Jump to content

Moto Zajednica

Radionica za mašinsku obradu glava i cilindara motora - 'Ljuba i Bata'

Recommended Posts

• Zainteresovan, 455 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Sa punom odgovornošću preporučujem ovu vrhunsku radionicu za sve vrste obrada glava, cilindara, hilznovanje, izradu delova po definisanim dimenzijama i sl.

Spadam u onu vrstu opreznih i zahtevnih mušterija koji se, pre nego što nekome povere neki iole značajan posao,najpre raspita, obiđe okolo konkurenciju, uporedi cene pa tek onda ide dalje na sklapanje posla. E, pa ova radnja je prošla svaki od tih stepenika i bila je odabrana na moje veliko zadovoljstvo! Kod njih sam uradio kompletnu obradu glave za moj motor, uz promenu vođica i frezovanje ventila. Sjajno odrađen posao, uz pomoć najsavremenijih mašina i odlično obučenog ljudstva a pritom po istoj ili, u nekoliko slučajeva, značajno nižoj ceni u odnosu na konkurenciju! Uz to, oni predlažu uvek najbolje i najisplativije rešenje za konkretan problem pa čak i onda kada je to na njihovu štetu. Konkretno, meni su trebale nove vođice ventila. Rekli su mi da mogu da mi ih naprave ali da ću proći jeftinije za isti kvalitet ako ih kupim u radnji u koju su me poslali. Poštovanje rokova se podrazumeva! Sada radim hilznovanje cilindara kod njih i ponovo su bili jeftiniji od nekoliko radionica u gradu. TOPLO PREPORUČUJEM!

Nalaze se u Beogradu, u neposrednoj blizini Cvetkove pijace, kod okretnice autobusa br. 55. Ulica je Vučićev prolaz br. 6, tel. 2831-430.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Podrzavam "floyd"-a .

Ljuba i Bata su radionica koja radi po Evropskim standardima i kvalitetom i profesionalizmom.

Puno puta sam nosio kod njih glave i blokove na obradu i svaki put su me samo vise impresionirali.

Kao stalna musterija sam jednom prilikom dobio potpuno nove, originalne klipove (prva ugradnja) za mog golfa. Ko se imalo razume u mehaniku zna sta to znaci. Jednom su napravili semering, koji nisam imao sanse da nadjem.

Sto se tice masina,strugova i mernog alata znam provereno da ih koriste samo dok su u garantnom roku a posle ih menjaju za nove.

Kod njih nikad necete videti mikrometar ili subler stariji od godinu dana ili da stoji na ponku bez futrole.

Po mom misljenju Ljuba i Bata , pa puno mesta prazno pa ostali (i sa ostalima sam imao iskustva ali mnogo drugacija).

• Zainteresovan, 645 postova
  • Motocikl: BMW F900GS

Da li ima neko josh neka iskustva sa ovom radionicom. Trebace mi uskoro obrada glave pa mi treba majstor da to odradi kak otreba ?

Inache, koliko se krecu cene obrade ventila (komada 6), i zamene gumica ventila, okvirno, chisto da imam predstavu ?

Pozzdrav

• Ne silazi, 6592 postova
  • Motocikl: đački pešački

Podrzavam "floyd"-a .

Ljuba i Bata su radionica koja radi po Evropskim standardima i kvalitetom i profesionalizmom.

Puno puta sam nosio kod njih glave i blokove na obradu i svaki put su me samo vise impresionirali.

Kao stalna musterija sam jednom prilikom dobio potpuno nove, originalne klipove (prva ugradnja) za mog golfa. Ko se imalo razume u mehaniku zna sta to znaci. Jednom su napravili semering, koji nisam imao sanse da nadjem.

Sto se tice masina,strugova i mernog alata znam provereno da ih koriste samo dok su u garantnom roku a posle ih menjaju za nove.

Kod njih nikad necete videti mikrometar ili subler stariji od godinu dana ili da stoji na ponku bez futrole.

Po mom misljenju Ljuba i Bata , pa puno mesta prazno pa ostali (i sa ostalima sam imao iskustva ali mnogo drugacija).

Pre puno godina su bili najbolji u gradu, tada su svi trkaci Auto,moto radili kod njih.NAJBOLJI :zdravo:

:takoje: Potpisujem preporuku.A ne rade verovatno zbog prevelike hladnoće i mašine ne drže stabilno parametre.

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Pa negdje od početka novembra ne rade. Znam prije kad sam prolazio da se vazda nešto radilo, a negdje od oktobra-novembra ništa, zatvorena kapija i to je to.

• -+-, 1006 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

Ja sam imao losije iskustvo sa njima i glavom za kola, opel je bio u pitanju, odradili su da bi samo odradili to je bilo 2010. Ono sto sam ja cuo jeste da ih je MR otkupio il fransiza, tako nesto, cak je na MR sajtu bilo u obliku vesti...

Mada moram da dodam da sam cuo dosta preporuka za njih...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja