Endurac 954 Napisano Avgust 13, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kralju, zaista su odlicne. AJD SAD POKUSAJ I DA SE SETISH AKO MOZES SAMO JOSH JEDNOG DETALJA, NE ZNAM DA LI GA IMA U EXIFU, koje fokusiranje si koristio. Ja sam sa petardom slikao sa sva tri moda i relativno su slicni rezultati (AI servo ai fokus, one shot....) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ove što su fotkane sa strane, fotkao sam klasično (Single shot), a dvije sa kraja, gdje se motor približavao sa servom (AI servo), centralna AF tačka. Nije bilo neke potrebe za servo modom, koristio sam prilično širok ugao, a autofokus na 17-40 je brz, tako da se sve desi u trenutku. Koristio sam i blic koji je dodatno 'zamrznuo' akciju i ublažio tamne partijame (crni motor i jakna, a malo i sjene). Da je snimano telcem (70-200), vjerovatno bi stalno držao AI servo, ali tada bi to bio i potpuno drugačiji tip fotke. Ovako jednostavno nije bilo potrebe za tim. Ne koristim AI fokus, jer to je neki nazovi inteligentni režim, gdje apart pokušava sam da zaključi da li fotografišeš akciju ili statičan motiv i shodno tome funkcioniše u režimu Single ili AI servo. Obzirom da uvijek znam šta fotografišem, lakše je fotić direktno podesiti na ono šta mi treba u datom trenutku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8487 Napisano Avgust 13, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Mi na svadbi + photoshop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Avgust 13, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ove što su fotkane sa strane, fotkao sam klasično (Single shot), a dvije sa kraja, gdje se motor približavao sa servom (AI servo), centralna AF tačka. Nije bilo neke potrebe za servo modom, koristio sam prilično širok ugao, a autofokus na 17-40 je brz, tako da se sve desi u trenutku. Koristio sam i blic koji je dodatno 'zamrznuo' akciju i ublažio tamne partijame (crni motor i jakna, a malo i sjene). Da je snimano telcem (70-200), vjerovatno bi stalno držao AI servo, ali tada bi to bio i potpuno drugačiji tip fotke. Ovako jednostavno nije bilo potrebe za tim. Ne koristim AI fokus, jer to je neki nazovi inteligentni režim, gdje apart pokušava sam da zaključi da li fotografišeš akciju ili statičan motiv i shodno tome funkcioniše u režimu Single ili AI servo. Obzirom da uvijek znam šta fotografišem, lakše je fotić direktno podesiti na ono šta mi treba u datom trenutku Oki:) Ja sam imao skoro identicne rezultate kao sto ti kazes. AI fokus isto nisam koristio Za panovanje mislim da su ova 2 bolja. S tim sto su mi bolji rezultati kada sam pratio vozila na trkama upravno u odnosu na mene tj paralelno samnom, bili sa nesto brzom expozicijom, sa 50 1.8 na 50 ak m od staze, 8.0f ali sa nekom npr 1/80 kom jer su ovi vozili na toj deonici preko 150 km/h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kralju, zaista su odlicne. Nije to nista, cekaj da se obrijem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan fotke su odlicne ali tvojoj dobrocudnoj faci ne pristaju namrstene grimase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da stvarno, sto se mrstis, pomislice narod da si neki mrgud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Pa odgovor je jasan: sunce me bije po ocima Evo kuglager me bolje zna od vas, on zna da ja nisam neki nervozni, $ekiravi mrgud... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo par umjetnickih sa jucerasnjeg izleta na ostrvo Mamula... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Avgust 13, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moreee;))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Avgust 13, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kralju, zaista su odlicne. Nije to nista, cekaj da se obrijem ;D Sexy nogice hehehhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kazem brate, da sam zensko, sigurno bi me hebali vidjeniji podgoricani ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Avgust 13, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kazem brate, da sam zensko, sigurno bi me hebali vidjeniji podgoricani ;D ;D Hehehhe,,zajebi depilaciju i dupe uza zid ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaia-jr 0 Napisano Avgust 14, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan aj malo i ja da se hvalim svojim umetničkim delima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan U jeeeeeeeeeee, ova budi ženu u meni ;D Odlična je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaia-jr 0 Napisano Avgust 14, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan od zene, zeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1576 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan zalutala do mene da mi pravi zazubice sa stomakom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan huum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moram da promenim pozadinu, smorio sam se sa crnom skroz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan februar u mome dvoristu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Avgust 16, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podsjeti me Endurac da moram na dijetu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Podsjeti me Endurac da moram na dijetu ;D ;D ;D Kuklager drz` dijetu! ;D Eo od pre neki dan... moracu da odem sa stativom da ovo uradim kako valja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Avgust 16, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vrh. Mozda ne bi bilo ispravno, ali meni bi se svidelo kada bi imalo jos malo refleksije. Boje su vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Da u pravu si. Slika u stvarnoj rezoluciji nije najsjanija, mutnjikava je jer sam polozio aparat ali sam morao da drzim prst ispod objektiva, tako da ce ovo da se uradi valjano sa stativom, a boje su zaista sjajne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...