perkestefan94 1 Napisano Jun 23, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Raska Motocikl: Kawasaki klx 250, Cagiva supercity 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poz u pitanju je motor kawasaki klx 250 98 godiste, uzeo sam karb dellorto PHBR34 BD, i vecu izduvnu cev, motor ima mnogo vecu snagu ali ne mogu nikako da dobijem lep rad i da ga nastelujem zna li neko kako da ga nastelujem ili da doteram kod njega motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Jun 23, 2015 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Kultura nalaze da se prvo predstavis, pa onda da napises pitanje. Vidi da nadjes kontakt clana Bokilic pa da ti on pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perkestefan94 1 Napisano Jun 23, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Raska Motocikl: Kawasaki klx 250, Cagiva supercity 125 Prijavi odgovor kao problematičan Predstavio sam se druze prvo pa sam onda postavio pitanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HILL 20 Napisano Octobar 10, 2015 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam uputstvo za PHBH negde, verovatno je slican princip. Ako nisi resio problem, potrazicu ti ovaj manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockcrawler 2 Napisano Septembar 17, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kawasaki kx,Aprilia Tuareg,Mz ES Prijavi odgovor kao problematičan Takodje bih bio zahvalan na uputstvu za PHBH,ako ga ima negde,Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Septembar 17, 2016 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Predstavio sam se druze prvo pa sam onda postavio pitanje Sah-mat... :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 196 Napisano Septembar 17, 2016 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Imam u pdf-u,ali ne znam kako se postavlja ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...