Jump to content

Moto Zajednica

Kineska montažna garaža

Recommended Posts

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

http://vesti.mojauto.rs/Istrazujemo/575472/Pogledajte-Kineska-montazna-garaza

Može biti zanimljivo kolegama, čiji su ljubimci na parkinzima. Ne kisnu, a verovatno ima i neka zaštita, a ako nema, može se osmisliti. Po dva motora u garaži i eto rešenja! 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Nisam čuo da je to zabranjeno. Kojim propisom je to regulisano? Ako platiš mesečnu ili godišnju kartu za parking mesto, ne vidim zašto bi bilo zabranjeno, jer ova garaža ne prelazi gabarite parking mesta. Osim toga, pre izvesnog vremena je jedan od kolega pisao o pokušaju krađe njegovog motora, koji mu je parkiran ispod prozora, a on mi je bio na pameti kada sam pročitao ovaj članak. Ako mu već komšije dozvoljavaju da tu parkira motor, možda mu dozvole i ovu montažnu garažu?

• Ne silazi, 6544 postova
  • Motocikl: đački pešački

Ne znam tačan propis ali je recimo pre neku godinu počišćen red limenih garaža na Banjičkom parkingu iako tu konkretno ima viška parking mesta, a sve su bile jednobrazne i složene uredno kao da su po urbanističkim uslovima a koliko se sećam te limene pokrivke se ne podvode pod objekte već se smatraju kvazi ciradama. Inače postoji propis ake se ne varam po kome je ograničeno vremensko zadržavanje vozila na jednom mestu ali se u praksi ne primenjuje ili vrlo retko, obično samo kad su pitanju cela vozila a iz nekog razloga se ne pomeraju ala istekla registracija.

Znam da stanari zgrade gde je stan mojih matorih, kupuju po nižim cenama godišnje karte za parking (nekada, u propalom socijalizmu su svi stanari imali po parking mesto, koje se, normalno nije plaćalo, jer je svako preduzeće koje je davalo stan, kupovalo-plaćalo uređenje parkinga, a dolaskom bolje budućnosti-sadašnjosti, parking je ograđen i sada se naplaćuje). Nema vremenskog ograničenja, a od 21 do 06 je slobodno parkiranje, Limene garaže su nepokretnosti po nameni, a i većih su gabarita, ovo ipak zauzima jedno parking mesto. Baš ću se raspitati ovih dana, mada meni lično ne treba, jer živim u kući, ali možda nekom bude od koristi.

• BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Ugostiteljski objekti placaju po kvadratu zauzimanje javne povrsine,i to na dnevnom nivou. Cena zavisi od zone,ako bi tako racunao bolje kupi garazno mesto negde,jeftinije je.

Nema mita,nema korupcije

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja