raptors 53 Napisano Mart 4, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je..........ali samo ako je NEOPHODNO!!!!!!!!! ako ikada to budete radili, iskljucivo pomocu uzeta, kanapa ili sl. NIKAD ne vezujte motor koji vucete, vozac drzi kanap u ruci (po mogucstvu u levoj) i istom pridrzava upravljac motora.U slucaju bilo kakvog nepozeljnog cimanja, PUSAJ kanap... Proces uopste nije lak....znam iz iskustva srecan put drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako vec mora da se vuce mislim da je bolje da se veze za vrat viljuske(tj rama),ovako ako vuces kanap koji drzis u ruci velika je poluga tako da je nemoguce zadrzati pravac,,,mada ako su neki mopedi 50-60kg hajd i nekako,ali neki tezi motor mislim da je gotovo nemoguce zadrzati taj kanap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je moguće... samo je pitanje da li je pametno. Naročito to sa vučom van ose... povuče ti upravljač i ćao. "Neophodno" je diskutabilna kategorija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam slepao druga od Kosmaja do mladenovac posto mu se pokvario elektronik. Ja sam vezao kanap pozadi za drzac kofera a on je vezao za vrat volana. Put je bio oko 10km i prosli smo ga bez problema a isli smo od 20-40kmh. Nemoguce je drzati kanap rukom po gotovu na tezem motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Za te namene "ruska kuka" ili kako se vec zove ono sto koriste za vucu jedrilica je extra, drzi dok je zategnuto, cim popustis, raskida vezu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Mart 4, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da je bas naglaseno u testovima za obuku da je slepovanje motora zabranjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Mart 4, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Mene je slepao drugar kolima od stadiona FK Zemun do Takovske. On je isao kolima a ja sam se drzao za vrata (otvorili smo prozor). Kod Arene naleteli na policiju... Samo su pitali da li smo normalni... i mi produzismo. Svasta je moguce.... Ali sam imao upalu misica od ovoga... A i Brankov most je zesca uzbrdica... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6743 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da bi se motori slepovali, potrebna su dvojica koji se odlicno razumeju, tj, slicno misle, a i da im pamet bas ne smeta. Slepovao sam sve kombinacije /motor-motor; auto-motor; motor-auto; naravno i auto-auto/. Bas mora covek da bude ocajan da bi slepovao motor, previse je rizicno. Ne savetujem nikome, a ako vec radi, neka vezuje u motore u centru prednje siluete, najbolje za vrat rama, mada i tu nagli trzaj moze da dovede do nekog zakrivljenja. Nikako, i nikako za viljusku. Em moze da se iskrivi stap, mnogo lakse nego sto se misli, em se jos smanjuje i ono malo upravljivosti. Naravno, ko se usudi na to, nek ne prelayi 30, 40 na sat i nek ima punu opremu, kao da ce da se vozi 300. Nikako bez opreme, neuporedivo je veca sansa da se malo padne nego kad se normalno vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da je bas naglaseno u testovima za obuku da je slepovanje motora zabranjeno. Zabranjeno po zakonu, ali ko još u Srbiji poštuje zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Mart 4, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan mene je slepao auto kad sam na motoru kad sam ostao bez goriva,jednom rukom se uhvatim za stub itd ... nije lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da je bas naglaseno u testovima za obuku da je slepovanje motora zabranjeno. Necemo sad o zakonu, mnoge stvari sto mi radimo nisu zakonite... Ne mogu ostaviti druga u sred neke vukohedine, nismo prelazili 40kmh i lagano uz stalno gledanje u retrovizor sta se desava iza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Mart 4, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice samo u extremnim situacijama ako imas nekog da ti prenese motor zovi ga ili ga guraj malo,bolje nego da rizikujes sebe ili motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Svi znaju da je po zakonu zabranjeno, ali po zakonu moranja je dozvoljeno (kao u Azerbejdzanu, ili nekoj nedodjiji)! Izvodljivo je, samo brzina ne sme biti veca od 30KM/H, iskustveno govoreci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 5, 2008 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ;D moze opushteno .. nije problem .. samo ne prelaziti 100 km/h ;D i po mogucstwu izbegawati inter. granice ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan Mene je slepao drugar kolima od stadiona FK Zemun do Takovske. On je isao kolima a ja sam se drzao za vrata (otvorili smo prozor). Kod Arene naleteli na policiju... Samo su pitali da li smo normalni... i mi produzismo. Svasta je moguce.... Ali sam imao upalu misica od ovoga... A i Brankov most je zesca uzbrdica... ;D znam kako ti je bilo tebra..i meni su ruke bile otpale kad sam se slepao od centra do kuce..a meni je kuca brat bratu 5,6 km od centra :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jes zabranjeno al i ja sam par puta slepao,,,,bilo je uspesno sa konopcetom vezanim za ram,nikako za viljusku,,i polako bez zurbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Mart 5, 2008 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Mene je brat vukao automatikom a ja sam bio na 18-o brzincem bez ikakvih problema samo sto je zeni nestao strik za ves iz dvorista! Naj bezbednije je kraj kanapa drzati u zubima,vucna sila je u osi simetrije a i veza se moze raskaciti po potrebi u momentu!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve moze,gledao sam proslog leta lika na bajsu kod usca,kako slepa vespicu neku sa vizirom,i pokidao se od smeha.Lik na vespi uziva dok ovaj pedala li pedala ............ ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=-6psu-xMRHA a moze i ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Mart 6, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Andrey kad si spomenuo to setio sam se jednog lika iz mog mesta koji je nocu iz drugog naselja(oko 12km) slepao lika na apn-cu sa biciklom,a slepao ga je tako sto ga je ovaj drzao za rame. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Mart 6, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine na vencu drugaru na xtx pukao lanac ,slepali smo ga tako sto smo posudili ogroman debeo kanap vezli smo njemu oko struka i drugaru koji ga je vukao ,stigli bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 6, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Au ljudi o čemu vi to pričate?! :o :o :o Meni je to isto kao da pričate da redovno i bez problema bez ruku balansirate po krivinama! :o Zar vam je baš toliko malo stalo do glave na ramenu? Onaj ga vezuje za vile, ovaj ga vezuje za ram, naj biser je da su se dvojica vezali oko struka Kaže jedan, neću valjda da ga ostavim u vukojebini?! Pa ne živimo u pustinji gde nema nikoga na 300km! Pa čemu služi AMSS? A čemu ovaj forum i svih skoro 3000 članova od kojih ko zna koliko je ostavilo telefone za ne daj bože?! Nije da ne bih pomogao ljudi da se razumemo ali se naježim od slika šta sve može da se desi u toj ludosti! Pa mi ovde bitku bijemo da se kaciga nosi na glavi a ne na laktu, a vi se hvalite kako ste nosili glavu u torbi... Ma nemam reči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to isto kao da pričate da redovno i bez problema bez ruku balansirate po krivinama! :o Kakve veze ima balansiranje motora bez ruku u krivini sa vezivanjem vozaca i slepanjem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 6, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to isto kao da pričate da redovno i bez problema bez ruku balansirate po krivinama! :o Kakve veze ima balansiranje motora bez ruku u krivini sa vezivanjem vozaca i slepanjem??? Ako ne znaš, ne vredi da objašnjavam... Ima neke veze sa bezbednom vožnjom, nemanjem pameti, ne daj bože povredama... a ti probaj da zamisliš šta sve može da se desi u takvoj ludosti. Ako nemaš mašte nek ti pomognu i drugari... Još jednom nemam reči! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Mart 7, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan markone, da sam te poznavao barem preko foruma, prosle godine, ja bih te pozvao. Jer mi se motor ucutao na Klisi.... :-\.ali kad nemas izbora slep je vrlo dobra alternativa. Samo ne bih nikad vezao kanap za motor....ako "prigusti" da mogu da ga pustim. Lako ce drugar da se vrati po mene .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...