H O G A R 1 Napisano April 27, 2015 U prolazu, 54 postova Motocikl: VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Ako moze pomoc vezano za moj problem. Otisli su mi amortizeri i sad jurim da kupim, a to ide tesko. Original su 615e, bas mnogo, na ebay-u oko 300e. I polovni dolaze u obzir ako su ok. Neki savet, ideja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13378 Napisano April 27, 2015 Ne silazi, 7531 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan HAGON amorti ne bi trebalo da su vise od 230 eur i dobri su. Ajmo reci najjeftinija varijanta a da radi. Sa onim kineskim nemoj da pokusavas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
H O G A R 1 Napisano April 28, 2015 U prolazu, 54 postova Motocikl: VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Njih sam i nasao na ebay-u. Za one iz Louisa sam cuo da su katastrofa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acosta 1 Napisano April 30, 2015 U prolazu, 3 postova Motocikl: Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Najbolji odnos ulozeno/dobijeno su Progressive 412. Oni koji ih imaju kazu da su neuporedivo bolji od fabrickih. Imas ih na ebay-u od 220$, naravno bez postarine. Imaju i boljih modela, ali su znatno skuplji. Na progressivesuspension.com mozes izabrati duzinu. Original su 12,5" ili ti 412-4207C. Mozes uzeti i Heavy Duty ako cesto vozis dvojku. Ja trenutno imam one iz Louis-a od 50Eur/par i mnogo su mekani, cak i za jednu osobu, a pride su i kraci za 3,5-4 cm. Ali zato motor izgleda . Nema one rupe izmedju tocka i blatobrana. Ja planiram da uzmem 412-4201C od 11,5", a takodje i Progressive prednje opruge, jer su fabricke kao sir. Jos samo da se pomirim sa postarinom (75$ za amortizere i opruge zajedno), a mozda i carinom. Ili da nadjem nekoga ko moze da ih donese, Javi sta si uradio. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
H O G A R 1 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 54 postova Motocikl: VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Najbolji odnos ulozeno/dobijeno su Progressive 412. Oni koji ih imaju kazu da su neuporedivo bolji od fabrickih. Imas ih na ebay-u od 220$, naravno bez postarine. Imaju i boljih modela, ali su znatno skuplji. Na progressivesuspension.com mozes izabrati duzinu. Original su 12,5" ili ti 412-4207C. Mozes uzeti i Heavy Duty ako cesto vozis dvojku. Ja trenutno imam one iz Louis-a od 50Eur/par i mnogo su mekani, cak i za jednu osobu, a pride su i kraci za 3,5-4 cm. Ali zato motor izgleda . Nema one rupe izmedju tocka i blatobrana. Ja planiram da uzmem 412-4201C od 11,5", a takodje i Progressive prednje opruge, jer su fabricke kao sir. Jos samo da se pomirim sa postarinom (75$ za amortizere i opruge zajedno), a mozda i carinom. Ili da nadjem nekoga ko moze da ih donese, Javi sta si uradio. Pozdrav. Ja hteo one skuplje iz Louisa, ali sam i za njih cuo da su krs. Nisam skapirao-ako uzmem Progressive 412 da li su i kod njih opruge mekane? Vidim da vozimo iste motore. Ja imam problem kada udjem u krivinu da mi zadnji deo plese, ali bas plese. Ne znam kakva je kod tebe situacija? Cim nas je dvoje, tezi je zadnji deo i dosta je bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acosta 1 Napisano Maj 12, 2015 U prolazu, 3 postova Motocikl: Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan I meni zadnji deo po malo plese, ali su moji amortizeri bas meki i kratki. Standardni Progressive 412 su dovoljno kruti za jednu osobu, a ako cesto vozis dvojku ili dosta prtljaga, ili imas preko 115kg mozes uzeti HD (Heavy Duty) verziju 412-4214C. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
H O G A R 1 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 54 postova Motocikl: VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam polovne Hagon, tj. nas clan Amorti mi je poklonio. Nisam ih jos namontirao. Cim vidim rezultate javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...