Alekre 13419 Napisano Jun 1, 2015 (promenjeno) Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Motoric sam kupio od Cafe Racera, stigao je Svajcarske. To je moj prvi motor, vozim ga vec pet godina i konacno su se stvorili uslovi da kupim nesto vece. Generalno:Godiste 1999KM 50,150 km 499cc, 25kW Tzv, verzija sa blokadom, ja sam ga tako vozio i vozim. Trosi od 3.8 otvoreno do nekih 4.5 litara.Odrzavanje, kod mene je odrzavan po servisnim uputstvima, tokom 5 godina od kada je kod mene poseduje servisnu evidenciju koju sam ovde okacio i moze svako da vidi. Nedavno je uradjen veliki servis, ventili, karburatori, viljuske ne cure, ulje je zamenjeno, filter vazduha, AKU je nov, gume su O.K, set lancanika nov... Cudno zvuci ali, motocikl je u stanju da ode bilo gde i bilo kada u narednih 5 godina samo redovan servis (ulje filteri i to je to). Druga stvar, oprema. Stavio sam sve sto moze da se stavi, dosta toga nisam koristio, vise sto volim da imam... Pocevsi od fara:Bi-XenonArrow Halogeni migavci napredPuig Touring vizirProGrip ruciceNavlake rucica komandiKoso Multimetar (voltmeter) 12V UtikacPrekidac2x full aluminijumska retrovizoraLSL StreetBar upravljacOriginal Kawasaki crashbaroviGel touring sedisteStitnici prednjih semeringaNosac reg. nalepniceFender Extender prednjeg blatobranaGIVI WingrackKappa K53 (Maxia)Stitnici zadnjih amortizeraScottoiler V System2X Hella Micro De maglenkeRace Ada auspuh Sve sijalice su zamenjene LED i to kvalitetnim, nisu one kineske sto traju 10 dana. Ima tu jos nekih stvari koje sam odradio ali ne mogu se svega setiti. Imate i excel fajl sa servisnim logom pa mozete videti sta se radilo i kako se odrzavalo.0641394251 Cena je 2000 eur, zamena moze za Bandita 1200 Promenio Jun 1, 2015 član Alekre 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep naked! Srecna prodaja,a i nekome kupovina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13419 Napisano Jun 6, 2015 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnjeg izleta: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 6, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kao lutka.. nema sta! Kad te pitaju sta imas od dodatne opreme? Lagano mozes da odgovoris " SVE ! " Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13419 Napisano Jun 6, 2015 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek nesto zaboravim da nabrojim, recimo gore sam zaboravio da napisem da ima beeper migavaca, spliter na bateriji, prvu pomoc i tako neke stvari. Znam da je cena veca u startu, ali kada se uzme u obzir da za 25000 km treba da ode na proveru ventila i karburatora i to je sve i da ima tonu opreme, mislim da je skroz na mestu. Imao sam ideju da mu prepakujem vesanje i kocnice ali mislim da je posle 5 godina vreme da predjem na nesto vece. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10688 Napisano Jun 6, 2015 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cena jeste veca, ali ne pise da je fixna, tako da ko god se nameraci na tvoj ER siguran sam da cete naci dogovor povoljan za obe strane,jer realno ako covek hoce u startu sredjenu masinu da sedne i vozi i ne razmislja, i sa tonom opreme, to svakako mora da se plati, pre ili kasnije, a ja bi radije malo vise platio pa da se ne patim, nego da vozim i uzivam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13419 Napisano Jun 20, 2015 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jos slikica: Motoric ima kompletnu servisnu istoriju tokom mog vlasnista od pet godina, U narednih 30 000 nema nista od ulaganja osim redovnih stvari. Bukvalno... Moze zamena za Bandita 1200, SV1000, XJ900, CB1000... Uglavnom nesto veliko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 20, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Motor vredi svaku paru. Video ga uzivo i probao. Tona opreme, mehanicki bez greske. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Jun 20, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Kako si spravio plastikicu za registracionu nalepnicu ? Ili kupljena gotova ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Jun 20, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jos slikica: Lep motor,vidi se da je pažen i održavan Nije mi samo jasno zašto ovo crevo od podmazivača ovako tužno visi sa strane,malo mi to bode oči.Možda da ga skratiš i sprovedeš uz viljušku,delovalo bi urednije. Srećna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13419 Napisano Jun 20, 2015 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Plastikica za reg. nalepnicu je kupljena u Nemackoj. Zapravo, to je nosac za vinjetu. Ima ga u ''Louisu''. @Milanezi Imas pravo! Skraticu ga. Kontao da ga ostavim duze ako se bude prebacio na drugi bajk. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 21, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sam posedujem er-5, ovo je verovatno jedan od najboljih primeraka kod nas na trzistu, ako ne i najbolji. Mislim da je alekre preterivao u sredjivanju svog ljubimca, ali eto, buduci vlasnk ce zato uzivati. Mislio sam da ce i cena biti veca, ovo je skroz ok cena. Srecno buducem vlasniku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Jun 21, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Plastikica za reg. nalepnicu je kupljena u Nemackoj. Zapravo, to je nosac za vinjetu. Ima ga u ''Louisu''. @Milanezi Imas pravo! Skraticu ga. Kontao da ga ostavim duze ako se bude prebacio na drugi bajk. Fala vi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13419 Napisano Jun 30, 2015 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Motoric je presao preko 1200 kilometara na turi, mislim da samo po sebi govori da je ispravan, servisiran i pouzdan.Ako se nekome svidja, neka slobodno pozove i pita, mozemo nesto da demontiramo od opreme ili da korigujemo cenu, mi smo resili da predjemo u jacu kategoriju, nacicemo valjda nekakav dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13419 Napisano Jul 1, 2015 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8701 Napisano Jul 1, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan vozim gpz, vozio sam nekoliko puta er5. Er5 je tako lagan za vožnju, upravljiv... Video sam u oglasu da je još sa blokadom. takav je bio i moj, kupio sam ga sa skinutom blokadom, ali posle intervencije kod Bokiliča je utvrđeno da mu nisu promenjeni poklopci na karbovima. To zamenjeno i motor je dobio još na snazi i momentu. malo sam odužio, rezime: ovaj motor je u suštini tek razrađen, jer blokada je ovog kao i mog čuvala kao dadilja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13419 Napisano Jul 1, 2015 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je i kod mene slucaj, ne podize sibere do kraja. Tj. kada otvoris full gas karburatori rade na 50%. Cinjenica, motor je pasivan ali meni ne smeta u retkim slucajevima je prelazio 4.5 litara i nikada me nije vukao da ga ganjam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 1, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Eto konacno da se i ti opametis i kupis pravi motor,a to je bandit 1200.....imas moju podrsku u tome... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Jul 2, 2015 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Motor super izgleda na slikama. Meni je ER5 ostao u jako lepom sećanju, kao pouzdan, upravljiv i krajnje ekonomičan motor. Pomalo nostalgično gledam na ovaj model motcikla. Svojevremeno sa s njim obisao Julijske Alpe i dotakao Austriju i Italiju (ukupno oko 2700 km, kawa je to podnela sa lakoćom). Sto se potrosnje tiče, moj je bio bez blokade i potrošnja goriva je bila možda i za zanemarljivu nijansu manja od tvoje. Mislim da skidanje blokade ne bi trebalo da se odrazi na veću potrošnju goriva. Srećno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13419 Napisano Jul 16, 2015 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bez maglenki, prtljaga i scottoilera moze jeftinije, ovo ostalo sve ostaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 16, 2015 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Retko se srecu ljudi kao sto je Alekre, a i retko se srece ovakav primerak ER 5. Fantastican motor, kolega ga je odrzavao i sredjivao za sebe sto slike i govore, kupac ce se navozati slatko. Sve preporuke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jul 30, 2015 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan prelep...shteta shto je van mog budzeta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13419 Napisano Octobar 10, 2015 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu sam zamenio sva creva za benzin WURTH-ovim jer su ovi po auto radnjama smece. Predihtovao sam novim O ringovima rashladni sistem i narucio original filter antifriza tako da sada nema bojazni. Zamenjeno ulje u motoru i nabavio sam Silkolene PRO RSF za viljusku. Ne curi nigde ali ulje se menja na dve godine. Ima i nov antifriz u sistemu. E sad' obzirom da sam pikirao sledeci motor, prebacicu prtljag sa Kawe i Scottoiler na njega pa ako je neko zainteresovan, neka se javi da napravimo deal da uzme skroz fin motoric po O.k ceni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13419 Napisano Octobar 16, 2015 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1600e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1640 Napisano Octobar 17, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kako da prodas a nisi naveo Seba nosac navigacije, nosaci dodatnih svetala. nosac windgreck-a. Sve to je Sebatec a to dize cenu. Sada stavi 2500. E tako se prodaje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...