Mostarac 5075 Napisano April 3, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Napokon nabavih i ja motorin, radi se o Suzi GSX 650 FA iz 2009g. Prvi put je registrovan 2011g, prešao je 13000km, kao nov je, skoro bez ikakvih tragova korištenja... Zadovoljan sam, malo troši, lijepo vuče na malim obrtajima, dobre kočnice... photos upload screencast upload images free Stigla cerada ! pic host 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano April 3, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep nema sta!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 3, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Da, hvala... Prenos bi mogao biti duži, na 100km/h vrti se 5000, malo se poigrati sa zupčanicima da obrtaji padnu na 4000, onda bi bilo dobro. Prednji amortizeri su mi čudni, na mjestu bih rekao da su meki, a u vožnji mi se čine tvrdi, tj. neudobni, ili su za to krive moje polomljene ruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 3, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lep motor, lepsi od GSXR. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 3, 2015 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, da te lepo sluzi i puno lepih km! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 3, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano April 3, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan ... lijepo vuče na malim obrtajima... na 100km/h vrti se 5000, malo se poigrati sa zupčanicima da obrtaji padnu na 4000 Ako bude ovo drugo onda nema ono prvo Lep motor, koja je njegova cena u Bosni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano April 3, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor .Neka je sa srećom,pozz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano April 3, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorin... Neka je sa srecom i da se lepo vozas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano April 3, 2015 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom kolega, motor je i predivan i predobar! Jos malo da se izvozam na ovom mom F-u pa cu ti se pridruziti na toj novoj generaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 3, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Пуно срећних и безбедних километара Стварно леп мотор, као и предхнодни. Стварно имаш укуса за моторе Него, шта би са Хондом? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 4, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala raja i ja vama želim sve naj... Ja sam ovaj platio 4500 evra. A Honda je otišla odakle je i došla, u Trebinje... Novi vlasnik je voza non stop, prezadovoljan je... Honda je vrh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano April 4, 2015 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor. Jedan ovakav se prodavao u Tuzli (ili u okolini TZ) kupljen kod nas, jedan vlasnik itd... za mene bio finansijski nedohvatljiv. Srećno i u zdravlju da ga voziš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2579 Napisano April 4, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2642 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ćeš uživati u vožnji i biti zadovoljan kao ja sa mojm, pozdrav i sve najbolje sa novim mezimcem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano April 4, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da se družite stvarno lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 4, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor. Jedan ovakav se prodavao u Tuzli (ili u okolini TZ) kupljen kod nas, jedan vlasnik itd... za mene bio finansijski nedohvatljiv. Srećno i u zdravlju da ga voziš! Ja mislim da je ovaj moj, taj na koga misliš, bio je u Tuzli u Suzukijevom salonu dugo... U svakom slučaju hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lijep primjerak, cestitam na kupovini Da se lijepo navozas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...