marshall 380 Napisano Maj 31, 2015 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nove Chopper kozne cizme br. 45, gaziste 28,5 cm, gumeni djon, nekoristene. Kupljene u Polo-Motorrad Wien Austria. Meni su tesne jer imam visok ris na stopalu. Prodajem po nabavnoj ceni 60 EUR fiksno. Najbolje licno preuzimanje (Novi Sad) uz probu velicine (sto ja nisam imao priliku). Moguca zamena za iste nove koje mi odgovaraju, uz dogovor. 064/2005034 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 31, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi nesto pogresio? Koliko znam, "POLO" nema prodavnice u Austriji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 314 Napisano Jun 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan marshal ... aj dođi do Žablja u nedelju 21og ( tradicionalno okupljanje MSCa ) pa da probam a vrlo verovatno i pazarim te čizme ... ili da dogovaramo neku drugu varijantu za probu ? p.s. kako služi explorer ... evo ima dve godine da sam ja svoj zamenio sa X9 ali se još uvek rado sećam tvojih opisa ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 3, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupe kalupi da se razgazi cizma p daa ti pasuje na tvoj ris. Vidi probaj tako, da ne prodajes lepe nove cizme. Probaj i da ih nosis po kuci par dana, ja sam tako svake razgazio a imam ih 4 para 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...