Jump to content

Moto Zajednica

Honda original ulje i filteri bacanje para?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 162 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZXR 750

Jedino mi filter za vazduh deluje koliko toliko realno, jer za mene je 30eur. Motul i filter za ulje me je kostao 50eur, a akumulator Varta 30eur.   

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 19 postova
  • Motocikl: shadow 750 cs

Realno ili ne cene originala su takve. Jedno je pitanje u svemu ovom, da li vrede vise od ne-orginala? Ako taj original  filter bilo vazduha ili ulja bolje preciscava ok, ili se placa samo ime.

• Svrati ponekad, 334 postova
  • Motocikl: power of dreams

Pa mislim da ti je jasno da se samo placa ime tj. etiketa i nista drugo... Koriscenje Hondinog ovlascenog servisa mogu da razumem jedino u slucaju trajanja garancije na motor pa odrzavas motor tamo da je ne bi izgubio, sve ostalo je po meni bespotrebno bacanje para. I ja sam kupio novu Hondu davne 2004 i imao nameru da odrzavam u ovlascenom. Tada je to bio Centar S. I odem na prvi servis posle 1000km... Posle toga me vise nisu videli... Kazem sebi tada "Jebes garanciju i sve ostalo pa ovi nisu normalni a ja nisam ovca za sisanje...", a motor evo i dan danas radi kao i prvog dana i koristim bas taj Motul i Hiflo koje si ti spomenuo! Poz

• Podržavam 3

• ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Druže stavi ti original - HONDA je to, pusti nas mi hoćemo da uštedimo kupujući lošije aftermarket ulje i zato ja recimo loše spavam. Nije za džabe fabrika na to ulje stavila natpis Honda, jer je najbolje za Honda motore. A i filter zbog tog natpisa Honda vredi svaku paru. Ja sam recimo stavio Hiflo filter koji sam na sajmu platio, koliko se sećam, oko 800 din. pa sam sad u dilemi da ga menjam za onaj na kome piše Suzuki.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja