ŠekiKG 4332 Napisano Jul 15, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan http://vesti.mojauto.rs/Istrazujemo/575472/Pogledajte-Kineska-montazna-garaza Može biti zanimljivo kolegama, čiji su ljubimci na parkinzima. Ne kisnu, a verovatno ima i neka zaštita, a ako nema, može se osmisliti. Po dva motora u garaži i eto rešenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jul 15, 2015 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nije dozvoljeno postavljanje na javnim parkinzima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 15, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nisam čuo da je to zabranjeno. Kojim propisom je to regulisano? Ako platiš mesečnu ili godišnju kartu za parking mesto, ne vidim zašto bi bilo zabranjeno, jer ova garaža ne prelazi gabarite parking mesta. Osim toga, pre izvesnog vremena je jedan od kolega pisao o pokušaju krađe njegovog motora, koji mu je parkiran ispod prozora, a on mi je bio na pameti kada sam pročitao ovaj članak. Ako mu već komšije dozvoljavaju da tu parkira motor, možda mu dozvole i ovu montažnu garažu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jul 15, 2015 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tačan propis ali je recimo pre neku godinu počišćen red limenih garaža na Banjičkom parkingu iako tu konkretno ima viška parking mesta, a sve su bile jednobrazne i složene uredno kao da su po urbanističkim uslovima a koliko se sećam te limene pokrivke se ne podvode pod objekte već se smatraju kvazi ciradama. Inače postoji propis ake se ne varam po kome je ograničeno vremensko zadržavanje vozila na jednom mestu ali se u praksi ne primenjuje ili vrlo retko, obično samo kad su pitanju cela vozila a iz nekog razloga se ne pomeraju ala istekla registracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 15, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Znam da stanari zgrade gde je stan mojih matorih, kupuju po nižim cenama godišnje karte za parking (nekada, u propalom socijalizmu su svi stanari imali po parking mesto, koje se, normalno nije plaćalo, jer je svako preduzeće koje je davalo stan, kupovalo-plaćalo uređenje parkinga, a dolaskom bolje budućnosti-sadašnjosti, parking je ograđen i sada se naplaćuje). Nema vremenskog ograničenja, a od 21 do 06 je slobodno parkiranje, Limene garaže su nepokretnosti po nameni, a i većih su gabarita, ovo ipak zauzima jedno parking mesto. Baš ću se raspitati ovih dana, mada meni lično ne treba, jer živim u kući, ali možda nekom bude od koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 16, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kako objasnjavate bastu brze hrane u Nemanjinoj na parkin prostoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 16, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ugostiteljski objekti placaju po kvadratu zauzimanje javne povrsine,i to na dnevnom nivou. Cena zavisi od zone,ako bi tako racunao bolje kupi garazno mesto negde,jeftinije je. Nema mita,nema korupcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...