nnneba 1 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Maj 5, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1. dvlns2. spettacollo3. FritzTheCat4. Branislav Popović5. Nenad Nisic6. FJCharlie -bez merenja vremena7. Nnneba8. Zoran9. Mitar r610. Bumerang 01411. Spajk12. Scaffold13. Milos87 14. Horny 15. Luka BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 5, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Pablo a mi ostali? Shta ko uplachuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Maj 5, 2015 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pablo a mi ostali? Shta ko uplachuje? ti uplacujes nadoknadu za pomocne tockice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 5, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Pablo a mi ostali? Shta ko uplachuje? ti uplacujes nadoknadu za pomocne tockice Ponechu, blago iskrivljene da drzhe na negde 12c nagiba 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Maj 5, 2015 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pablo a mi ostali? Shta ko uplachuje? Kao što rekoh, ne možemo da obezbedimo da merenje bude opciono, tj. makar ne za ovaj TD. Zato cene za sve ostaju one iz prvog posta, dok ćemo za naredne TD-ove videti da li uopšte da imamo merenje vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 1. dvlns2. spettacollo3. FritzTheCat4. Branislav Popović5. Nenad Nisic6. FJCharlie -bez merenja vremena7. Nnneba8. Zoran9. Mitar r610. Bumerang 01411. Spajk12. Scaffold13. Milos87 14. Horny 15. Luka BMW 16. Saša Nešić - Deda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraMan 46 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 57 postova Motocikl: CBR 1000rr Prijavi odgovor kao problematičan 17. DraganManojlovic 18. Slobodan Mutic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 5, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Pablo a mi ostali? Shta ko uplachuje? Kao što rekoh, ne možemo da obezbedimo da merenje bude opciono, tj. makar ne za ovaj TD. Zato cene za sve ostaju one iz prvog posta, dok ćemo za naredne TD-ove videti da li uopšte da imamo merenje vremena... jasno, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Maj 5, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1. dvlns2. spettacollo3. FritzTheCat4. Branislav Popović5. Nenad Nisic6. FJCharlie -bez merenja vremena7. Nnneba8. Zoran9. Mitar r610. Bumerang 01411. Spajk12. Scaffold13. Milos87 14. Horny 15. Luka BMW 16. Saša Nešić - Deda 17. DraganManojlovic 18. Slobodan Mutic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 5, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pitanje, link za prijavu vodi do starog trackdaya, tj 26 april. jel to nema veze ili ima? poshto sam se ja tu prijavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden91 9 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan 1. dvlns 2. spettacollo 3. FritzTheCat 4. Branislav Popović 5. Nenad Nisic 6. FJCharlie 7. Nnneba 8. Zoran 9. Mitar r6 10. Bumerang 014 11. Spajk 12. Scaffold 13. Milos87 14. Horny 15. Luka BMW 16. Saša Nešić - Deda 17. DraganManojlovic 18. Slobodan Mutic 19. Gvozden91 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Maj 5, 2015 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan pitanje, link za prijavu vodi do starog trackdaya, tj 26 april. jel to nema veze ili ima? poshto sam se ja tu prijavio Hvala što si to primetio, formular je ispravan i dobre su instrukcije za uplatu koje stižu mejlom, ali je strana za prijavljivanje imala stari datum. Ispravio sam upravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Maj 5, 2015 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1. dvlns2. spettacollo3. FritzTheCat4. Branislav Popović5. Nenad Nisic6. FJCharlie7. Nnneba8. Zoran9. Mitar r610. Bumerang 01411. Spajk12. Scaffold13. Milos8714. Horny15. Luka BMW16. Saša Nešić - Deda17. DraganManojlovic18. Slobodan Mutic19. Gvozden91 20. Kosta86 Ja ostajem pri misljenju da je merenje vremena dobra stvar kako zbog toga da bi se lakse podelili tako i zbog suhe zanimacije . Ja volim da znam koje krugove vrtim cak i kad ne jurim vreme a pritom je 500din bas mala para. Naravno pricam iz svog iskustva i razumem da neko ne zeli merenje vremena ali takodje mislim da bi vecini znacilo i bilo zanimljivo da zna koja vremena vozi i da li napreduju ili su npr bolje podesili motor pa voze brze. Navodim primer podesavanja iz licnog iskustva jer ja jos dok sam vozio kvasaki, na mom trecem ili cetvrtom trackday-u mi pade na pamet da se poigram sa podesavanjima, i posle malo istrazivanja na internetu podesim ja sag kompresiju i ribaund i izadjem na stazu i obrnem par lakih krugova i izadjem sa staze da odmorim malo. Ono sto nisam mogao da poverujem je da sam u par vema opustenih krugova odvozao svoje najbolje krugove dok sam se ranije borio sa motorom da bi vozio neka vremena blizu toga. Da me je neko pitao da pogodim vreme koje sam vozio na tom izlasku dodao bih sebi sigurno 5 sekundi.Prosto je bilo neverovatno sta se desilo sa motorom. Tada sam shvatio da svako treba da podesi motor po sebi i da se ne treba zadovoljiti podesavanjima iz fabrike jer su ona dobra za sve. Eto jedno moje pozitivno iskustvo sa merenjem vremena 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Maj 6, 2015 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan 1. dvlns 2. spettacollo 3. FritzTheCat 4. Branislav Popović 5. Nenad Nisic 6. FJCharlie 7. Nnneba 8. Zoran 9. Mitar r6 10. Bumerang 014 11. Spajk 12. Scaffold 13. Milos87 14. Horny 15. Luka BMW 16. Saša Nešić - Deda 17. DraganManojlovic 18. Slobodan Mutic 19. Gvozden91 20. Kosta86 21. Iske - uplatio ceo dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 690 Napisano Maj 6, 2015 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan 1. dvlns 2. spettacollo 3. FritzTheCat 4. Branislav Popović 5. Nenad Nisic 6. FJCharlie 7. Nnneba 8. Zoran 9. Mitar r6 10. Bumerang 014 11. Spajk 12. Scaffold 13. Milos87 14. Horny 15. Luka BMW 16. Saša Nešić - Deda 17. DraganManojlovic 18. Slobodan Mutic 19. Gvozden91 20. Kosta86 21. Iske - uplatio ceo dan 22. Dejan Manojlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davor63 10 Napisano Maj 6, 2015 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan 23.Davor63 24.FTJ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 6, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ja sam spreman, naoshtren, drzhite gache 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 195 Napisano Maj 6, 2015 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan 25. Djordjevic Slobodan- freebird Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Maj 6, 2015 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam video na Navakovom sajtu objavljen je i termin 14.06. Pa da se odmah prijavim da budem prvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Maj 6, 2015 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pablo imam jedno pitanje, zbog cega nikada track day ne moze subotom da se organizuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Maj 6, 2015 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pablo imam jedno pitanje, zbog cega nikada track day ne moze subotom da se organizuje? Da i zasto ne radnim danima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Maj 7, 2015 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo odgovora od NAVAK-a: - TD se ne organizuje subotom jer je to dan kada se u 95% termina odrzavaju redovni treninzi za one koji dolaze po osnovu polise DDOR Novi Sad, za kompanije, za sve koji rade i radnim danom ne mogu da dobiju slobodno vreme za celodnevni trening - TD se ne organizuje radnim danom jer su i oni obicno zauzeti osnovnim delatnostima centra NAVAK a kad nisu to su najcesce meseci kada TD nije zanimljiv (hladno, mokro, praznici...). Inace, radnim danom bi odziv bio nekoliko puta manji nego vikendom te prihod nebi pokrio ni troskove rada ljudi i hitne pomoci. Mozemo da probamo jednom samo za BJB pa da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Maj 7, 2015 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pablo iskreno mislim da bi se radni dan pretvorio u par ljudi iz BG i NS eventualno ali subota bar pola dana je meni zanimljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Maj 7, 2015 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam spreman, naoshtren, drzhite gache Charlie jel mozes i meni jedne pomocne tockice da zavarish? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...