najvise odgovara. Sve ostalo samo postaje tvoj ozbiljniji problem kojeg mozda nisi ni svestan, uz puno razumevanje situacije u kojoj se nema mnogo novca niti izbora u mestu u kojem se zivi. A ja sam tek treci covek koji ti istu stvar spominje u ovoj temi, mozda ti to ljudi spominju sa razlogom. Srecno i zelim ti mnogo bezbednih kilometara! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi su se potrudili bas da budu konstruktivni i da ti pomognu da resis problem kacige za malo novca. Evo i ja cu iskoristiti taj talas konsktruktivnosti da napomenem da svaka stvar ima svoju svrhu i namenu te ako planiras redovno da vozis 160-180+, trebao bi razmisliti o kupovini neke kacige koja je za to i projektovana. To naravno iziskuje vise novca (oko 2x vise ) od onoga kojeg imas i iziskuje dolazak do neke radnje koja takve kacige ima na stanju da bi mogao da ih probas i odaberes onu koja ti najvise odgovara. Sve ostalo samo postaje tvoj ozbiljniji problem kojeg mozda nisi ni svestan, uz puno razumevanje situacije u kojoj se nema mnogo novca niti izbora u mestu u kojem se zivi. A ja sam tek treci covek koji ti istu stvar spominje u ovoj temi, mozda ti to ljudi spominju sa razlogom. Srecno i zelim ti mnogo bezbednih kilometara! covek je lepo objasnio. poslusaj ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakisa 1 Napisano Octobar 9, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan bolje dati vise para i dugo i udobno koristiti, ja imam LS2 kacigu, planiram da je zamenim, u tartu je bila OK ali previse je bucna i duva sa svih strana, nemam pojma sta cu uzeti ali sada je pravo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 15, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hitno potrebna pomoć oko određivanja veličine kacige! Danas bio u Nišu u Yamaha Barel sa namerom da kupim Shark S900 kacigu u XL veličini. Nisu imali jer su ih prebacili u Bg, pa sam probao S700 koja je gabaritno ista. Međutim, stiska me sa svih strana, a ispred čela nema nikakvog prostora. Čitao sam da treba prst i po prostora da bude, a ispred brade prst. Toga nema, a radnica me ubeđuje da će se vremenom unutrašnjost proširiti i da tako mora Ujutro idem u Bg i imam nameru da kupim neku kacigu pa molim za pomoć oko određivanja veličine. Da li ne tačno ovo što kaže radnica ili mi je ta veličina ipak premala? Gde još da pogledam za kacige u Bg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 15, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi ako te malo steze onda je Ok. opusti se vremenom. Kad stavis ruke na potiljak i kacigu guras napred treba da ostane prostora da uguras jedan prst kod cela. odprilike je to to. Svaka kaciga ima svoj kalup i ne pasuje svakoj glavi.Probaj v ise modela da bi ustanovio sta ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 17, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Još jedan uzaludan pokušaj kupovine kacige Bio u Bg, svratio u Guevara shop, probao HJC FA-15 u XL veličini i mnogo steže. U XXL ima samo klot crna, a to neću. Samo za probu uzeo jednu Arai i dosta bolje, ali to je klasa iznad mojih potreba. Ostaje mi još jedna namenska tura do Bg, jer sam ovaj put išao drugim poslom i nisam imao puno vremena. Dajte preporuke gde da tražim, Bg i NS... XL i eventualno XXL veličina, klase do 200€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 6, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Konačno danas prelomih i kupih kacigu! Odluka je pala na Nolan N86. Čim sam je stavio na glavu, učinilo mi se da je to pravi izbor i kupio sam je. Ima Pinlock i zaštitu od Sunca (Dropdown sun-visor). Videću kako se ponaša u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pogresio Nolan je dobra kaciga Ls2 nisu neke kacige imam jednu ali nisam zadovoljan sa njom. Imao sam Schubert S1 kacigu ni od tada od kad sam je prodao nisam stavio na glavu bolju kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 22, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da, sad sa nešto iskustva mogu reći da je odlična! Nikakvo šuštanje, maglenje niti bilo šta drugo neželjeno nisam primetio, a probao sam do brzine od 160 km/h. U početku mi se činila tesnom, ali sad je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan juuuuu pa ti to teraaas brzoooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 22, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne, gde bih ja? Samo probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaJuan 10 Napisano Mart 15, 2016 U prolazu, 76 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan LS2 - Rookie solid black kaciga- Imam je za male pare(4000), stara 8-9 meseci, sa par neprimetnih ogrebotina, da li se isplati ili ne? Iskustva vasa sa njom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...