Zarkela 1596 Napisano Septembar 28 (promenjeno) Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kisa pala, gledam u crvendaca i ajde da vidim gume. Kad na internetu prednja 110 70 r17, zadnja 150 70 r17. A na mom motoru 120 70 i 160 60. Pitanje za iskusnije? Kupovati kak fabrika kaze ili kako je trenutno obuven? Sta dobijam sa uzim sta sa sirim Promenio Septembar 28 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Septembar 28 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Kisa pala, gledam u crvendaca i ajde da vidim gume. Kad na internetu prednja 110 70 r17, zadnja 150 70 r17. A na mom motoru 120 70 i 160 60. Pitanje za iskusnije? Kupovati kak fabrika kaze ili kako je trenutno obuven? Sta dobijam sa uzim sta sa sirimKod mene su isto 120 70 i 160 60, u sustini nije prevelika razlika od fabrike, sto je veci profil lakse ce da se motor obara i bude laksi za promenu pravca a sto je manji ili manje agresivan vrh gume stabilniji na pravcima, mozda malko veca potrosnja zbog vece sirine od fabrike ali mislim da ima vise benifita, vise mesta za naleganje na put i slicno. Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16875 Napisano Septembar 28 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za fabriku osim ako je cbr 900rr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10015 Napisano Septembar 28 (promenjeno) Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim fabričku dimenziju guma (za 2000 - to godište) 120/60 - 17 napred i 160/60 - 17 pozadi i zadovoljan sam. Promenio Septembar 28 član bajker71 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano Septembar 28 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, bajker71 je napisao: Ja vozim fabričku dimenziju guma (za 2000 - to godište) 120/60 - 17 napred i 160/60 - 17 pozadi i zadovoljan sam. Gde si nabavio dodatni vizir i koja je cena i koliko si platio crash bar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 28 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Po tom pitanju, FZS600 Fazer je malo čudan, tj, negde u sredini, napred mu je fabricka 110/70-17 a nazad 160/60-17 , dok njegov stariji brat YZF600R Thundercat na identičnoj prednjoj felni nosi 120/70-17 gumu, pa ti vidi... Na mom Fazeru je naravno napred 120/70-17 dimenzija, motor se sasvim lepo ponaša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10015 Napisano Septembar 28 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Paun99 je napisao: Gde si nabavio dodatni vizir i koja je cena i koliko si platio crash bar? Produžetak vizira mi je pravio Ivan, bilo je nešto oko 20 evra. Odlično radi posao, udara vetra u kacigu više nema, mnogo je tiše u vožnji... Kreš bar je bio na motoru, tako sam ga kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano Septembar 28 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bajker71 je napisao: Produžetak vizira mi je pravio Ivan, bilo je nešto oko 20 evra. Odlično radi posao, udara vetra u kacigu više nema, mnogo je tiše u vožnji... Kreš bar je bio na motoru, tako sam ga kupio. A jel Ivan pravi uslužno ili je to samo za tb, bas sam gledao u poslednje vreme da nabavim za moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10015 Napisano Septembar 28 (promenjeno) Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da pravi uslužno. Kontaktiraš ga telefonom, kažeš šta te zanima, dogovorite se kada da doteraš motor i on ti to napravi na licu mesta. Ivan 064 2847847 Promenio Septembar 28 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano Septembar 28 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bajker71 je napisao: Naravno da pravi uslužno. Kontaktiraš ga telefonom, kažeš šta te zanima, dogovorite se kada da doteraš motor i on ti to napravi na licu mesta. Ivan 064 2847847 Super hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1940 Napisano Septembar 28 Drug član, 1053 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan I am you but stronger. Istripovao sam se na pocetku, identicne slike. Da ja kupujem nove gume uzeo bih za nijansu vece, moj Bandit je imao fabricku dimenziju guma i to me je neverovatno nerviralo pogotovo pozadi. Nije prevelika razlika tako da neces nista pogresiti. Aj da se dotaknemo FZS600 ponovo, znam nekoliko ljudi koji su vozili fabricke dimenzije guma i onih koji su stavljali napred 120/70 17 a nazad 180/60 17 takodje nije bilo nikakvih problema. Tako da za Bandita MK1 komotno moze pozadi 160/60 17. Opet kazem to je moje licno misljenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Septembar 28 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima prostora i za 170. Al mislim da mu je to previse siroko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16875 Napisano Septembar 28 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobices samo sporije prebacivanje u krivinama... To je moje iskustvo. A ovo za FZS600 znam i cudno mi je sto su stavili 110 napred, kao na gpz-u 500, umesto 120... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 28 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je najjeftiniji način da učiniš motor upravljivijim to jest lakšim za obaranje i promenu pravca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Septembar 28 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim fabričku dimenziju guma (za 2000 - to godište) 120/60 - 17 napred i 160/60 - 17 pozadi i zadovoljan sam. Mislim da je prvoj generaciji fabrika 110 napred pozadi 150 a drugoj kao sto kazes od 2000 120 sa 160, ali pase i na prvu generaciju ta dimenzija sigurno ali ja ne bi vise od toga da se ne bi remetilo vesanje i ostalo Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Septembar 28 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Onda kupujem kako i jeste sad, za drugu generaciju. Ako je do sad isao lepo, nema razloga da menjam a to su minimalne razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Septembar 29 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Suzukisti stizem do brojke 60 000 km. Sta da radim? Kada predjem tu magicnu brojku vise necu moci da ga prodam kao nov nov. Da ga teram u rikverc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 29 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne sekiraj se, prodaće se, za normalnu cenu naravno, ja sam moju uljaru 2000-to prodao sa 80-ak hiljada km, kupac nije bio neki laik tupson, zna šta je bitno, a to je opšte stanje motora a ne brojka na km satu, a verovatno su i tvoj i moj motor već obrnuli stotku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Septembar 29 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Apropo dimenzija guma, dok sam vozio bandit s 600 2001, mk2, 2 seta guma su mi bile 120/70 i 160/60 zr 17. Njemu je fabrička dimenzija za prednju 120/60, a za zadnju 160/60. Treći set rešim da stavim fabrički dimenziju, teže je naći 120/60 i manji je izbor dosta, ali je nadjoh. I, Pa dobio sam dosta upravljiviji motor, mala razlika, ali itekako bitna u mom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Octobar 1 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram na banditu da menjam svecice, uzecu NGK CR9EIX, je l ima neko bolju preporuku? Koliko sam mogo da vidim to je najbolja opcija za njega, i kad se menjaju razmak 0.6/0.7?Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16875 Napisano Octobar 1 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan To ti je najbolja opcija, NGK ili Denso. Razmak je uglavnom vec namesten fabricki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8173 Napisano Octobar 1 (promenjeno) Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Aleksandar0102 je napisao: Planiram na banditu da menjam svecice, uzecu NGK CR9EIX, je l ima neko bolju preporuku? Koliko sam mogo da vidim to je najbolja opcija za njega, i kad se menjaju razmak 0.6/0.7? Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk Imao na mom Banditu....bez greške.Mada,ima koji preferireju Denso,ali to je kao sa uljem,neko ovo ulje neko ono.Razmak elektrode proveriti špijunima,ne mora da znači da je odgovarajuči. Promenio Octobar 1 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22095 Napisano Octobar 1 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...iridium/platinum svecice su vec na toleranciji. Njih samo zaviti, manja je steta tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10015 Napisano Octobar 1 (promenjeno) Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Aleksandar0102 je napisao: Planiram na banditu da menjam svecice, uzecu NGK CR9EIX, je l ima neko bolju preporuku? Koliko sam mogo da vidim to je najbolja opcija za njega, i kad se menjaju razmak 0.6/0.7? Ja sam proletos montirao iridijumske svećice Denso IU 27 A. Fabrički im je povelik razmak, 1mm sigurno... ps. Išao sam u MASS Company sa namerom da kupim NGK iridijumske za Bandita, ali oni u katalogu nisu mogli da nađu odgovarajuću za ovaj agregat. Promenio Octobar 1 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Octobar 1 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Imao NGK, sad su Denso. Radi i sa jednim i sa drugim. Imas isto pandam iridijum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...