NeshaXX 374 Napisano Jul 13, 2015 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Volkswagen Caddy, teretni, znači 2 sedišta i tovarni prostor. Ima klimu i kuku. Registrovan (na mene) do juna 2016. Kilometraža sa fotke je 100% tačna jer smo ga u firmi vozili samo jedan kolega i ja. Svi servisi rađeni redovno i bez štednje Cena: na polovni automobili je 5.600, za bajkere 5.300e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3592 Napisano Jul 13, 2015 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sdi motor je po performansama mrtva baba, ali po izdrzljivosti, troskovima eksploatacije i dugotrajnosti majka mara za ove savremene turbodizele. Tako makar kazu svi taksisti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 13, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Na poslu vozim isti ovaj auto sa istim motorom i godistem, sad mu je 265000 na satu i nikada se nije pokvario, bez zezanja, ozbiljan sam. Nikada stucnuo nije, za sve te kilometre samo su mu menjane plocice 10x i diskove 1x i to je to. Nikada nista! Izuzetan auto! Imamo ih 5kom u firmi i svi su odlicni (svi imaju 250000 + km) kupljeni novi , sve kolege koje ih voze su prezadovoljne, ja cak volim i njegov specifican zvuk motora koji je prepoznatljiv medju 1000.. Odlicno vozilo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 14, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan vozim golfa 1,9 sdi...mrtva baba, ali kad vidim da ove zeza malo malo pa turbina, pa plivajuci, pa ovo pa ono...a kod mene nista.....a i gde ces da juris..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jul 14, 2015 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si barem za slikanje da mu sipas gorivo! :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 14, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vozio kedija 1,9 SDI , prešao sa njim oko 400.000 km - samo rađeni redovni servisi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jul 14, 2015 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim da ova prašina na instrument tabli izgleda kao da je izgrebano... a nije A za gorivo... u pravu si nego vozim toyotu ili motor, ovog mučenika nikako da počastim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jul 14, 2015 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno, ko jos pere auto kad ga prodaje! Eto sad mora nova slika kontrolne table... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...