Jump to content

Moto Zajednica

Kako nagovoriti suprugu da nam treba motor?

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR 600

Savet od jedne zene xa xa

Nisam citala sve komentare i kako bih ima ih mnogo.

Kad ja zelim nesto tu ne postoji nista na svetu sto me moze spreciti nebitno da li su cipele od 150 evrica s7edge ili kawasaki recimo.

Ali moze par saveta od mene,ja skupim pare i odem i kupim bez icijeg pitanja ili dozvole cak i ne znaju dok ne dodjem kuci...ili ako mi fali para obradim muza u krevetu naravno kao i svaka zena.To sto su neki od vas muzevi ne znaci da ne mogu zenu na isti nacin obraditi.Mada iskreno ne padaju svi isto na fore u krevetu bilo zene bilo muskarci.Skupite pare i ispitujte teren uvek ima nesto sto zene zele,saznate sta je to i pada dogovor...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Ja sam mislio da sam beznadežan slučaj. U početku mi je žena prigovarala što sam uopšte kupio motor, optuživala da me drma kriza srednjih godina, da će da me saleću cice itd. Onda smo jednom otišli na vožnju. Sutradan, posle posla i ručka kaže: "Hoćemo li jedan krug?" Kako ne, mislim se i napravimo krug obima 92km, brda, krivina, dolina... Tako je bilo još nekoliko narednih dana. U jednom trenutku me pita koliko km može da se pređe motorom ujutro od 6h do uveče u 20h. Vidim ja smeši mi se Tasos ove godine

Danas me zvala da po nju s posla dođem motorom. Očekujte uskoro novu temu "Kako odgovoriti ženu od vožnje motorom?"

Isti slučaj...Kada sam kupio prvi motor u braku, nisam ništa rekao, već sam ga samo doterao kući....

- Čiji ti je ono motor?

- Pa naš, draga ...

- Jesi ti normalan??!!? Treba nam veš mašina, ovo, ono ..... Ja se na tom govnetu NEĆU VOZITI....

Ma da, malo morgen :D Prvo krug-dva po gradu, pa posle vožnja do jezera udaljenog 10km, pa prva BJB vožnja do Lisina... i tada je već bila pečena. Od tada smo promenuli jednog čopera, jednu Super Teneru i tri Afrike, evo nas sada na CRF 1000. Obišli celu Evropu i uzduž i popreko, za avgust planiramo dolazak kući iz Nemačke i kasniji povratak nazad... Bukvalno je treba špaklom strugati sa sedišta :D

Ja se super sretno oženio. Svako ko ima bilo kakvu dilemu, raspravu, svađu i zabranu - NIJE! 

:D

• Podržavam 3

• Drug član, 1228 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Ja sam mislio da sam beznadežan slučaj. U početku mi je žena prigovarala što sam uopšte kupio motor, optuživala da me drma kriza srednjih godina, da će da me saleću cice itd. Onda smo jednom otišli na vožnju. Sutradan, posle posla i ručka kaže: "Hoćemo li jedan krug?" Kako ne, mislim se i napravimo krug obima 92km, brda, krivina, dolina... Tako je bilo još nekoliko narednih dana. U jednom trenutku me pita koliko km može da se pređe motorom ujutro od 6h do uveče u 20h. Vidim ja smeši mi se Tasos ove godine

Danas me zvala da po nju s posla dođem motorom. Očekujte uskoro novu temu "Kako odgovoriti ženu od vožnje motorom?"

Isti slučaj...Kada sam kupio prvi motor u braku, nisam ništa rekao, već sam ga samo doterao kući....

- Čiji ti je ono motor?

- Pa naš, draga ...

- Jesi ti normalan??!!? Treba nam veš mašina, ovo, ono ..... Ja se na tom govnetu NEĆU VOZITI....

Ma da, malo morgen :D Prvo krug-dva po gradu, pa posle vožnja do jezera udaljenog 10km, pa prva BJB vožnja do Lisina... i tada je već bila pečena. Od tada smo promenuli jednog čopera, jednu Super Teneru i tri Afrike, evo nas sada na CRF 1000. Obišli celu Evropu i uzduž i popreko, za avgust planiramo dolazak kući iz Nemačke i kasniji povratak nazad... Bukvalno je treba špaklom strugati sa sedišta :D

Ja se super sretno oženio. Svako ko ima bilo kakvu dilemu, raspravu, svađu i zabranu - NIJE! 

:D

Lako je tebi kad imas pravu zenu.

• Zainteresovan, 969 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom

I još pogoditi da ti izbor u mladosti bude dobar i kasnije, da ne kažem u starosti

Zato smo neki ponavljali.

Kod takvog izbora, treba vise srece nego pameti (ja kad sam birao sa moje 23g zivota) nisam bas imao puno pameti za izbor suvozacice, ali sam imao srece da izaberem najbolju, jer i posle skoro 44g---braka i dalje uziva u krstarenjima motorom. i tako sve dok se mozemo popete na motor.

• Podržavam 4

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Sa 23 godine biras onu sa najvecim sisama i koja najlakse/najbrze DA. :)

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Jbg sve to se pokaže vremenom da li je ona sto je celo selo preslo preko nje losiji ili bolji izbor od neke rumene domacice. Nema pravila.

• U prolazu, 39 postova

Ja imala 16 moj muž 23 kad smo birali xa xa šta smo birali i tražili niko to ne zna...ali mi nije jasno kako neko može da ne voli motore...što kaže moj muž ti bi se na zvezde popela...volim motore,avione,na novogodišnjem sajmu sve sprave isprobam a on ide za mnom i viče hoćeš i ovo hoću evo ti i ovo i ovo dok ne povraćaš kakvo crno povraćanje ja to sve obožavam...

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

I još pogoditi da ti izbor u mladosti bude dobar i kasnije, da ne kažem u starosti

Zato smo neki ponavljali.

A pa naravno... I ja sam ponavljao, ali drugi put sam završio sa desetkama ;)

• Podržavam 1

Sigurno ima pristup forumu, nema druge ;)

• Podržavam 1

Ja imala 16 moj muž 23 kad smo birali xa xa šta smo birali i tražili niko to ne zna...ali mi nije jasno kako neko može da ne voli motore...što kaže moj muž ti bi se na zvezde popela...volim motore,avione,na novogodišnjem sajmu sve sprave isprobam a on ide za mnom i viče hoćeš i ovo hoću evo ti i ovo i ovo dok ne povraćaš kakvo crno povraćanje ja to sve obožavam...

Au, ukrao te mangup iz skole maloletnu,mora da si znala da kuvas. Ove danasnje devojke ne znaju ni da jedu, a kamoli da kuvaju. Nemoj da neko napise sta ove danas mlade znaju.

• Podržavam 1

• U prolazu, 39 postova

Au, ukrao te mangup iz skole maloletnu,mora da si znala da kuvas. Ove danasnje devojke ne znaju ni da jedu, a kamoli da kuvaju. Nemoj da neko napise sta ove danas mlade znaju.
Nisam znala ni krompir da ispržim xa xa ali sad svašta znam xe xe rodila dvoje dece pre 4 godine polagala za auto i odmah vozila astru karavana,pa reno lagunu karavana i sad ford mondeo karavan iiiii kawasaki će uskoro

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Купио скутер.

Посадио жену иза себе.

Објаснио да само прати моје змијско тело.

Кад је трећи п ут покушала да нас заједно окрене по вертикалној оси у кривини, дао паре за бус плус.

Скупљам паре за нешто веће.

Ta veca ce jos vise da te zanosi...

• U prolazu, 39 postova

Купио скутер.

Посадио жену иза себе.

Објаснио да само прати моје змијско тело.

Кад је трећи п ут покушала да нас заједно окрене по вертикалној оси у кривини, дао паре за бус плус.

Скупљам паре за нешто веће.

Ta veca ce jos vise da te zanosi...

Evo i veći, muž upravo slikao u Bgpost-39552-14623690766721.jpgpost-39552-14623691004065.jpg

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: bmw s1000xr (2017), Versys 1000 (2015), Yamaha x-city 250

Pitaj je kad sve obavis: " Macko da li hoces da putujemo u Prag/Zirih/.. nasim novim motorom"?

A svo vreme na ekranu drzis booking.com sa razlicitim popustima i destinacijama.

Kod mene ovo pali svaki put. Naravno moras da istrpis malo uvreda i suza, ali posle par dana sve je sredjeno.

• Podržavam 2

• Drug član, 2383 postova
  • Motocikl: Umočiću...

Pitaj je kad sve obavis: " Macko da li hoces da putujemo u Prag/Zirih/.. nasim novim motorom"?

Jbg,ne znam kako drugi,ja kad sve obavim meni se spava do 00 :)

• Јахач змајева, 1537 postova

Da li je moguce da nekom zena odredjuje koji i kakav motor da kupi ???? Razumem dogovor oko finansija i sve, ali da mi zena kaze hocu samo nov i od toliko kubika, ok onda zena neka kupi motor a ja cu se voziti kao suvozac(ica).

Mislim da se više radi o tome da recimo žena hoće da se vozi sa tobom ali naravno da nema mjesta na R1 iako bi ga ti možda želio pa onda uzmeš FZ1 ili nešto poput toga ako me kapiraš...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja