DestroYer015 129 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto tema kaze, pokusavam biti dobar zet ali nisam dobar mehanicar... Pa zato trazim pomoc od vas za mog tasta Naime ima Indijsku vespu 91' LML 150ccm i ima problem kad da gas, pocne da trokira i hoce da se ugasi... Cistio je rezervoar, sipao na dve razlicite pumpe, cistio je karburatore, dizne, gorivo dobija, svecica nije masna... Sta moze da izazove ovu vrstu kvara??? Ide u prvoj, i u drugoj kad da gas desava se gore pomenuto, a opusteno je u drugoj sa malim gasom presao 5-6km da se vrati do kuce... Neki saveti predlozi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano April 21, 2015 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ja ovaj problem na mojoj vespi 150. Na kraju mi je bio dihtung karburatora. Majstor ga stegao vise nego sto treba pa je pukao. Sad sam napravio sam od klingerita i sad radi kao sat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 23, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nije dihtung... Hvala na savetu... Dobio sam od majstora ispravnu bobinu na test, pa cemo probati nju... Ne znam sta jos moze biti... ima neko neku ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 23, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan da niijee filter goriva pun vode, filter vazduha prljav, fals vazduh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano April 23, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne lice ovi simptomi na napajanje gorivom vise mi lici na struju.Probaj prvo sa zamenom svecice,a zatim proveri tacku predpaljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 23, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Svecica zamenjenja x3 ... Filter goriva cu da proverim... Filter vazduha dobar... Fals fazduh nije... Ne znam ta tacka predpaljenja sta kako gde??? Ociscen je i rezervoar... Jednostavno radi vozi se i odjednom trokiranje... I tako trokira ako das gas ugasi se a akoprebaci u drugu i sa malo gasa vozi normalno... Dok ne prokine, onda pukne u auspuhu i nastavi normalno.... Neko vreme... I onda opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 23, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Proveri čep rezervoara - treba da ima rupicu za odušak - da se nije začepila pa da se stvara vakum u rezervoaru . Probaj kako radi sa otvorenim rezervoarom , možeš i da je provozaš tako za probu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 23, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Proveri čep rezervoara - treba da ima rupicu za odušak - da se nije začepila pa da se stvara vakum u rezervoaru . Probaj kako radi sa otvorenim rezervoarom , možeš i da je provozaš tako za probu . Hm zvuci logicno... Ne moze da povuce vazdug pa trokira... Ae probacu i to... Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 23, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Cim pukne u auspuhu, mirise na struju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano April 24, 2015 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude kapica svecice... Sacekamo Igora da se oglasi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 27, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da sumiramo: - dihtung karburatora - nije - bobina - nije - filter goriva pun vode, filter vazduha prljav, fals vazduh - nije - svecice,a zatim proveri tacku predpaljenja - svecica nije a tacka predpaljenja ne znam sta je??? - čep rezervoara - nije - kapica i klema - ostalo da se proveri... Ali ponestaje ideja ;( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano April 29, 2015 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Jel si resio problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 30, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne... Kod majstor Bandze je trenutno Javljam sta je bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 30, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da sumiramo: - dihtung karburatora - nije - bobina - nije - filter goriva pun vode, filter vazduha prljav, fals vazduh - nije - svecice,a zatim proveri tacku predpaljenja - svecica nije a tacka predpaljenja ne znam sta je??? - čep rezervoara - nije - kapica i klema - ostalo da se proveri... Ali ponestaje ideja ;( kapica nije a klemu i nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano April 30, 2015 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je filter vazduha dobar ,a ne nov probaj da ga skineš da vidiš kako će se ponašati.Često se desi da je na oko dobar ali je od vremena zasićen vlagom prašinom i sličnim aero zagađenjima.I bez fitera neće raditi baš kako treba ali ako prestane da se guši to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Maj 5, 2015 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta bi na kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Maj 6, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti ocigledno ne znas Bandzu... ;) Javljam cim budem saznao nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 6, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj druga clana - foruma IGOR VA, covek ne verujem da nesto ne zna sto se Vespi tice http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/78226-vespa-vracanje-u-zivot/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8631 Napisano Maj 6, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan meni je tako bilo na MZ-u, ide kao blesav, taman odem od kuće nekoliko km i on trokira i gasi se. Fora je bila u vazduhu, filter ok , kućište, ok, ali je on vazduh vukao iz dela rama ispod rezervoara. Tu su postojale rupice koje sam ja ojačavanjem rama (vario flahove) zapušio. I on ide dok može da diše. malo pomerio poklopac filtera vazduha i sve bilo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Maj 19, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan I da vas obavestim... Na kraju su bili magneti... Vozi se vec 2-3 dana bez problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...