Skiboban 408 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Nosac jos nije zavrsen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Nekome sam obecao bice fotki kad bude nesto "aftermarket" i evo ispunjavam obecanje, a bice toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan moracu da placam nekom za krug ovoga sledecu sezonu.... zaljubio sam se u ovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Probacemo da napravimo i za dzabe, a to nikad nije bilo skupo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je napisao "puca: nam tema.... kako je pocelo (bolje reci kako sam poceo) sam cu biti dovoljan da tema ne pucne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan moracu nekako da proverim dal mi smeta vetar kao na ovom... 190 visok jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 22, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam, uglavnom mi osrednje visine 170-180 cm imamo problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan sumnjas da ce mi odgovarati ili sumnjas da mi smeta vetar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 22, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Vetar, ustvari buka od vetra. Sa tvojom visinom vazduh bi bio usmeren u gornji deo grudi i ramena. Meni sa 183 cm ide tačno ispod brade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan trenutno na nakedu ne znam gde udara vetar ali ubija koliko smeta... preko 130 je nepodnosljivo voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Skiboban, Tracer ti je iz slike u sliku lep ko "slika", složio si boje celom voznom parku, extra Šteta za ovaj današnji sneg pa nema utisaka sa vožnje i probe novog vizira i dodatnih farova ili maglenki? Neko je ranije pitao, ali ja da ponovim, gde si kupio motor i ako nije tajna po kojoj ceni? Ja evo celu jesen, pa sad i zimu, lomim koplja oko kupovine, tj "vansezonske "cene, a vreme uskraćujem ovde na forumu. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2498 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedan "blue race" od drugara,čini mi se da ova boja za sada vodi Sam je pravio nosače za bočne kofere.Postaviću neku detaljniju sliku samih nosača za neki dan,na ovoj se slabo vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Naj lepsa kombinacija boja.Ne zato sto je i moj takav nego onako kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Novembar 23, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen u Plattneru, cena je poznata, kao popust sam dobio bocne soft kofere sa nosacima koje nemam nameru da montiram vec ih prodajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 23, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je crveni lepsi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 23, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nema analognu obrtaljku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 23, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan to im je sad u trendu, retko koji nov motor ima... nova r1, nova tenera... sve digitalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 23, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Tenerini satovi su skroz isti kao na Tracera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 23, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je crveni lepsi Jeste, crvena na radost Nego da li bi bio još lepši bez zlatnih viljuški, recimo da su crvene ili crne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 23, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam, mislim da bi bilo previse da su crvene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 24, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem dizajnere zašto naglašavaju viljuške posebnom bojom, ili oprugu zadnjeg amortizera, po čemu su ti delovi specifični? To mi je u startu zasmetalo, ali se teško navikavam. Ako se ne varam, prvi je suzuki na V Stromu 1000, stavio zlatne viljuške i to mi smeta i pojačava i tako ružan dizajn. Da se vratim na Tracera, videćemo kako će tuneri da ga obrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 24, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan A шта је ово црвено што му вири испод седишта? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan A шта је ово црвено што му вири испод седишта? Motor je nov i nije sklopljen, to mu je kabal od akomulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 25, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U Nemackoj od Januara do Oktobra registrovano 1335 komada a samo u Oktobru 51, pise MOTORRAD. Dobri ste Tracer-asi . Sad kad krene nova Afrika otvaram temu "Tracer VS New Africa" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...