Totomoto 102 Napisano Jun 15, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ko kod nas prodaje REV'IT opremu? Bio štand na ovogodišnjem sajmu, imali su solidan izbor i korektne cena. Jedini problem što sad ne mogu da se setim kako se firma zove a izgleda nemaju sajt ili bar ja ne mogu da ga nađem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Jun 15, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bellamoto je firma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Jun 15, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, to mi je trebalo. Izgleda da nisu osvežavali sajt dugo, pošto od opreme na sajtu imaju samo LS2 kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Jun 18, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas u Bellamoto, nisu oni bili na sajmu. Izbor garderobe prilično jadan, rasporadju ono što im je ostalo - po jedan, dva broja. Jedino što su cene super ali brojeva nema. Recimo odlična PGS jakna je bila oko 8300 din, ali nije bilo broja za mene. Rev'it pantalone oko 10.000 pa ko nije po JUS-u može da pazari jeftino. Dakle potraga za firmom koja je bila na sajmu se nastavlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 18, 2015 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Na revitovom sajtu piše da su zastupnici za Srbiju www.bikerhouse.rs i www.pazinimotors.com. Proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jun 18, 2015 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazio na sajmu Revit i nisam uspeo da nadjem..(obisao onaj deo gde su bili motori i oprema bar jedno 5 puta)sad ludim kad citam ovo da su bili ..a ja nisam uspeo da ih nadjem. .odes na njihov sajt vidis dilere za srbiju i to je to..tako sam ja gledao za Italiju gde sam kupio njihove rukavice jaknu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Jun 18, 2015 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pazinimotors iz NS-a prodaje Revit a modele i brojeve mozes da narucis ukoliko nemaju, ceka se nekih nedelju dana...tak je bar bilo prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Jun 19, 2015 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan U pazzinimotors-u devojka koja radi nema pojma ni šta ima u radnji a kamoli da je angažujem da mi nešto naručuje.... bio sam pre dve nedelje razočaranje je bilo potpuno... na moje pitanje šta imate od fullface - fulfejs kaciga riba bez trunke blama vata flip-ap... na pitanje da li imaju nešto od XL ženskih jakni vadi očigledan S i traži veličinu.... iskustvo na nivou.... više tamo ni slučajno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Jun 19, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na revitovom sajtu piše da su zastupnici za Srbiju www.bikerhouse.rs i www.pazinimotors.com. Proveri. Bikerhouse, ako se misli na odu prodavničicu u Tošinom bunaru od Rev'it-a ima čitavu jednu jaknu, tako da ko planira da zbog toga ide tamo ne mora da gubi vreme. Proveriću Pazinimotors, na sajtu nemaju ništa. Ako neko iz NS zna kako su opremljeni bilo bi dobro da se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Jun 19, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan U pazzinimotors-u devojka koja radi nema pojma ni šta ima u radnji a kamoli da je angažujem da mi nešto naručuje.... bio sam pre dve nedelje razočaranje je bilo potpuno... na moje pitanje šta imate od fullface - fulfejs kaciga riba bez trunke blama vata flip-ap... na pitanje da li imaju nešto od XL ženskih jakni vadi očigledan S i traži veličinu.... iskustvo na nivou.... više tamo ni slučajno... Dakle, bolje mi dođe da naručujem online od preko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Jun 19, 2015 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan U paziniju imaju jedno 5 jakni raznih proizvodjača i 5 pari pantalona i to je to.... ne gubi džaba vreme na šetnju do prodavnice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 19, 2015 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Pravilo za Revit opremu je sledece: sednete u auto vas cetvorica i pravac TC Moto Ljubljana. Na svu robu 20% popusta plus oko 17-18% povracaj poreza u Raifaizen banci u Bgd ili Nisu. Sve ostalo je gubljenje vremena i zivaca. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Jun 19, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu. Često idem do Zagreba a odatle Ljubljana nije daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanSEI 2 Napisano Jun 24, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Krnješevci Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas u Bellamoto, nisu oni bili na sajmu. Izbor garderobe prilično jadan, rasporadju ono što im je ostalo - po jedan, dva broja. Jedino što su cene super ali brojeva nema. Recimo odlična PGS jakna je bila oko 8300 din, ali nije bilo broja za mene. Rev'it pantalone oko 10.000 pa ko nije po JUS-u može da pazari jeftino. Dakle potraga za firmom koja je bila na sajmu se nastavlja... A koji su to brojevi ostali? Ja sam planirao da se zaputim u bellamoto, ali posto vidim da si skoro bio, mozda mozes da mi pomognes. Na primer, ako sam 175cm i 75kg da li bi mogao naci jaknu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Jun 24, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan nisu pi jusu samo ekstra niski i ekstra visoki preko 185cm tako su meni jednom rekli na rasprodaji u jednom butiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanSEI 2 Napisano Jun 24, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Krnješevci Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan znaci ja sam normalan?? mislim po jusu? i to je ok.. Šalu na stranu..hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jun 25, 2015 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pravilo za Revit opremu je sledece: sednete u auto vas cetvorica i pravac TC Moto Ljubljana. Na svu robu 20% popusta plus oko 17-18% povracaj poreza u Raifaizen banci u Bgd ili Nisu. Sve ostalo je gubljenje vremena i zivaca. 12.5% je povracaj poreza iz Slovenije, kad se uzima kod nas u Raiffeisen banci (Global Blue). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jun 25, 2015 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan % povracaja poreza zavisi od kolicine novca koja se vraca. Sto je veca suma veci je i procanat koji se vraca . Ako vas zanima koliki ce refund biti kliknite na link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Jun 25, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Global uzima muški proviziju za ovaj povraćaj. To se isplati jedino onome ko se ne vraća nazad u neko dogledno vreme da naplati tamo gde je i kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 25, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Meni su pre 3 godine na granici (Slovenackoj) vratili ~12% na nekih 240eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jun 25, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan koji je model u pitanju? Raspitacu se i javicu cene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Jun 25, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas u Bellamoto, nisu oni bili na sajmu. Izbor garderobe prilično jadan, rasporadju ono što im je ostalo - po jedan, dva broja. Jedino što su cene super ali brojeva nema. Recimo odlična PGS jakna je bila oko 8300 din, ali nije bilo broja za mene. Rev'it pantalone oko 10.000 pa ko nije po JUS-u može da pazari jeftino. Dakle potraga za firmom koja je bila na sajmu se nastavlja... A koji su to brojevi ostali? Ja sam planirao da se zaputim u bellamoto, ali posto vidim da si skoro bio, mozda mozes da mi pomognes. Na primer, ako sam 175cm i 75kg da li bi mogao naci jaknu? Milane, mislim da je ostao jedan M i jedan XL te jakne koju sam gledao. Prošlo je neko vreme od tada, možda da ih nazoveš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanSEI 2 Napisano Jun 25, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Krnješevci Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Totomoto Ipak cu u subotu naci vremena da skoknem do prodavnice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Decembar 5, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Za Revit, kao sto rece Debeljan, pravac TC motoshop Ljubljana, najveci izbor, svi moguci modeli i velicine na stanju! Sve pohvale za Bojana i ekipu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2658 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Kakva je danas situacija sa Revit opremom kod nas? Mogu li se gde nabaviti jakne pre svega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...