tonpa87 3 Napisano Mart 13, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Naime jedna mala pomoć ako je moguće. Planiram da u skorije vreme odnosno do 1 maja, kupim beva 500. Tražim po oglasima, i naiđem na jednog koji mi se čini ok. E sad, na njemu ima jedna tablia, ne znam kako da je nazovem, koje nisam viđao ni na jednom drugom bevu. Pa ako neko od vas ko vozi, zna o čemu se radi, molio bih vas da mi pomognete. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Mart 14, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Serijski broj sasije. Treba da ima i ukucan na drugom mestu*(obicno ispod sedista).Piaggio stavlja plocice na skoro sve svoje modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3976 Napisano Mart 14, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moj nije imao na tom mestu tablicu,nego ispod sedista.mada ne mislim da je to nesto mnogo vazno i ako pise tu.Samo ti je dostupnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11691 Napisano Mart 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je bio ispod sedišta na oba Beverlija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tonpa87 3 Napisano Mart 15, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala vam puno na pomoći ja zaista ni na jednom uživo, a ni na oglasima nisam video tablicu na tom mesu, pa mi je bilo malo čudno. Inače, taj model ima brzinomer u miljma, ne u kilometrima, moguće da je rađen za američko ili britansko tržište, a kod njih je uvek nešto posebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Mart 16, 2015 Fat and furios, 602 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, Prijavi odgovor kao problematičan Jedini validan broj je na ramu ispod sjedista a taj na tablici bi trebao da je isti tj da se " poklapa" sa brojem na ramu broj je na zadnjem dijelu prema akumulatoru ispod plasticne plocice ( ili nema plocice ne sjecam se) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Mart 17, 2015 Fat and furios, 602 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, Prijavi odgovor kao problematičan Danas provjerio, ispod sjedista u zadnjem dijelu broj je na šasiji ispod plastičnog poklopcica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...