PedjaR 70 Napisano Februar 5, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam majstoru ostampao obe slike od "coolair" i on mi je po napravio, jos covek mi plasificirao da mi ucini uslugu a ono ne valja sistem Kao da je nosač iznad krivine. Jel ti krenuo motor ka napred kad si ga podigao? Ako jeste treba malo da se "dokrivi" t.j. da mu se skrate ovi učvrščivači. motor je krenuo levo desno, srecom imao sam drugove sa strane... po meni to treba fiksirati da se ne rastavlja, za pocetak edit: ako moze neko da mi nacrta sta trebalo bi da uradim na slici... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Мало касно сам видео, али ево мог предлога: Мотор је бежао лево или десно због споја са цеви округлог пречника, зато или скроз разбуши цеви (да шраф пролази кроз обе цеви) или за спајање користи кутије квадратног или правоугаоног пресека како би спречио ротацију делова. Можеш да додаш још једну шипку у средини (да не смета точку) како би додатно спречио ротацију. Скрати упорне шипке и још мало (за неких 30-ак степени) сави носеће шипке. Ја сам направио штендер који се не расклапа (више на http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35777.420 ) и ево једне од слика да упоредиш углове: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 2, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj stender je bio mega pain in the ass. Ja sam svojevremeno imao problem sa shupicom. Uzak hodnik, uska vrata, a motor mora da skrene 90 stepeni iz tog uskog hodnika. Tako da sam morao imati "mobilan" stender. Dodatni problem je bio taj da stender nije smio da viri iza motora, jer bi zapeo u zid od hodnika pri skretanju. Treci problem je specificna zadnja viljuska na CBR929, koja je neravnomjerna, tj. niza za par cm sa lijeve strane, tako da standardi stenderi jednostavno otpadaju. Evo rezultat: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5377 Napisano April 3, 2010 Integrisan, 13066 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan @mile Kakav pod!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan @ GhostMile Одлично изгруфовано! Мој мотор има само "ћопку" па ми је требао штендер да мењам уље, чистим ланац и то ситно. Није злонамеран коментар, мој један пријатељ би за нас рекао " болест има разне облике" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Evo štendera od ruske armature model" Vladimir" red rose 2010 ,savijao sam armaturu na hladno u stegi sa vodoinstalaterskom cevkom, prilično je zeznuto ko ima ispod 100kg neka nepokušava sam ;D na krajevima su mašinski šrafovi m24 mislim uvučeni u crevo armirano da se neoštete delovi motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dobro i jednostavno za napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
povlodri 0 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje skalamerije, napravljene danas za 1 sat :D ali radi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog stendera, danas sam ga napravio, i funkcionise u potpunosti Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Maj 13, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Točkići su potpuno bespotrebni. Nema potrebe gubiti vreme na njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Točkići su potpuno bespotrebni. Nema potrebe gubiti vreme na njih. pravio si vec kada,to mozes da procenis?! licno jesam i tockici doprinose da se podizac podvuce pod motor a ne da se motor navlaci na njega! pa sada ko kako voli,o ukusima se ne raspravlja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Maj 13, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pravio sam više komada. Ako se dobro namesti ugao i visina , potrebna je veoma mala sila za podizanje (bukvalno jednim prstom se može podignuti) i pomeranje motora od nekih 10cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 745 Napisano Maj 28, 2013 MK SO Zandarmerije, 615 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan napravih ga i ja danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 738 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 1131 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da radi,stvarno preteruju sa cenama za moto-opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Од quasaar а па све до brankoXM , свима одреда хвала! Како сам први пут уљио ланац, размишљам о овој справици... Гдје друго, него овдје нађем инспирацију и резултат тога- купљен материјал, направљен нацрт и ових дана израђујем штендер... ако будем могао и знао сликаћу и поставићу и моју креа(туру)цију Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Ovako sam ja nesto bio modelirao iz svoje glave. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ne moraju da budu podizaci pod uglom,mozes da ih pomeris par cm iza tockova i resio si problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Jun 6, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan u jbt koliko ih je !!!!! trebalo je zastititi patent xexeeexxexxe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest TDM900 Napisano Novembar 25, 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Novembar 26, 2013 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Koju vrstu točkova ste stavljali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest TDM900 Napisano Novembar 26, 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koju vrstu točkova ste stavljali? metalni s valjkastim lezajevima i gumenom oblogom ima kod kineza slicno 200 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Novembar 29, 2013 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da stavim od TA peći, al ako mogu i ovi kupiću njih. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5377 Napisano Novembar 29, 2013 Integrisan, 13066 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je više ovakvih tema. Ako vam štender treba da obavite neke radnje na motoru ili da ga ostavite da prezimi a da ne sedi na gumi onda je ovo mnogo bolje i stabilnije rešenje od paddock štendra (ja sam sa drugarom, obojica dunsteri, izvario jedan i ispao savršen): 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5377 Napisano Novembar 29, 2013 Integrisan, 13066 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga na delu: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Decembar 3, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes tockice i od rolera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...