Mad Mike 143 Napisano Mart 5, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.serbiaring.com/borkovic-kandidat-sns-na-republickim-izborima/ Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Mart 6, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ..... politika je zlo..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Mart 6, 2016 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam danas video, bzv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Mart 6, 2016 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan prilicno je splasnuo u mojim ocima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Mart 6, 2016 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Mart 7, 2016 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan A možda je Duca ukapirao pravila igre, kako se dolazi do para za finansiranje ovako skupog i nekomercijalnog sporta. Posle onih suza teško da nešto može da ga sroza u mojim očima. Nažalost, ovako nam funkcioniše sistem. Ako je ovo način da se vrati u WTCC apsolutno podržavam. Takođe, ako je ovo način da pristojno zarađuje, podržavam. Na tom mestu će neko biti, a kada pomislim kakvog ološa ima tamo, može Duca i za predsednika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 7, 2016 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa taman tako, ako hoće genge, mora malo da se dodvori. Nije da sam primio vijest sa salvama oduševljenja, ali tako je, kako je. I kakvi sve mandrili mlate te poslaničke plate i beneficije, Duca je zlato. On njih da pogura za EPP, oni njemu pomognu oko finansija, svima dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Mart 7, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne podrzavam, trogivna obrazom za pare za sponzorstvo. Vecina okupljena oko svake vlasti tako razmislja, i zato nam je tako kako nam je sada. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 7, 2016 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Problem je što njemu sponzorstva trebaju SADA, a ne za pet godina. Nema baš mnogo vremena da čeka. A možda je čovjek tu baš iz ideala?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Mart 7, 2016 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja to gledam tako da će neko sigurno da sedne u tu fotelju, a onda bolje da to bude neko ovakav. Jer kadrovi su im toliko dobri... Da batalim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 687 Napisano Mart 7, 2016 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Onog trenutka kada mi bude bilo neophodno da se učlanim u neku stranku zbog napredovanja u poslu ili nečem sličnom, uzimam pasoš i idem odavde. Zgražavam se priča o tome šta ljudi moraju da rade da bi sačuvali radno mesto. I ne mogu da podržim ovo, nikako, jer se upravo tako ojačava truo sistem u kome živimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Mart 7, 2016 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pu... Nemam reči. Nikad nikog nisam simpatisao od sportista, samo poštovao, a Duca je u mojim očima bio viši nego bilo ko. Zapravo njega i Novaka sam stavljao na prvo mesto. Jer su naši a nisu se prodali. Do sada.Toliko sam zgrožen ovo našom vladom tj. političkom scenom i stanjem srbije (namerno malim slovom) da me ponekad sramota sebe samog!Duco, ode tvoj poster iz moje sobe. Jedini poster osobe koji sam ikada okačio. Žao mi je... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Mart 7, 2016 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Uzas.... kao sto je i uzas reci da ga podrzavam tj. razumem u ovom postupku...razumeju ga samo oni koji su takodje spremni na trgovinu obrazom ! Čuj ideali, koji, čiji... ideali u politici picoustog izdajnika ?! Ako je mogao da vozi WTCC pa da osvoji ETCC, i ove godine ima ugovor za TCR seriju koja je veoma kvalitetna, radi se na promociji bas dosta, vozi se na svetskom nivou, dakle kakva opravdanja sponzorstvom, ako je do sada zatvarao pricu sigurno ni sada kada je aktuelni evropski sampion nema neki preterani problem... palac dole od mene ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Mart 8, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je intaligentniji ( recimo ovaj pridev) ali.... verovao je italijanima i hondi pa ga lagali...... , a ovi majstori laganja vec 30 godina prvaci (mada ni oni preostali nisu drugaciji) Politika je zlo i kao takva treba da se unisti !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...