aleksandar andric 354 Napisano Septembar 17, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, mali_veseljak said: Koji triumph? Tiger 660 Fenomenalan agregat Al sve ostalo plasticno i onako jeftino - kao sto i jeste ceo motor sa stvarno niskom ceno Vozi se fenomenalno - samo ja sam navikao na HONDA zavrsnicu - i onda mi nekako ....jeftin Kome to ne smeta svaka preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Pitam zato sto vozim Tiger 800 xrt iz 2019. Zavrsnica na njemu je odlicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Septembar 29, 2023 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ekipa, Sin je preuzeo mog Tracera 900 pa ako ko ima da je u Viber grupi Tracerasa da ga doda, bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Septembar 29, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj broj tel.Послато са SM-A528B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Septembar 29, 2023 (promenjeno) Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Ups, Jbg. Izvinjavanje +38765874714 Milos Promenio Septembar 29, 2023 član Pirotehnicar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Octobar 30, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sezona gotovo na izmaku, zima na pragu i predjenih 12-13k km na Trejseru, te s toga mogu da izvedem neki rezime stvari i moje skromno mišljenje. Ovaj sport- turer je pravi fan bajk namenjen onik korisnicima koji vole adrenalin, brutalno ubrzanje, i kojima je specijalitet voznja planinskim krivudavim cestama, koje su prilično dobrog kvaliteta. Izuzetno zabavan i jako potentan motor koji kao i svaki drugi ima svoje i vrline i mane. Agregat je ono najbolje sto su u njemu napravili, na svemu ostalom su po malo uštedeli u yamahi da bi ga izveli u toj ceni kojoj jesti a po najviše u vešanju i u kočionom sistemu gde nikako nemože da parira ovom agregatu. Ali opet suma sumarum kad se uzme sve u obzir, cena kvalitet, ovaj motor i te kako mnogo pruza. Po mom mišljenju duza voznja auto putem i nije bas prijatna i putevi losijeg kvaliteta isto takodje. Ako po dobro zategnes ogibljenje da je motor dobro stabilan i upravljiv u krivinama ( sto je kod mene slučaj), onda i najmanje neravnine na putu i te kako osećaš. Lepo i lagano se vozi, lepo pada u krivinu, i sa izuzetno malom potrošnjom od 5L, se nalazi na vrhu lestvice sport- turera u tom cenovnom rangu. Stavio sam ga na oglas. Ne zato sto nisam zadovoljan ili sto mu nesto fali, bas naprotiv. U planu su neke destinacije gde ce biti malo i duze voznje auto putem, možda i u dvoje, a i prosto već duze vreme mi je zelja da zajašem tu famoznu Svetu kravu. Ako se proda, cilj i želju imam sta dalje, Trejser ce uvek imati mesto u mom srcu, provozasmo sjajne kilometre sa osmehom na licu. Svim budućim vlasnicima zelim da ga voze sa srećom, oprez uvek na max, jer te vuče da mu das gas a vrlo lako možes da preteras. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuka96 0 Napisano Octobar 30, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Nole Bg said: Sezona gotovo na izmaku, zima na pragu i predjenih 12-13k km na Trejseru, te s toga mogu da izvedem neki rezime stvari i moje skromno mišljenje. Ovaj sport- turer je pravi fan bajk namenjen onik korisnicima koji vole adrenalin, brutalno ubrzanje, i kojima je specijalitet voznja planinskim krivudavim cestama, koje su prilično dobrog kvaliteta. Izuzetno zabavan i jako potentan motor koji kao i svaki drugi ima svoje i vrline i mane. Agregat je ono najbolje sto su u njemu napravili, na svemu ostalom su po malo uštedeli u yamahi da bi ga izveli u toj ceni kojoj jesti a po najviše u vešanju i u kočionom sistemu gde nikako nemože da parira ovom agregatu. Ali opet suma sumarum kad se uzme sve u obzir, cena kvalitet, ovaj motor i te kako mnogo pruza. Po mom mišljenju duza voznja auto putem i nije bas prijatna i putevi losijeg kvaliteta isto takodje. Ako po dobro zategnes ogibljenje da je motor dobro stabilan i upravljiv u krivinama ( sto je kod mene slučaj), onda i najmanje neravnine na putu i te kako osećaš. Lepo i lagano se vozi, lepo pada u krivinu, i sa izuzetno malom potrošnjom od 5L, se nalazi na vrhu lestvice sport- turera u tom cenovnom rangu. Stavio sam ga na oglas. Ne zato sto nisam zadovoljan ili sto mu nesto fali, bas naprotiv. U planu su neke destinacije gde ce biti malo i duze voznje auto putem, možda i u dvoje, a i prosto već duze vreme mi je zelja da zajašem tu famoznu Svetu kravu. Ako se proda, cilj i želju imam sta dalje, Trejser ce uvek imati mesto u mom srcu, provozasmo sjajne kilometre sa osmehom na licu. Svim budućim vlasnicima zelim da ga voze sa srećom, oprez uvek na max, jer te vuče da mu das gas a vrlo lako možes da preteras. Autoputem.... Kupi si auto, tempomat i lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Octobar 30, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost postoje nekad momenti da mora i auto putem da bi se uštedelo na vremenu. Ko razume svatiće 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Octobar 31, 2023 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan @Vuka96 postoje i motori sa tempomatom. Generalno,auto put je stvar da se sto pre dodje do zeljene destinacije,a onda da to bude polazna tacka za dalje i obilaske. Delovi autoputa kroz Nemacku se jako brzo prodju bas zbog cinjenice da nema ogranicenja brzine pa na sve to ako imas mocan i udoban motor dobijes win win kombinaciju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuka96 0 Napisano Octobar 31, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, DaliborBP said: @Vuka96 postoje i motori sa tempomatom. Generalno,auto put je stvar da se sto pre dodje do zeljene destinacije,a onda da to bude polazna tacka za dalje i obilaske. Delovi autoputa kroz Nemacku se jako brzo prodju bas zbog cinjenice da nema ogranicenja brzine pa na sve to ako imas mocan i udoban motor dobijes win win kombinaciju. Ma znam sve, kome nije dosadno sjediti na motoru uspravno i ici samo pravo i pravo i pravo i tako satima svaka čast... ja izludim na 10min autoputa od vjetra i dosade. Naravno jeste dobra stvar da se brzo stigne, ali valjda ako ides motorom ides da uzivas i obilazis i zabavljas se u krivinama itd, a ne da se smaras na autoputu, na to sam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Octobar 31, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, i mene satra autoput i u autu, a da na motoru ne pricam. Evo prije par dana dovezoh Bandita po autoputu nekih 250km. Radije bih da sam 300km vozio po lokalnim cestama, ali mi se zurilo nazad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12522 Napisano Octobar 31, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta fali Nekada držim 90 na sat pa mi dosadi pa poteram do 190 pa 130, pa opet 90. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Octobar 31, 2023 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Autoput, niko ga ne voli, al’ kad moras, moras.Tako @Promaster i ja u septembru raspalismo 940km u danu, autoputem ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Octobar 31, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo ako neko mrzi da vozi auto put motorom to sam ja. Ali prosto sto kaze Miki, nekad se mora. Da bi stigao u Dolomite npr, opališ jedan dan auto put do tamo i jedan dan nazad i tri dana tamo da voziš i uklopiš se u 5 dana ukupno. U suprotnom odvojiš 8-10 i udri. Možda i najbolja varijanta ko može da organizuje, 2-3 motora na prikolicu i do tamo i milina. To je @lestra apsolvirao ove godine. Mada kapiram da je na Gs-u druga priča voznja na auto putu. Nzm sta kaze @m.milivojevic? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Octobar 31, 2023 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ma isti klinac.Samo ga “smeksas”, (stavis esa na soft, da pliva)…Ja imam bocne deflektore, aiflow vizir. Nema vetra, nema bubica po viziru, odelu…Smejao mi se @Promaster jer sam negde kroz austriju, zapalio cig na motoru ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8365 Napisano Octobar 31, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, GS sam vozi... Cirkus ste mi... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Octobar 31, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, m.milivojevic je napisao: Ma isti klinac. Samo ga “smeksas”, (stavis esa na soft, da pliva)… Ja imam bocne deflektore, aiflow vizir. Nema vetra, nema bubica po viziru, odelu… Smejao mi se @Promaster jer sam negde kroz austriju, zapalio cig na motoru ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Pa to ti pričam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2318 Napisano Novembar 3, 2023 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 10/31/2023 at 3:14 PM, m.milivojevic said: Autoput, niko ga ne voli, al’ kad moras, moras. Tako @Promaster i ja u septembru raspalismo 940km u danu, autoputem ;-) Gume RIP Stefanova ledja RIP Kad sam vozio Budjin gs adv skapirao sam da mi ne bi bio problem da zategnem autoput sigurno 500km. Nije ni afrika losa ali do nekih 130-140 (zavisi od vetra). A sto se tice prikolice jbg, to je problem danasnjeg vremena. Pakujes se uvece, ujutru na posao, trci kuci oblaci se sedaj na motor i gas gde treba. Izgubis taj dan, i onaj kad se vracas. Sto bi rekao nas narod ''Hoce da se jeb... a da mu ne udje'' e to je prikolica ako hoces da se jeb... a da ti ne udje! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8365 Napisano Novembar 3, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo nisam bio umoran da me nešto bolelo, osim što smo se smorili kao pacovi, čak i gume nisu nešto osetile. Dosta ja vozim auto put, eto igrom slučaja ni Traceru ni meni ne fali ništa, a uvek se vozi 140-160, vozio sam ga sa svim motorima koje sam imao Versys-i 650 i 1000, CBF1000, sad ovaj... Ne vidim konkretnu neku superiornost GS-a, osim što možeš da mu staviš vizir od 3 metra jer je svakako ružan, pa ga ne možeš dodatno naružiti, pa onda kao te priče, zapalim cigaru... Neretko sam znao da odem ujutru u LE i vratim se kroz par sati za BG, to je 500km samo autoputa, plus ostalo, koliko smo puta išli BG - Ljubljana, u petak posle posla, u 16h zategnemo i stignemo do 21-22h.. Znači ja sad kad kupujem motor, moram da vidim ima li nešto na kugli ovozemaljskoj da je za autoput, a nije tandrkalo boxerskog tipa.. hmmm.. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Novembar 3, 2023 (promenjeno) Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ima goldwing,moze dve cigare da se zapale Edit: sada se setio i on je boxser Promenio Novembar 3, 2023 član Vampa 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Novembar 30, 2023 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozda neko prodaje auspuh (kompletan sa izduvnom granom) za Tracer 900 (2018-2020) ? I originalni dolazi u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuka96 0 Napisano Februar 13 U prolazu, 6 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li može ostati ovako ova lijeva, malo vise sam je stegao ili da mijenjam nitnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Promenio bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Februar 13 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vuka96 je napisao: Da li može ostati ovako ova lijeva, malo vise sam je stegao ili da mijenjam nitnu? Мењај под обавезно… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 101 Napisano Februar 13 U prolazu, 48 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: TRACER 9 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam na Traceru 9GT prosle god autoputem do Beograda od ukljucenja Novska na A1 u HR . Tempomat 140 ,udoban je i dobra mi je zastita od vjetra ( barem meni), dosada je ziva to znam ali nije se imalo vremena za drugu rutu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...