Najzli 215 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Dragi svi, Hajde da pokrenemo jednu manje-više zanimljivu temu o tome kako bi okaraterisali ono što najviše smeta Vama kao motoristi. Svako neka napiše najviše tri kratka razloga zašto je nezadovoljan. Zamislite to kao spisak stvari koje vam zagorčavaju život na motoru ili kao prve tri stvari koje bi promenili kada bi mogli. 1. Nepažnja ostalih učesnika u saobraćaju. 2. Motorista bez kacige u velikoj brzini. 3. Mali broj prodavnica rezervnih delova za motocikle. U vašim postovima navedite samo tri stavke, bez šire priče, bez komentara. Kratko i jasno, šta vam smeta? Uglavnom se ljudi udubljuju u beskonačne komentare a gube suštinu. Je`n, dva, tri i gotovo! Ja ću, a nadam se i ostali koji mogu, bez upozorenja da brišem sve postove koji ne budu u skladu sa temom. Želim veliki spisak koji bi mogli da pročitaju svi, bez smaranja, samo činjenice. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lose obelezeni putevi sa odvratnim rupama, sljunkom, i naboranim kanalima od kamiona 2. Uspavani, ludi, izgubljeni ucesnici u saobracaju i u prostoru 3. Udari vetra na naked-u, pri >120kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan 1.- Gužve po gradu 2.- Vozači koji ne gledaju i ne paze na druge učesnike u saobraćaju 3.- Skupa registracija ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan 1.losi putevi 2.prikazivanje motorista u losem smislu 3.premalo paznje sa strane ostalih sudionika u prometu prema nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan 1. losi i ne pazljivi vozaci 2. los imidz "motorasa" a za to smo i sami krivi ! 3. preskupa registracija ! ubi me ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8888 Napisano Mart 5, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Nepostovanje prvenstva prolaza od strane automobilista. 2. Cena svega (odrzavanje, registracija, delovi, servisi...). 3. Lose stanje puteva i celokupne infrastrukture istih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 5, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zasto je tesko vozacima Zastavinih vozila da upale svetla u uslovima smanjene vidljivosti ili nocu 2. Skupa registracija 3. Globalno lose saobracajno obrazovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Mart 5, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan 1.Nepostojanje IDEALNOG motora za sve prilike, puteve i gabarite! 2.''Nisam te video'' 3....i kad asfalt ne bi boleo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nerealno i neopravdano visoka cijena registracije za motocikle Saobracajna nekultura, generalno, sa akcentom na opasnost po posebno ugrozenu kategoriju-nas bajkere Nedovoljno prodavnica dijelova i opreme, kao i kvalitetnih servisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sve dobro,niko i ništa mi ne smeta osim kada ubijem više od 600-700 kilometara najednom e to me zamori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1.Cena tog zadovloljstva (sam motor, oprema, odrzavanje, benzin) 2.Ljudi kojima je motor modni detalj. 3.I opet ovo "NIsam te video". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1.Nenosenje obavezna opreme KACIGA.... 2.Dranje po usima (benzin,registracija,cene polovnjaka.....ITD) 3.Foliranje klinaca na "tata mi kupio motor",ja sve najbolje znam,glavni sam baja u gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1. Skup benzin. 2. Majstori prevaranti i bez licenci. 3. Skupi delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2227 Napisano Mart 5, 2008 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ukupna vozacka kultura na niskom nivou, ukljucujuci i motoriste. 2. Nepostojanje kvalitetne moto staze u Srbiji. 3. Sto nemam vise dana godisnjeg odmora, da bih mogao da putujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Skupa oprema i delovi! 2. Losa snabdevenost prodavnica, pa se na skoro sve mora cekati danima dok ne stigne iz EU! 3. Opasnost od drugih ucesnika u saobracaju i njihovo nepostovanje motorciklista na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan *divljanje i brza voznja po gradu *nekoriscenje migavaca *vozaci automobila koji misle da su sami u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan 1. Skupo mi sve (registracije, gorivo, delovi,oprema) 2. Saobracajna nekultura i bezobrazluk svih po redu 3. Nepostojanje kurseva (obuke) za motoriste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Mart 6, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan 1.Los (prevarantski) odnos drzave prema motoristima 2.Odnos drugih ucesnika u saobracaju prema nama 3. Katastrofalno losi putevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 6, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ljubi biraju auto skolu prema tome da li u njoj moze da se prodje potplacivanjem, iz cega sledi br. 2 2. Veoma nizak nivo saobracajne kulture sto obuhvata osnovno neznanje kao i bezobzirnost vozaca prema ostalim ucesnicima u saobracaju. 3. Registracija jeste preskupa kada je uporedim sa automobilima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 6, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Smeta mi sto: 1.Svake godine odnese mnogo zivota 2.nemogu da kupim deo koji ja hocu,a i to sto moram da kupim,placam minimum 10% vise nego sto to kosta "preko"(najskuplja smo drzava). 3.smo za one koji neznaju,svi isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Mart 6, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 1. Komplikovana procedura oblacenja i svlacenja opreme (uh, kad moram da svratim na 2-3 mesta u gradu...). Vetar u kosi? hahaha... 2. Sto za SVE ucesnike u saobracaju postoji samo jedno pravilo: "Ako ovo prodje bez mrtvih i ranjenih, znaci da je bilo dozvoljeno!" 3. Ocajni, uobrazeni i samouki mehanicari kojima je svo znanje sveta u malom prstu. Slicni su i prodavci delova i opreme za motore. Mora li samo 3? Ja imam bar do broja pet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Mart 6, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1. i 2. Celokupna saobracajna kultura i svest vozaca (pocev od nedavanja migavaca, preko bahatosti, netolerancije, ubedjenosti da su svi novi Sumaheri, do totalnog nerazmisljanja; sto se motorista tice voznja bez kacige, kurcenje, nerazmisljanje). 3. Smaranje po pitanju opreme -- treba mi sto godina da se spremim i izadjem, a posle toga sam poprilicno ogranicen po pitanju toga sta mogu da radim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Smeta mi ljubomora drugih prema nama 2. Crna Hronika 3. Skup sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Mart 6, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Foliranti na motorima, koji pokusavaju da motorom ostvare nesto sto na druge nacine nisu mogli 2. Mudrijasi koji su pokupili svu pamet ovog sveta, pa je valjaju meni 3. Crna hronika, najvise bih voleo da se ne puni uopste ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Mart 6, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan **saobracajna nekultura ostalih ucesnika u saobracaju ali i nasa pasivnost da to na neki nacin promijenimo bar malo **nedostatak prodavnica sa moto opremom ali i cijene u vec postojecim **nedostatak ovlastenih servisa kai prodavnica rezervnih dijelova ovo su smo neka moja nezadovoljstva a kad bi mogao nabrajao bi do sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...