Lucky George 447 Napisano Maj 11, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odslušao teorijski deo prošli put ali zbog dva odlaganja ...treći put nisam uspeo da se organizujem I dođem na Adu Huju. Kakav je moj status ? . . . rado bih odslušao teoriju ponovo ali ne bih da nekome zauzimam mesto . . .a praktičan deo bih stvarno želeo da izvozim . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Maj 11, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u sličnoj situaciji. Na teoriju bih opet došao, ako nije problem za mesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mightytroll 4 Napisano Maj 11, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jedva sam cekao da se zakaze drugi kurs posto sam prvi propustio!1. Vićsa2. troll (Igor) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 697 Napisano Maj 11, 2015 Zainteresovan, 361 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan E bas nemam srece, opet imam svadbu kad se odrzava praktican deo kursa, kao i prosli put!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Maj 11, 2015 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Idemo na drugi Kurs bezbedne vožnje ove godine: .) http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108875-drugi-kurs-bezbedne-vo%C5%BEnje-2015/?p=1740573 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...