djolji 1272 Napisano Octobar 24, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan, ajde na kafu da vidimo uživo Pošalji PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Octobar 26, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za skid plate, imao sam priliku juče da vidim na Djolijevom Traceru. Solidna konstrukcija, kvalitetna izrada, a i lepo izgleda ja se lično razmišljam da ugovorim pazar, eventualno bih izabrao da bude iz jednog dela, samo čelik npr. Prvo moram da se smislim oko crashbarova šta da uradim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Octobar 26, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za vikend na Kopu, ali izgleda da ni vreme ne obecava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Octobar 26, 2016 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan @djolji Dobar ti skid plate...uzivo sa Kosutnjaka Ako si to bio ti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Octobar 26, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan I meni se dopada, vidi se na slikama da je bas pristojno odradjen. Svaka cast! Ne znam da li bi mogao iz jednog dela da se odradi i da bude od jednog materijala u jednoj boji kao sto rece wiggin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Octobar 26, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan @djolji Dobar ti skid plate...uzivo sa Kosutnjaka Ako si to bio ti? Jel ste naučili kaunter steering Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Octobar 26, 2016 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaaha sve ti je jasno Naucili smo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Octobar 26, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Toliko mi je bilo simpatično da sam dobio inspiraciju da opet probam da nagovorim moju devojku da proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Octobar 26, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan @djolji Dobar ti skid plate...uzivo sa Kosutnjaka Ako si to bio ti? Jes, a za sada je skid plate unikat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Octobar 26, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se dopada, vidi se na slikama da je bas pristojno odradjen. Svaka cast! Ne znam da li bi mogao iz jednog dela da se odradi i da bude od jednog materijala u jednoj boji kao sto rece wiggin? Aluminijumski deo je komplikovan za savijanje i linije po kojima se savija su tolike dužine koliko mi alat za savijanje dozvoljava. Ali, skid plate mogu da napravim od istog materijal (naprimer čelični lim), ali da opet bude iz dva dela i naravno spojen zavrtnjevima. U svakom slučaju možemo da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Octobar 28, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj alu-čelični skid plate sam stavio u oglase, a uskoro ću napraviti i jedan od čeličnog lima i biće jeftiniji. Ako neko ima neki predlog u vezi oblika- konstrukcije, koristilo bi mi. Može i komentar u vezi cene, naravno kako bi bilo pristupačnije u odnosu na ostale kojih ima na tržištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 28, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Nova led svetlaaaa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reppa 51 Napisano Octobar 28, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ovo nabavio? treba i meni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Octobar 28, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ovo nabavio? treba i meni Dzell Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 28, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan m.ebay.com/itm/YAMAHA-FJ-09-MT-09-TRACER-Knuckle-guard-LED-Kit-White-/172204027933?var=&hash=item281828f01d%3Am%3Amki0q6KZkpolCgcn9DhHK-Q&_trkparms=pageci%253Ad32ada8c-9d59-11e6-8753-74dbd18071a1%257Cparentrq%253A0d4e398a1580a606257c6a5cfffe306e%257Ciid%253A1 Na ebay sam narucio, dobre su skroz, kvalitetno deluju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 28, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Al sam ga iskopirao link, jebo sam mu mamu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Octobar 29, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naručio direktno, iz Koreje http://m.dzell.co.kr/product/detail.html?product_no=27&cate_no=1&display_group=2 Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 29, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naručio direktno, iz Koreje http://m.dzell.co.kr/product/detail.html?product_no=27&cate_no=1&display_group=2 Sent from my iPad using Tapatalk Pa lako je tebi kad znas korejski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Octobar 29, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Svetski čovek, mnogo putuje, jednom godišnje menja gume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reppa 51 Napisano Octobar 29, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ste platili carinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Octobar 29, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Oko 20€ Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Octobar 30, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Octobar 30, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos neki sliku. Wiggin jel su stigla tvoja led, montirao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Octobar 30, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos neki sliku. Wiggin jel su stigla tvoja led, montirao? Još prošle godine Jako sam zadovoljan sa svetlima, lako se montiraju, efekat je fantastičan i vrede tih para.Nisu mi slike pri ruci, staviću neke kad se vratim za Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 30, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan A 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...