SHOKLA 1752 Napisano Maj 1, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ti si izradjen za delove, ja za prenos motorceta, neko treci ce biti pretupan za ceo motor ili ne daj Boze nesto vise... I preostaje nam jedino da svoje iskustvo podelimo sa ostalima, u nadi da cemo savetom pomoci nekom da ne nasedne kao i mi. I uvek ce biti pametovanja kako smo sve to mogli uraditi ovako ili onako, bolje ili najbolje... Na zalost, ove reci citaju i oni drugi, koji se prevarama bave, i koji na taj nacin dobijaju materijal za sledece "biznise", i koji imaju uvid u sve nase pokusaje da se zastitimo. Stvarno saosecam sa tvojim problemom, i jedino ti mogu dati savet - teraj dalje. Ako ikako bude doslo na naplatu, bice cist bonus, u protivnom te nece nervirati nesto sto se vec dogodilo, i sto ne mozes popraviti/promeniti. Pozzz!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Maj 2, 2015 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan ako vec imas uvid u njegov dosije,zamoli drugara da ti nadje u njegovom gradu nekog narkomana malo agresivnijeg,ili nekog lokalnog siledziju,daj takvom 100 evrica da ga on nabambusa-njega ako tuzi za batine,moze da dobije odstetu isto kao i ti od njega,a to je 0. Najbolje da doda jos 50 eura pa neka ga taj rokne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 2, 2015 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Kolega tindibp iskreno postujem tvoj stav i sam bih slicno postupio. Neki tragovi vere u ljude moraju da postoje inace odosmo u qrac. Elem, cisto ohrabrenje za ostale, puno je suprotnih primera. Svi smo mi nesto ovde uspesno kupovali i prodavali. Na ovakve primere treba skrenuti paznju ali ne znaci da su pravilo. Sto se tice delova, koliko mi je poznato, cagiva ima rotax agregat? Ako ne gresim, pasuju neki delovi od Aprilie, Ducati i BMW-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega tindibp iskreno postujem tvoj stav i sam bih slicno postupio. Neki tragovi vere u ljude moraju da postoje inace odosmo u qrac. Elem, cisto ohrabrenje za ostale, puno je suprotnih primera. Svi smo mi nesto ovde uspesno kupovali i prodavali. Na ovakve primere treba skrenuti paznju ali ne znaci da su pravilo. Sto se tice delova, koliko mi je poznato, cagiva ima rotax agregat? Ako ne gresim, pasuju neki delovi od Aprilie, Ducati i BMW-a? pasu da al samo od 600 ccm,od 650 ne pasu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Kažeš reko ti je - šta si tražio to si i dobio. Strašno, al kad razmislim, ima tu nešto... Izvini...! ima ima...2 kg gvozdja za otpad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan par stvari: imaju ta dva motora na oglasima u delovima zovi te ljude i kupi,ako nemaju oni,probacu da nadjem br. onog madjara koji donosi delove od preko,nisam cuo za nekom nije uspeo da nadje deo,najskuplji jeste,ali ima sve. a sto se prevaranta tice: sta da radis kada zivimo u zemlji u kojoj prevaratni imaju sve moguce zastite- dripci zakon napisu,250 volova ga usvoji i eto-mozes da platis troskove sudjenja i presudom da potpalis vatru,a jos kada je i narkoman registrovan-za njega je ova drzava raj! nisam za to da ides da ga trazis kako neko napisa,jer takvi majmuni i cekaju da isprovociraju nekog da ih udari,odmah posle ce da te prijavi,tebe ce da privedu kao najveceg krimosa,a on ce od tebe da uzme pare na sudu i da ga pljunes,a kamoli da ga udaris. ako vec imas uvid u njegov dosije,zamoli drugara da ti nadje u njegovom gradu nekog narkomana malo agresivnijeg,ili nekog lokalnog siledziju,daj takvom 100 evrica da ga on nabambusa-njega ako tuzi za batine,moze da dobije odstetu isto kao i ti od njega,a to je 0. ako se ne varam,ti si kupio taj motor od Marka iz Pozege.-ako ti je za utehu,sem tog kvara motor je super,a i povoljno ti je bio,pa kad saberes i ove pare,nece ti preskociti trzisnu cenu,ako ti je to za ikakvu utehu. jeste,od Marka iz Pozege je motor,e drago mi je da je ostalo ok,i bice na prodaju kad ga uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa biker 0 Napisano Maj 2, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sam isto jednom platio tu skolu, doduse za mnogo manju cifru i od tada insistiram da mi sve sto kupujem pouzecem prodavci salju preko post-expresa. Drzavna posta, ima je u celoj Srbiji tako da ne moze da izvrda da mu je problem i oni imaju opciju da pred njihovim sluzbenikom otvoris paket i vidis da li si dobio to sto si porucio. Ako jesi, platis to sto treba i ok, ako ne naprave lepo zapisnik da to nije to i cao, paket mu se vrati bez ikakvih troskova s tvoje strane i onda mu se lepo napozdravljas uze i sire familije :-) Poslato sa My ASUS pomoću Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 2, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ima i lik iz Uzica ili okoline duže vreme radi to isto Meni je bas bio lik iz Uzica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta radi taj baja iz Uzica? Na koju foru on prolazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 2, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa kao posalje sms npr. imam deo i da uplatis na racun pa salje mislim to moras biti budala da se upecas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da mu posaljem pare , pa da mi on posalje deo? Ma kako da ne... Verovatno uzima onoliko para da nema oblika krivicnog dela, zar ne? Strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Maj 2, 2015 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima oblika krivičnog dela, samo ovo dokazati je malo teže. Ako baš hoćeš da se bakćes sa tim nije nemoguće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ranije do 15000 dindzi, sad je nesto valjda spusteno ispod toga... Samim tim , do te sume je to delo koje se ne goni po sluzbenoj duznosti , vec po privatnoj tuzbi. Ispade da je zakon na njihovoj strani , zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 2, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Моје поверење има границу, а граница опет зависи од доста показатеља, од познанства до препоруке.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Maj 2, 2015 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je za krađu, nema veze sa ovim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Maj 3, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve što naručujem samo AKS-om, mogu da pogledam i da vratim ako mi ne odgovara, čim prodavac insistira na post expresu već je sumnjivo, pokušao je jedan da mi uvali gume, kupljene nove nikad montirane, jes malo sutra,prevaranata je mnogo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 3, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A ti neumeš da odvojis par sati,da odeš da ga nadješ i sve naplatiš,i put i zezanje itd..ja bi tako, batina iz raj izašla..sve bi platio...ako nema pare ima auto,motor,kucu,ruke noge,ako je jači imas palicu,motku,drugove,sa takvima je to jedini nacin komunikacije pomirenja. ..a imas i opciju broj dva.daš 250e ponovo i kupiš to što ti fali,a i ako imaš nekog u supu cudi me da kolege od tog nekog nisu obišli dotičnog.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8391 Napisano Maj 3, 2015 Solo Rider, 3210 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nemam problem sa dostavom jer skoro sve dostavljače znam i njihove telefone memorišem.Uvek ih častim samim time mogu da tražim da pogledam ako mi je nešto sumnjivo.Generalno tražim da mi pošalju sliku onog dela koji tražim.Tako je bilo kad su mi slali iz Kanjiže neki likovi koji rasturaju motore. Ako sam nekome pomogao sretna mu kupovina i takodje savet prilikom kupovine smanjite emotivni momenat i uličnu terminologiju sve je ovo poslovna stvar i sagovornik će steći utisak da nismo ovce nego gospoda kupci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 3, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan A ti neumeš da odvojis par sati,da odeš da ga nadješ i sve naplatiš,i put i zezanje itd..ja bi tako, batina iz raj izašla..sve bi platio...ako nema pare ima auto,motor,kucu,ruke noge,ako je jači imas palicu,motku,drugove,sa takvima je to jedini nacin komunikacije pomirenja. ..a imas i opciju broj dva.daš 250e ponovo i kupiš to što ti fali,a i ako imaš nekog u supu cudi me da kolege od tog nekog nisu obišli dotičnog.. ma nema lik stalnu adresu ko zna gde je sta ti je bre,narkomancina mrtva....sto se Sup a tice to je katastrofa,sve dokaze imamo i lopov dobio pare strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...