Aleksandar Jankovic 0 Napisano Mart 17, 2015 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Kupio sam nedavno Daelim VS 125. Sto se tice motora stvarno nemam nikakvih zamerki 2006 godiste presao 26 hiljada. Vuce lepo,ima snage,a potrosnja mu je jako mala,nisam merio ali koliko sam se vozikao rekao bih da ne trosi vise od 3l. E sada imam jedan problem,tako sam ga uzeo. Motor kada se gurne upali na korak,a na dugme nece da upali,vergla a ne moze da stastavi. E sada ovako,mislio sam da je do mase,skidao sam rezervoar i sediste (bukvalno sve dole) misleci da je do mase ili neke zice,sve sam prekontrolisao svaku zicu vadio smirglao i prskao WD40. I vratio sklopio i motor i dalje nece. Nekada se desi da hoce da upali ali to jednom na dan,i to ni ne zavergla kako pipnes dugme on tako upali. Sada me zanima da li je moguce da je do svecice ili do kape. On ide lepo ne cima u voznji,niti slicno. I takodje me zanima gde mogu da nabavim delove za ovaj motor,potrebna mi je rucica kvacila i kurbla.Hvala unapred na odgovorima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 17, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice rucice kvacila i kurble, njih imas na netu (bilo koji sajt za prodavanje ili online sop moto radnji) i po moto-radnjama. Cena je sarolika od 500 dinara do 50 evra. Za paljenje ne znam sta da ti kazem, javice ti se ovi iskusniji. Ako sumnjas na svecicu zameni je i probaj, ako je i dalje isto onda nije do nje...eto pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 17, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Врисн'о акумулатор, чини се... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 17, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Врисн'о акумулатор, чини се... Ne bi trebalo da je akumulator, jer vergla stalno, samo ne upali uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Mart 17, 2015 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da,ali ne mogu da nadjem rucicu kvacila bas za taj model.. A trazio sam na netu.. Nema takve iste. Ne znam sta bih moglo da bude,ali u nekim trenutcima dodje kao da nema snage akumulator. Ne znam,ali nekada cim pipnes dugme cak ni ne zavergla on upali. Mozda ga zeza masa negde,da li je to moguce,msm masa na akumulatoru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 17, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Врисн'о акумулатор, чини се... Ne bi trebalo da je akumulator, jer vergla stalno, samo ne upali uvek Ukoliko je akumulator los i nema dovoljno snge da anlaser zavrti dovoljno brzo bendiks nece izaci dovoljno i nece ti se zavrteti zamajac i nece upaliti.. tako da probaj pozajmi od nekoga novu bateriju i kad upalis vidi dali ti puni moped kako valja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Mart 17, 2015 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da zato baca i slabju struju,jer on meni baca na svecicu struju ali slabo,ali slabije i vrti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 17, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa za svecicu ne znam,tu bobina igra ulogu.. to ne bih znao.. mozda se javi neki pametniji pa ti da odg ali svakako probaj sa drugom baterijom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Mart 17, 2015 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa za to i pitam,kada vergla slabije,onda baca i slabiju struju na svecicu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 18, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne bi trebalo. Slobodno uzmi akumulator od nekog automobila i kablovima za paljenje upali tvoj motorcikl da vidis dal je do akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije do akumulatora,do cega bi moglo da bude ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 19, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan To ce ti vec neko pametniji reci, za sad probaj sa kablovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...