EmirF121 14 Napisano Maj 10, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Brčko Prijavi odgovor kao problematičan Cijena Tracera GT u Sloveniji je 12.500 €. https://m.yamaha-motor.eu/si/products/road/motorcycles/sport-touring/mt09trgt/ @candromero Hvala ti na pozivu, pokušat ću doći iako sam tanak sa vremenom. Pisat ću ti na fb ako stignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Maj 10, 2018 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kolege ne znam da li mogu ovde da stavim ovo obavestenje ali evo, zbog neplaniranih obaveza motor je na prodaju. Zainteresovani mogu da se jave na 066219678 posto nisam u mogucnosti cesto biti na forumu. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 10, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan presao danas 80km po gradu,onako malo jace po gasu,prosecna potrosnja 6.7L ,ala gazi Tracer imam akrapovic bez db killera 🤣🤣Sent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reppa 51 Napisano Maj 11, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Odlična kombinacija tracer i akrapović bez db kilera,jedino zajebano kad voziš u grupi,onda ostalima smeta,bukvalno čuje se samo tracer,ostali gledaju obrtomera dal radi još motor 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1341 Napisano Maj 12, 2018 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan On 09/05/2018 at 9:33 AM, djolji said: Kako crnogorci nemaju dara za turizam, na ovom vidikovcu iznad Risna, đubre leži već godinama. Ne stignu komunalci toliko brzo da ciste,koliko brzo turisti i domace seljacine stignu da bacaju smece. Nazalost veliki problem na svim vidikovcima. Isti problem je i na granici,kada se naprave kolone. Uz kolonu sa desne strane puta sve smece.Bukvalno ciste svaki dan ali ne stizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Maj 13, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/12/2018 at 6:56, bokibd je napisao: Ne stignu komunalci toliko brzo da ciste,koliko brzo turisti i domace seljacine stignu da bacaju smece. Nazalost veliki problem na svim vidikovcima. Isti problem je i na granici,kada se naprave kolone. Uz kolonu sa desne strane puta sve smece.Bukvalno ciste svaki dan ali ne stizu. Ovo mesto treba napraviti da stvarno bude vidikovac sa fenomenalnim pogledom i odmorište za putnike koji stižu na more i za one koji odlaze pa se pozdravljaju od njega. Ali i sa kantama za đubre koje treba redovno prazniti. Onda ni turisti ne bi bacali svuda u naokolo. Ma šta ja pričam, kad pogledam ni u Beogradu nema kanti za đubre pa je zato prljav, ali ovo može u neku drugu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Maj 13, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Vikend tura do Kladova dunavskom magistralom preko Rumunije a povratak našom u organizaciji BJB. Kolonu od tridesetak motor je na putu zahvatilo nevreme praćeno gradom, munjama i gromovima, svi smo "stojički" podneli. Nisam stigao to da slikam ali put je bio pokriven ledom veličine lešnika (prve klase). Traceraši Skiboban i ja smo bili na visini zadatka 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1341 Napisano Maj 13, 2018 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, djolji said: Ovo mesto treba napraviti da stvarno bude vidikovac sa fenomenalnim pogledom i odmorište za putnike koji stižu na more i za one koji odlaze pa se pozdravljaju od njega. Ali i sa kantama za đubre koje treba redovno prazniti. Onda ni turisti ne bi bacali svuda u naokolo. Ma šta ja pričam, kad pogledam ni u Beogradu nema kanti za đubre pa je zato prljav, ali ovo može u neku drugu temu. Bilo je i takvih pokusaja,ne na ovom ali na drugim vidikovcima...ali nazalost vrlo brzo je sve bilo polomljeno,pokradeno. A ja kada stanem negdje i nema kante za djubre fino sve ubacim u jednu kesu pa sa sobom u auto ili u kofer na motoru pa bacim na benzinskoj u kantu za smece. Ali da ne davim i ne idem u off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12562 Napisano Maj 13, 2018 Ne silazi, 7336 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @djolji Fini neki ljudi Pozdrav naslednicima TDM-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 13, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Skibobanov ima opasan zvuk. Vozio sam iza njega u tunelu danas. Kad je zaturirao,najezio sam se. Brutalno dobro se cuje. Od ovih novih motora,covek retko sta ima da probere valjano. Ali ovaj Tracer vredi svaku paru. Oprostio bih mu i tu fabricku gresku, mislim to sto mu nedostaje jedan cilindar,nema veze.. fino ide, a cuje se za sve pare sa kvalitetnim izduvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 13, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan zamisli kako se cuje u tunelu bez db a na 11obrtaja 🤣ja cepove uskoro moram da nosim...Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Maj 14, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Alekre je napisao: @djolji Fini neki ljudi Pozdrav naslednicima TDM-a. Hvala i vi ste hrabro (mladalački) izdržali oluju, a bajkerska izreka kaže: nema lošeg vremena nego ima loše opreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Modovi i koliko ihi cesto koristite.. A, B i STD (polno prenosivo bolest - Sexually Transmitted Disease) Moram priznati dok mi nije stigao motor, mislio sam da su ovi modovi cista glupost i da cu ga najvise drzati u A i to je to.. Vodio sam se razmisljam ma koji ce to meni, to je cist sminkeraj i glupost.. Dok nisam krenuo da vozim i moram priznati da ih svakodnoveno koristim, makar izmedju STD i A.. Zasto? Pa STD mi je super za po gradu, za kad idem na posao i kad se vracam sa njega, dok je guzva, motor je mnogo laksi za kontroli i manje te "tera" da ides "zoom-zoom" i samim tim upadas u mozda nezodne situacije dok je guzva.. E sad kad saobracaj dozvoli i kad pozelim malo adrenalina tu je A mode ili po meni beast mode.. jos ako se trakcija spusti na 1, to je ne daj ti Boze Kako se vama cine modovi i da li ih koristite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Maj 14, 2018 Drug član, 2263 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Manje vise slicno koristim modove kao i ti... Jedino sto bih dodao jeste da je B odlican za kisu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se B je jedino za kisu..neverovatna je razlika koliko ubije snage.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Maj 15, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Nezgodno je što modovi ne mogu da se biraju u vožnji nego mora da se stane. U subotu po kiši i pljusku sa dosta vode na putu i sa suvozačicom i prtljagom sam se kasno setio da prebacim u B mod, a pošto smo bili u organizovanoj koloni nisam hteo da stajem, pa sam vozio u STD. Nije bilo nikakvih problema, prvo što je bila umerena brzina i na nižem br.obrtaja, a drugo važnije, značajno opterećenje na zadnjem točku. Inače stalno vozim u STD, samo par puta sam probao A mod, prosto se ne setim da to menjam pre kretanja. Bilo bi korisno da može da se prebaci u A pri preticanju, a ne samo na semaforu kada oću da se "kurčim" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 15, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan ja menjam modove u toku voznje...samo treba oduzeti kad i mozes promeniti,cesto to radim...samo ne moze TCS da se menja u toku voznje probaj Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Maj 15, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Stefan Lone Wolf je napisao: ja menjam modove u toku voznje...samo treba oduzeti kad i mozes promeniti,cesto to radim...samo ne moze TCS da se menja u toku voznje probaj Sent from my SM-G930F using Tapatalk Nisam znao za to, baš ću probati... dakle samo oduzeti gas, a kvačilo ništa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 15, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan samo oduzmi gas i saltaj,jer meni je logicno da to tako mora da bude...zamisli uletis u pljusak a ono A mod 🤣🤣Sent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Maj 15, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan I jedno i drugo moze da se menja tj i modovi i traction control (traction mozda mora da se zadrzi pola sekunde, da ne bi doslo do slucajne promene), samo rucica gasa mora da bude zatvorena pa ljudi jer vi ne citate uputstvo probajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 15, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, miki89 said: pa ljudi jer vi ne citate uputstvo probajte Uputstvo? Da se pročita pre upotrebe? Ma daj, ko to radi. Uputstvo se čita kad nešto počneš sam da popravljaš, zajebeš pa da vidiš gde si zajeb'o. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Maj 15, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, lomitelj said: Uputstvo? Da se pročita pre upotrebe? Ma daj, ko to radi. Uputstvo se čita kad nešto počneš sam da popravljaš, zajebeš pa da vidiš gde si zajeb'o. Imas pravo skroz.. Srbin je covek koji ne cita uputstvo Mali off-topic, dok sam radio u jednoj firmi kao administrator, radili smo usluzno postavljanje novih kasa u prodavnici Orsay, dosao Nemac koji je doneo svu opremu.. Tipa jedna kasa dobrih nekoliko ne tako malih kutija..i mi krenuli u sred Delta cityja u prodavnici da raspakujemo i sastavljamo i drzi, srafi, pokreci sistem..a on gleda ovako i samo pita a necete da citate uputstvo? Tog trenutka su mi izuzetno bile jasne razlike u mentalitetima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Maj 15, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan POtvrdjujem da promjena moda radi u voznji, za tracking ne znam jer nisam probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Maj 15, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja čitao uputstvo kad sam kupio motor, nego pitanje je koliko sam zapamtio sve informacije posle čašćavanja prijatelja. I ko posle ponovo da uči u 50-im . Zato služi forum, pa čitam šta mlađi sve znaju, brže provaljuju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Maj 16, 2018 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...