igorxt 25 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ovde mozete napiisati iskljucivi licna iskustva o radu navedene prodavnice moto opreme. Molimo vas da u ovoj temi ne vrsite porudzbine. Sve porudzbine i ostale informacije isljucivo na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A gde je ta prodavnica? Nisam cuo za njih, pa bih da ih malo obidjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/motottim/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moja topla preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Moja topla preporuka takodje, Jasminko je i vishe nego korektan lik, al zar se radnja ne zove bjbikers shop??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moja topla preporuka takodje, Jasminko je i vishe nego korektan lik, al zar se radnja ne zove bjbikers shop??? Promenjen ja naziv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Interesantna ponuda,profi ljubaznost ....Jasminko ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Mart 3, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Auu, genijalni ste ! Sta bi ja bez vas ??? Hvala puno na podrsci, trudicu se da je opravdam ! Hvala jos jednom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I ja sa svoje strane preporucujem prodavnicu, kako god da se zove. Na osnovu onoga sto sam video, mogu da kazem da nigde u gradu necete naci povoljnije DID lance, SUNSTAR lancanike, kao i IXS opremu. Povrh toga, Jasminko je sjajan lik, a i kafu mi je donela njegova koleginica iz susedne radnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 3, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto si mi se uozbiljio na ovoj slici druže moj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Mart 4, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu Jasminko je prodavac sa najvise smisla za humor! Bez obzira kolika cena bila Jasminko ce vas ipak nasmejati Moje tople preporuke, idite makar da vidite Jasmina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 5, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko je K.R.A.LJ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da da Jasminko je KRALJ.Ja bio pre neki dan, odusevio me je, nije ono trgovac da uvali i da zaradi,vec da ti sve pokaze,pa cak i ako zna da neces kupiti nista.Kupio sam disc lock, cisto da ne izlazim praznih ruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Jasminka, zna , ume, poznaje opremu, KORISTI i opremu i delove pa ne prica napamet i ne prepricava tudja iskustva (nisam jeb. , ali mi je pricao jedan sto je gledao i kaze da je dobro ) Dakle, sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Mart 5, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Da da Jasminko je KRALJ.Ja bio pre neki dan, odusevio me je, nije ono trgovac da uvali i da zaradi! Potpuno se slazem, on je vise da uvali! Cudo bi napravio da prodaje kozmetiku i zenske krpice! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kada bih rekao da je Jasminko KRALJ bio bih krajnje skroman! Pazario sam u ponedeljak jaknu, pantalone i kacigu! Sve IXS naravno! Ja mislim da treba dodeliti nagradu onome ko izadje nezadovoljan iz Jasminkove prodavnice!!! Cenim da je to nemouce! Iako sam ga cekao 20ak minuta da se pojavi uopste se nisam smorio jer je ekipa ljudi tamo skroz luda! Nikada se lepse nisam ispricao sa prodavcem plus sto covek veoma zna svoj posao!!!! Samo reci hvale! Pozdrav za @igorxt Svaka cast ljudi samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Mart 6, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam ga cekao 20ak minuta da se pojavi uopste se nisam smorio ;D ;D ;D jer je ekipa ljudi tamo skroz luda! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan imao sam priliku da danas upoznam jasminka ,doduse na drugom mestu,ali super je lik...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 8, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale za komšiju Jasminka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem prvi put cujem ???, a od kad postoji ta radnja i koje joj je radno vreme da odmah u Ponedeljak navrnem! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Mart 11, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo je sledece.U nedelju poslepodne sam nabavio stapove za Hondu a kako sam po prirodi nestrpljiv resih da ih odmah namontiram.Sve smo lepo napakovali i sve je islo glatko dok nismo naisli na problem.Steta bi bila vratiti stare semeringe kada je vec sve rastureno a nove nemam.Okrenem Jasminka i izlozim mu problem.Covek je otisao do radnje i doneo mi semeringe u garazu.Mislim da je ovo dovoljno da se vidi o kakvom se coveku radi.Jos jednom bih se zahvalio Jasminku i to ovako javno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Mart 11, 2008 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći za jasminka ,... SPASAO ME ČOVEK . Po ns tražim filter vazduha za zzr niko ni čuo a kamoli da ima, u kawasakiju ima za 30e i čeka se 10ak dana . Lakše bi pola kile obogaćenog uranijuma kupio. ;D Reko ajd da vidim po bg ,pozovem jasminka kaže čovek ima , kontam "cijena , prava sitnica" kaže čovek 1030din , reko skloni pod pult dolazim odmah. Skočio na motor i doleteo. Doček.... Simpatična dama , opa.... ja očekivao ćelavog četrdeseto godišnjaka. Uzeo filter platio , zahvalio se i pedala nazad za ns. Šta reći pride... Hvala još jednom poslovnost za poželeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E pa danas sam i ja bio i upoznao Jasminka. Isli RoadGunner i ja da RoadGunner uzme jaknu. Jakna je preterana, ali to ce je on opisati. Jasminko divan drugar. A o radnici, WAUUUU. Zamolio sam jasminka da mu ja placam da radim kod njega ;D Svaka cast i sve preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 13, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan A ja primetio da cak ima i povoljnu,kvalitetnu moto opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa, pa to je prodavnica moto-opreme ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...