Djeneral 1437 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde pise za mog sv-a da trosi 6.06..meni je prosek oko 8 ???.nije bas mala razlika Dal je moguce? Meni ne prelazi 6,5... Kad ga vozim bas leeepo onda mi trosi oko 5.5l (cak na otvorenom i oko 5l) a ako ga cepam onda ode i do 6.5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 11, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki 750gsx-r inection na otvorenom putu i normalnom voznjom u grupi oko 5-6 litara a garantujem da ide preko 15 litara sa extremnom voznjom(vise puta testiran). FZR1000 sa neustelovanim ventilima katastrofa ali su sredjeni pa cemo da vidimo cim stignu gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ovde pise za mog sv-a da trosi 6.06..meni je prosek oko 8 ???.nije bas mala razlika Dal je moguce? Meni ne prelazi 6,5... Kad ga vozim bas leeepo onda mi trosi oko 5.5l (cak na otvorenom i oko 5l) a ako ga cepam onda ode i do 6.5l kolko prelazite sa 1 rezervoarom?dok ne pocne da treperi lampica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uvek mi svaki motor potrosi sve iz rezervoara, pa samo dosipam. Svodi se na 10 evra dnevno kad ga vozim...jebi ga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 13, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mešani prosek oko 7l/100km Može i 5.5 A može i 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Mart 13, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi od tipa voznje. Moj VTR moze da potrosi od 6.5l do preko 10l... Al najvise mu prija kad trosi oko 8-9l, pa ga tako i vozim... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Mart 14, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan I za kawu zx6r prilicno tacno. Pise 6l, a tu je oko 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Mart 14, 2008 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najštedljivijih motocikala za svoju klasu je BMW F650 - pri konstantnih 120 km/h troši oko 4.5 litara, a normalne vožnje nije uopće problem 4.0 l/100 km... A nisi puž... Osobno sam se uvjerio u istinitost podataka. Moja Tenerka je trošila u istim režimima vožnje oko 5.5-6.0 litara, a razvikani Pegaso sa starim Rotaxovim motorom i 7.0 L !!! Mnogo ljudi misli da F650 i Pegaso dijele istu mašinu, što bash i nije točno - BMW-ova izvedba ide bolje i troši manje, a ima i manje boljki. Nisam neki fan BMWa, ali sam po prirodi objektivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Mart 14, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan En 500 trosi min 4,00 ;D, a na brzini 140-150km/h, potrosi 6,5! Yamaha XT600z 3aj min. 4,3. U gradu oko 5l, u pustinji oko 10l. Full natovarena na otvorenom trosi 5 l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Mart 14, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom je tabela ok za orijentaciju. Moj KLE trosi oko 5 lit. Uvek tankiram na 200km, naspem od 9 do 10,7lit zavisno od voznje ali to je petica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Mart 14, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene je tabela prilicno tacna. ako bas, bas pazim, duze voznje, max 120km/h potrosnja pada na 4 - 4.5l. ali, na kracim turama, nezagrejan, sa saputnicom penje se i na 6 - 6.5l. mada na sve to i ne gledam. a trebao bih. japanci mu nisu (kle500) stavili nikakvu signalizaciju o preostaloj kolicini goriva, cak ni lampicu za rezervu! pa kad se malo zaboravim, a on pocne da kasljuca, brzo na rezervu. mozda je off-topic ali, konkretno pitanje: ima li kakvog zgodnog resenja za taj problem? bilo kakav savet, makar i za crvenu lampicu, dobro bi dosao! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Mart 16, 2008 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Moje mašinice nema na spisku ??? Jeste da je novi model ali ga treba ubaciti. Sachs X-Road, 125cc, 3-3.5 L. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Mart 19, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan motori su mi trosili ovako,cbr900rr 6 litara,kada se vozi lagano po gradu,na otvorenom oko 7lit,kada se vozi 140-180km/h,kada je peglam pun gas isla je i do 13lit,kawa zx9r 2001god isto tako, R1 mi najmanje trosi po gradu je 6litar,a na otvorenom po mojoj voznji od 7-9lit,a kada vozim bas lagano svedem je ispod 6lit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sto se moje masine tice tabela je tacna jos mi trosi 0,5l manje nego u tabeli a voznja mi je bila samo po gradu, bez nekih vecih puteva a ja jos mislio da mu cistim karburator ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Najmanje izmjereno 4.2 lit na otvorenom putu. Gradske voznje 6 lit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene je tabela prilicno tacna. ako bas, bas pazim, duze voznje, max 120km/h potrosnja pada na 4 - 4.5l. ali, na kracim turama, nezagrejan, sa saputnicom penje se i na 6 - 6.5l. mada na sve to i ne gledam. a trebao bih. japanci mu nisu (kle500) stavili nikakvu signalizaciju o preostaloj kolicini goriva, cak ni lampicu za rezervu! pa kad se malo zaboravim, a on pocne da kasljuca, brzo na rezervu. mozda je off-topic ali, konkretno pitanje: ima li kakvog zgodnog resenja za taj problem? bilo kakav savet, makar i za crvenu lampicu, dobro bi dosao! pozdrav! Ja taj problem resavam sto kad ga natankiram anuliram dnevnu kilometrazu i kad prodjem 200-250km idem na pumpu .U najgorem slucaju ako pocne da se gasi okrenem slavinicu na rezervu i pravac pumpa.Samo posle toga vrati slavinu na normalno .Na ovaj nacin imam uvek priblizno stanje kolicine goriva u rezervoaru ,samo sto mora uivek da se sipa do vrha . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 450 Napisano Mart 28, 2008 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Portosnja goriva kod motora je vise nego jasna. Razni faktori uticu na to a najvise od broja obrtaja pri voznji. E, a da li mi neko moze objasniti kako je to moguce da motor koji ima oko 200 kg i jednim konjem vise sa prosecno 80-100 kg tezinom, trosi kao i kola koja su u proseku od 1000-1500 kg od 1100-2000cc. Ocemu se tu radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja razumem, mislim da je stvar u broju obrtaja jer se automobilski motor vrti na max 7.000rpm, a motor od motorcikla ide do 13.000rpm pa i znatno više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene je tabela prilicno tacna. ako bas, bas pazim, duze voznje, max 120km/h potrosnja pada na 4 - 4.5l. ali, na kracim turama, nezagrejan, sa saputnicom penje se i na 6 - 6.5l. mada na sve to i ne gledam. a trebao bih. japanci mu nisu (kle500) stavili nikakvu signalizaciju o preostaloj kolicini goriva, cak ni lampicu za rezervu! pa kad se malo zaboravim, a on pocne da kasljuca, brzo na rezervu. mozda je off-topic ali, konkretno pitanje: ima li kakvog zgodnog resenja za taj problem? bilo kakav savet, makar i za crvenu lampicu, dobro bi dosao! pozdrav! Ja taj problem resavam sto kad ga natankiram anuliram dnevnu kilometrazu i kad prodjem 200-250km idem na pumpu .U najgorem slucaju ako pocne da se gasi okrenem slavinicu na rezervu i pravac pumpa.Samo posle toga vrati slavinu na normalno .Na ovaj nacin imam uvek priblizno stanje kolicine goriva u rezervoaru ,samo sto mora uivek da se sipa do vrha . Ja taj problem resavam sto kad ga natankiram anuliram dnevnu kilometrazu i kad prodjem 200-250km idem na pumpu i točim do čepa , ali mi ne dolazi do rezerve . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Kawa GPX 750R na otvorenom 4.8l :o ??? ..ni ja ne znam kako, ali kad sam premerio na pumpi zamalo nisam pao sa motora! Inache u 'finoj' gradskoj vozhnjici ide preko 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexxx 0 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan RF 900 R prosek oko 8l, ali jbg uživanje košta( sve više i više) i to samnom 330+ kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki kle 500 je izuzetno shtedljiv. Najlepshe radi,ima najmanje viibracija na 4 000 obrtaja i nekih 80-90 km/h.Tada mi uvek trosi ispod 5 litara goriva.Tachnije 4.1-4.5l. Ovo sam precizno merio. A ja sam chovek od 120kg.Pa plus kofer i stvari.Prezadovoljan sam ovim motorom u tom smislu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Honda XRV 650 Auto put oko 120-130 kmh sa dve osobe + tri kofera i tank torba - 4.9l Grad - oko 6.5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan FZ6 sa 9L predje 190km,uglavnom po gradu,koji put odem do popovice na plac ali uglavnom brat i ja na njemu(obojica po 80+ kg) kad idemo na plac pa tamo ima nezgodnih uzvisenja i ide na obrtaje,inace vozi se normalno ali nikad da bar jednom ne zavrnem gas,uvek cekam da se ugreje,a XT660 ispod 5L/100km po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 27, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Najnovije testiranje, SV650 grad + otvoreno 4,7 l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...