Motorcyclist 23867 Napisano Nedelja u 14:24 Integrisan, 7723 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nego postavio sam video jer volim gledati te radove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12089 Napisano juče u 12:38 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7908 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam "omatorio" 40+ ,sve nešto naginjem ka tome da su mi udobnost i zaštita od vetra najbitniji, i ako je moguće da je mašina 100tinak konja, meni dosta I bome promenio sam mišljenje što se tiče udobnosti Fazera FZS600 naspram Bandita 600, bar u ovom trenutnom zdravstvenom stanju, isprva mi se Fazer učinio udobnijim jer ima mekše sedište od Bandže, ali na duže staze Bandit odnosi pobedu što se tiče komfora. Ili sve ovo nema veze sa stvarnošću jer su mi u međuvremenu propali trtica i gluteusi, bem li ga, nisam pametan... Zato mislim da bi ti Bandit bio praznik što se tiče udobnosti naspram Gsr-a, a performanse...jbg, niko nije savršen. Promenio juče u 12:39 član Disko Nindža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23867 Napisano juče u 12:52 (promenjeno) Integrisan, 7723 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad zavisi, dosta njih se zalilo na udobnost sedista Bandita 650. A moje nije fabricko, preradjeno je da napomenem. Ne smeta mi ogibljenje, nije tvrdo. Mozda bi mi najvise legla druga koncepcija motora, jos uspravljeniji polozaj sedenja? ispravljenije noge u kolenima itd... Nemam pojma. Za novi ADV nemam love, pa cam ni jeftinog stroma xt. Inace, jos sam dovoljno mlad, da sam solo, zapicio bih sa njim na more bez problema. Promenio juče u 12:55 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12089 Napisano juče u 14:42 Hronični Motociklopata, 7908 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Može to i u dvoje ladno, malo stisneš zube i gas, ja tako zadnjih godina otkad sam u kurcu sa zdravljem Dok ne popizdim i kupim neki kabrio i lepo čekam u redu na granici ko sav normalan svet p.s. da, Bandža 650 nije baš udoban, ali nisam putovao s njim više od 200tinak km, pa ne mogu da tvrdim kako je posle 300-400km po danu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16818 Napisano juče u 15:14 Drug član, 1950 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo prošle godine sam u jedno 5-6 navrata prelazio preko 500 km u danu. Nisam bio preterano umoran i ako mi je zdravlje već popuštalo. Bandži bi najvišu ocenu dao za pouzdanost i sasvim solidnu udobnost. Estetika je naravno bitna i njome sam zadovoljan! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2098 Napisano juče u 15:58 Drug član, 1544 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist ADV položaj sedenja definitivno. Isti sam problem imao dok sam vozio sport turing. Nikako mi nije odgovaralo. Seo na kratko na Bandita 600, položaj mi je bio ubi bože. Pre neki dan na Bandita 650 kom je podignut guvernal....džaba. Nema šanse da bih se vratio na to. Ja ne znam da li psihosomatizujem ali momentalno sam osetio neku bol u zglobovima šaka. Definitivno neko ne može da se privikne na taj položaj i džaba prepravke. A opet....neko to pegla bez problema. Samo bih dodao da je kod ADV položaja jako bitno da su ruke opuštene na motoru (da tako stoji korman) i da donja leđa imaju potporu. To je za mene banja-položaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...