aca-pn 6315 Napisano Jun 29, 2015 Enduraš, 6365 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Obzirom da dolazite na moj domaći teren ne mogu a da vam ne predložim da u obilazak ovog kraja obavezno uvrstite i odlazak do Resavske pećine i manastira Manasije. Nažalost, zbog poslovnih i privatnih obaveza, nisam siguran da li ću moći da vam se pridružim ali svakako svakom od vas stojim na raspolaganju da me kontaktirate na broj 062-16-56-089 za bilo kakvu pomoć u vezi organizacije ili šta god da vam zatreba. Pošto nikog od vas ne poznajem lično dovoljno je da kažete da ste sa BJB foruma. Poslusajte coveka, obidjite bar resavsku pecinu, jako je blizu Lisinama i steta je da to propustite, obilazak traje najvise sat vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 29, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Obzirom da dolazite na moj domaći teren ne mogu a da vam ne predložim da u obilazak ovog kraja obavezno uvrstite i odlazak do Resavske pećine i manastira Manasije. Nažalost, zbog poslovnih i privatnih obaveza, nisam siguran da li ću moći da vam se pridružim ali svakako svakom od vas stojim na raspolaganju da me kontaktirate na broj 062-16-56-089 za bilo kakvu pomoć u vezi organizacije ili šta god da vam zatreba. Pošto nikog od vas ne poznajem lično dovoljno je da kažete da ste sa BJB foruma. Poslusajte coveka, obidjite bar resavsku pecinu, jako je blizu Lisinama i steta je da to propustite, obilazak traje najvise sat vremena. Resavska Pećina nije u prvom planu iz razloga vremenskog ograničenja koji je proizvod jednodnevne kilometraže koja je oko 360km, za gupu moram priznati ambiciozno. Svakako je uzeta kao dodatna opcija i Resavska Pećina ali tek kad budemo imali uvid u prolazno vreme grupe. U svakom slučaju za neki drugi put istom ili sličnom rutom imamo na raspolaganju Manastir Manasije i Resavsku Pećinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Jun 29, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak 1. Arakis & Goca 2. drilling & Nina 3. Totomoto & Katarina 4. Vuk991 5. Bruno 68 & Ivan (2 motora) 6. Punisa 16 7. Sashac & Duca 8. Nemanja & Branka 9. Pedjabgd & Kaja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Jun 30, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Posle onih Sarmica više nejedem ništa ........ Gedža ma naterao na dijetu Neznam kako je Bruno prošao? Ja nisam imao problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 30, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Posle onih Sarmica više nejedem ništa ........ Gedža ma naterao na dijetu Neznam kako je Bruno prošao? Ja nisam imao problema Al zato si nas navukao na tanak led sa sarmicama i kiselim mlekom.... Milenko, moja Vesna i ja, nadrljasmo....jos uvek se nisam skroz oporavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 30, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 1. Arakis & Goca 2. drilling & Nina 3. Totomoto & Katarina 4. Vuk991 5. Bruno 68 & Ivan (2 motora) 6. Punisa 16 7. Sashac & Duca 8. Nemanja & Branka 9. Pedjabgd & Kaja 10.Aca(nas drugar) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Jun 30, 2015 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja ako bude lepo vreme,ubacicu se naknadno na spisak.....sacekao bi vas u Topoli da ne dolazim za Bg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 30, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Arakis & Goca 2. drilling & Nina 3. Totomoto & Katarina 4. Vuk991 5. Bruno 68 & Ivan (2 motora) 6. Punisa 16 7. Sashac & Duca 8. Nemanja & Branka 9. Pedjabgd & Kaja 10.Aca(nas drugar) 11.Zeka & Bilja 12.Sasa & Rada ( moj brat i snaha) Cekacemo vas u Topoli .Samo recite vreme i mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Jul 1, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da smo oko 10h u Topoli, možda da se nađemo na samom ulazu, na onoj raskrsnici gde se levo ide za obilaznicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 1, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Vazi , cekamo Vas. Mislim da sam te razumeo za mesto , tu bi trebalo da bude ona Nisova pumpa ako je tako cekamo Vas tamo. https://www.google.rs/maps/dir//44.2575031,20.6825271/@44.2554552,20.6831565,1174m/data=!3m1!1e3!4m2!4m1!3e2?hl=sr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Jul 1, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da, baš tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jul 1, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ocekivao ovako brzo opet neku voznju. Prijatno iznenadjen svakako. Zavisi od obaveza, ako posao dozvoli dopisacu se naknadno na spisak da ne pravim sad pometnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 1, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje: cuo sam od dvoje ljudi da je neki deo puta od ove rute u prilicno losem stanju. Da li je to tacno, i ako jeste, u koliko losem? Meni je svejedno, ali pitam zbog eventualnog saputnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Jul 2, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ima da poravnamo alsfat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Jul 2, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Strmosten - Despotovac nije baš idealan, ima puno zakrpa i po neka udarna rupa, ostali deo puta je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Jul 2, 2015 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Hajde Laki ne boj se, TDM je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jul 2, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Od Stmostena do Vodopada je deonica od 6-7km lošijeg puta. Strmosten Despotovac deonica oko 15km je put sa zakrpama ali prilagođenom brzinom nema problema za bilo koji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 2, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, bez opterecenja, svuda je put toliko los, tako da necete ni primetiti losiju deonicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Jul 2, 2015 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Put je zakrpa na zakrpu, mestimično ima normalnog asfalta, sve je podnošljivo ali ako hoćete pravu avanturu čak i po enduro standardima onda deonica Žagubica-Majdanpek odnosi pobedu za najgori put koji sam do sada prošao. Rupe po metar u prečniku, vožnja ko kroz minsko polje, bare na putu veličine jezera, ali sve to iskompenzuje fenomenalna priroda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepir 2 Napisano Jul 2, 2015 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Arakis & Goca 2. drilling & Nina 3. Totomoto & Katarina 4. Vuk991 5. Bruno 68 & Ivan (2 motora) 6. Punisa 16 7. Sashac & Duca 8. Nemanja & Branka 9. Pedjabgd & Kaja 10.Aca(nas drugar) 11.Zeka & Bilja 12.Sasa & Rada ( moj brat i snaha) 13. Lepir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Jul 2, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ja lepo ponudih pomoć ali niko ništa ne pita Put Despotovac-Dvorište-Stenjevac-Vodna-Strmosten-Lisine je osim u delu Stenjevac-Vodna-Strmosten (nekih 5-6km, ima rupa i zakrpa ali nije u toliko lošem stanju kao što nekolicina vas reče) u dobrom stanju. Deo Despotovac-Stenjevac je potpuno nov, završen pre par meseci. Ljudi da se ne ponavljam, imate moj post pri početku teme gde je i moj broj telefona pa budite slobodni da pozovete šta god da zatreba 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 2, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Od Stmostena do Vodopada je deonica od 6-7km lošijeg puta. Mislim da je to ta deonica o kojoj su mi pricali. 6-7 km? Nije mnogo. Ljudi, bez opterecenja, svuda je put toliko los, tako da necete ni primetiti losiju deonicu Bas vala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 2, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ostavite broj nekog od redara za nas sto se prikljucujemo u Topoli, ako slucajno zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jul 2, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve koji se naknadno priključuju moj broj je 060 1428321. Po planu u 9:00 am krećemo od Hotela 1000 Ruža (moguće koji minut kasnije) tako da nas možete obavestiti u slučaju eventualnih promena, mesta sastajanja ili vremena. Dolazak u Topolu je nadamo se oko 10:20am. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 2, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je vrucina,mogli smo i u 8...:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...