DarkoB 654 Napisano April 3, 2015 Zainteresovan, 356 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, Ima li neko iskustva sa ovim pojasom i kakav je neopran materijal. Planiram da uzmem neki pojas pa reko da vidim kakva su vasa iskustva i ima li nekih saveta. Prvenstveno mi treba kao zastita od vetra, generalno tog dela oko bubrega. Nosio bih ga i kada je hladnio i kad je toplo, ne moze da skodi Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano April 3, 2015 Solo Rider, 3196 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nije opran :lol: Generalno nečeš da pogrešiš bilo koji da kupiš i skuplji i jeftiniji će ti biti dobro za vetar, a drugo je pitanje ako očekuješ veću zaštitu u slučaju ne daj bože. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 3, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da je svaki dobar kao zastita za bubrege. I najeftiniji je dobar. I svakako I leti I zimi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano April 3, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Taj pojas nije nizašta moje mišljenje, koliko para toliko muzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 654 Napisano April 3, 2015 Zainteresovan, 356 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Taj pojas nije nizašta moje mišljenje, koliko para toliko muzike. Ima i toga. Mozda bolje dodati 15-20e i uzeti malo bolji. Ima dosta stvari koje su po ceni navodno kvalitetne, a u stvari cenu je podigao samo taj brend koji nosi. Ne vezano za pojas, vec i za ostatak opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17341 Napisano April 5, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3692 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ovaj pojas već nekoliko godina. Nije baš nešto previše kvalitetan, ali završava osnovnu funkkciju (da spreči strujanje vazduha i pozhlađivanje oko bubrega). Negativna strana je što se ispod njega koža oznoji pa onda budeš mokar i kad skineš pojas bude hladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano April 27, 2015 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neopren je super, ali za vodu Ovako samo potparivanje, preporučio bih neki windstoper, ja sam kupio u Louisu i koristim ga tri godine, super je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano April 27, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pojas za mrsavljenje koristi se za topljenje sala putem znojenja za vreme aktivnog vezbanja npr. trcanje,voznja bicikla... moja zena je kupila takav za aerobik, nikako nije za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 9, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan meni funkcionise dobro taj louisov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jul 11, 2016 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba ti pojas ako se oznojis ispod njega, pa kad ga skines mokra ledja. Imao, nikako ne preporucujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 13, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoB: pocecu da naplacujem autorska prava na moje slike Taj pojas je ok ako ga ne pretegnete (sto svi urade) i onda dolazi do znojenja jer neopren ne propusta vazduh. Resenje je da se on zakaci mnogo labavije - nece on nigde da pobegne, a stiti od direktne struje vazduha. Inace, iz licnog iskustva mogu da kazem da je odlican i za nosenje zimi po hladnoci - fino utopli stomak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 654 Napisano Jul 13, 2016 Zainteresovan, 356 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sliku sam nasao na netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jul 15, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoB: pocecu da naplacujem autorska prava na moje slike Taj pojas je ok ako ga ne pretegnete (sto svi urade) i onda dolazi do znojenja jer neopren ne propusta vazduh. Resenje je da se on zakaci mnogo labavije - nece on nigde da pobegne, a stiti od direktne struje vazduha. Inace, iz licnog iskustva mogu da kazem da je odlican i za nosenje zimi po hladnoci - fino utopli stomak Meni se ekstra pokazao kada me neki put usinu ledja. U sto dobro deluje u kombinaciji sa tedonalom ili konjskom mascu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Jul 21, 2016 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' imate neku preporuku do 5.000...da moze kod nas da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jul 23, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj i oglase koji prodaju opremu za teretanu. ima kvalitetnih da se useres za male pare. naravno ima stotine modela pa treba razabrati... manje vise svaki ce te orositi ispod. doduse ovi "plasticni" su bas katastrofa po tom pitanju recimo pojas za mrsavljenje od istog materijala i kvaliteta i iste funkcije kosta 200tinjak dinara. vrsi isti posao (stiti od vetra ali ne propusta vodu) kao i taj sa slike...i trajace isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 23, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vjerujem da je svrha ovoga o čemu se ovdje priča upravo da propušta vodu tj. znoj napolje a da pritom štiti tvoje bubrege od strujanja vazduha... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16215 Napisano Jul 27, 2016 Misbehave Responsibly, 1644 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ako je da obavlja funkciju kako treba, i zimi i leti, onda Windstopper. Sve drugo je šaram-baram. Ako ćeš da bude džabaka, stavi novinsku hartiju (ona tutkalisanu) i ne pušta vetar uopšte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3601 Napisano Avgust 1, 2016 Malinar u pokusaju, 1715 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ranije spidi pojas, vrlo kvalitetan, a posle kradje iz skutera, kupio sam ovaj. Na 30 i kusur stepeni, mene preznoji svaki, ali kad sidjem s motora, skinem i ledja budu malo mokra, ali ono sto je bitno, u voznji ne osecas da te duva vetar i za tu cenu, mislim da obavlja posao. Po meni je bolje ustedeti na pojasu, a dati malo vise za kacigu, dobru jaknu i pantalone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...