Stefan Lone Wolf 357 Napisano Januar 29, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže, ja znam da je Sena najbolja ali imam previše troškova oko motora ove godine probaću sa kinezima pa ćemo videti Ovih dana stižu Dainese jakne u Platnneru, baš imam želju da probam neku sa gorotexom i da vidim da li stvarno nepropuštaju vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 29, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ti kažem, da su ove radile savršeno za 50 eur par. Može do 6 osoba da se nakači. Kad smo išli nas 4oro, takođe bez problema sam se čuo sa drugom koji bude nekad i do 800m ispred/iza... Nije velika stavka a stvarno znači u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Januar 29, 2019 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li vise od dve osobe da razgovaraju istovremeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 29, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu. Npr, nas 4oro na putu. A i B na jednom motoru i C i D na drugom. A i B su povezani i pričaju a istovremeno C i D pričaju međusobno. Ako A i C hoće da pričaju, mora da se pritiskom na dugme prekine veza i prebaci na drugo dugme za osobu C. Tada pričaju A i C. Isto to važi i za ostale slučajeve. Tako da ne može konferencijski da se priča da svi čuju svakoga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Januar 29, 2019 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika između Sene i ovakvih uređaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Januar 29, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan 200e Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Januar 29, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan +393405176203 Evo ti broj od Balkanlovera, ja sam od njega kupio interphone komunikacije veomaaaa povoljno i super su. A sto se tice dainse jakne, ako vozis dovoljno dugo po dovoljno jakoj kisi pustice vodu sigurno. Mnogo bolja varijanta je dobro kisno i samo gas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Januar 29, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio kisno neko odelo u maxxmomentu za 5hiljada, krasno sam se navozio sa njim ali bih takodjr i kupio neku jaknu posto vozim sa letnjomSent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Januar 29, 2019 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan +393405176203 Evo ti broj od Balkanlovera, ja sam od njega kupio interphone komunikacije veomaaaa povoljno i super su. A sto se tice dainse jakne, ako vozis dovoljno dugo po dovoljno jakoj kisi pustice vodu sigurno. Mnogo bolja varijanta je dobro kisno i samo gas.Pa ne bih baš rekao, moja Dainese jakna prilično dobro drži. Par puta sam preko navlačio i kišno odelo, ali sam generalno zadovoljan. Jakna je za sva godišnja doba, sa 2 uloška. Kad budem kupovao sledeću jaknu, kupiću istu u svetloj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Januar 30, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da probam Dainese jaknu, uvek sam se štekao i kupovao neke jeftinije ali sam prolazio dobro sa kisnim odelom, rešio sam da pazarim jaknu i kacigu ove godine. A onda cu po pljusku da teram kqo lud da je testiram Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Januar 30, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan I ja nosim dainese jakne, al uvek oblacim i kisni, zato sto kad prodjes pored kamiona jaknu moras da peres, druga stvar ako ceo dan vozis po kisi sutra ces i po suvom da krenes sa mokrom jaknom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Februar 3, 2019 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde se tacno ispod sedista nalazi mesto gde se kaca sajla (ide uz fabricki alat) sto drzi kacigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno pitanje Djole, i mene zanima Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Februar 3, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se sjecam, na metalnom dijelu izmedju dva sjedista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Februar 3, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Februar 3, 2019 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ako zakljucas ovde shark evo 3 ode tebi i swdiste Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 3, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan glas za Interphone od @balkanlover70... Moje piče evo dvije godine bez greške... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena i gde moze da se kupi? Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Februar 4, 2019 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan kome treba za kacigu, imaju ove dve varijante, cini mi se da su zgodnije nego sajla? Helmet Lock For YAMAHA MT 10 MT 09 MT 07 MT 01 XSR700 XSR900 SR950 XVS 950 BOLT C SPEC Motorcycle Accessories Handlebar Clamp-in Covers & Ornamental Mouldings from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Motorcycle Helmet Lock Mount Hook Black Side Anti theft Security Alloy with 2 Keys Universal for Yamaha MT 09 FZ 09 FJ 09 XSR900-in Locks & Latches from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Felipe 24 Napisano Februar 4, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ja sam postavio tu brzu varijantu na retrovizor i katancic, ali ako mislim da negde nije i to bezbedno ide u bocni kofer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Februar 4, 2019 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne postoji to mesto za kačenje kacige negde ispod sedišta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Februar 4, 2019 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan @Felipe E vidim stavio si te gumene tankpadove.. ja sam mislio da ih uzimam za mog naked-a ali nisam sig kako izgledaju uzivo..kakvi su, jel lepo izgledaju, sluze svrsi? Na nakedu je malo problem jer je idealan polozaj za sedenje kad se guzicom gurnes na nazad tako da ti izmedju medjunozija i rezervoara ostane jedna pesnica, ali se onda bas na tim mestima oslanja kolenima na rezervoar, pa malo zna da klizi.. ne znam kako je na traceru.. @pronto postoji, ovo sto kolege kazu, da se turi sajlica i tako..ovo deluje prakticnije.. ali sto kaze felipe to samo gde mislis da je ultra sigurno, ili npr u garazi ostavis da je ne cimas kuci.. ne bih se usudio ovako bilo gde da je ostavljam.. cigani bre hoce da iseku i traku od kacige samo da je marnu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Februar 4, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Zna ciga sta je "ajkula"Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Felipe 24 Napisano Februar 4, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan @miki89 naravno jos ako imas zakacenu kameru, komunikator ili jos dodatna svetla ulozena u kacigu to vec mora da ide u kofer a tankpad je lep on je bas protiv klizanja a oni drugi sa slikom su za izgled slabiji je bio lepak pa sam sam prelepio sa 3M trakom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...