aca-pn 6394 Napisano Februar 28, 2015 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Savremenog? ovaj model ima oko 20godina i dusu je ispustio odavno. Da je ispravan palio bi na prvu. Jel on bese tvoj bivsi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije , moj je bio exc300, Slicne su plastike samo. I mene je jednom ostavio u fruskoj, odvrnuo se magnet, jbg glupost ali upropasti dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Savremenog? ovaj model ima oko 20godina i dusu je ispustio odavno. Da je ispravan palio bi na prvu. Boldovao sam jedino bitno. edit> Ajmo braćo XTejaši. Poseko sam ih malo, SAD BACAJTE SO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pompezno predstavljanje savremenog sportskog i nadasve čuvenog enduro stroja na poznatom nam i prestižnom offroad takmičenju. Neki će se i prepoznati. PS. Da vas vrnem na temu. Pa upali li ili ode u noc tako na enduraski pogon 4x2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan http://m.youtube.com/watch?v=Mjt9u1XIl0k Evo jednog mog snimka sa fruske. Kvarisa na xr je lepo vodio veci deo dana ali je na 8:39 aterirao a ktm prodje. I da ,odmah da kazem da nisam spalio kvacilo. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 28, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Znači zaključili smo da XR600 treba staviti u klasu sa exc250! Prihvatamo . Pritom, XR-se jednom zaglavio, a uglavnom vas je čekao ceo dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Mene? pre bih rekao cr,wr,crf i ostale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan http://m.youtube.com/watch?v=Mjt9u1XIl0k Evo jednog mog snimka sa fruske. Kvarisa na xr je lepo vodio veci deo dana ali je na 8:39 aterirao a ktm prodje. I da ,odmah da kazem da nisam spalio kvacilo. :-) Lepa je Fruska gora i peglate vi to lepo po ravno delu ali kolko je mrtav dvotaktni motor na malom gasu u odnosu na cetri takta ne verovatno....uzbrdo je pravo mucenje voziti se sa dva takta ..i jos jedan dokaza da je cetvorotaktni neuporedivo bolji za enduro voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da da zato sva velika enduro takmicenja uzimaju 4t motori. Naravno da 4t bolje poteze u malim ali to je jedina prednost. I nije presudna jer jedan wr450 i crf se skoro nigde nisu ni popeli. Ovi sto ih vidis da silaze sa motora i guraju su sve 4t motori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 28, 2015 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan A jos mi je smesnije kad od 20.000 clanova foruma izaberu jednoga i trajno banuju.Komedija nastaje kad se isti vrati pod drugim imenom i svi se prave da ne primecuju. Primecuju, ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 28, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ko je povratnik? Ja znam onog velimlje 1, 2 , 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 28, 2015 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ko je povratnik? Ja znam onog velimlje 1, 2 , 3 Kolega sa "juzne pruge" na "privremenom radu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 28, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Tema je vrlo plitkog karaktera, tako da ne vidim zašto bi to bio problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 28, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan A sto u Nis ima dobar burek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 28, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan AhA bull... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 28, 2015 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tema je vrlo plitkog karaktera, tako da ne vidim zašto bi to bio problem Niko nije rekao da je ova tema problem .. za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 1, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Treca sreca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 1, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan http://m.youtube.com/watch?v=Mjt9u1XIl0k Evo jednog mog snimka sa fruske. Ako je ovo KTM - postajem hejter. Smešno bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 1, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Smesan je vozac ,a ne motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 1, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali nikad nisam hteo LC4 Adventure .... hteo samo LC4 SM - supermoto varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Octobar 1, 2018 Drug član, 1485 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 26.2.2015. at 7:45, pit je napisao: Gavrolini druze sto se jedis toliko.....aj nadji mi gde sam ja napisao da je XT ZA ekstremne voznje....nigde ....jer nisam blesav da tako nesto rvrdim....a i sta je ekstremna voznja......mozda kad se ekipa sa 450 -icama skrlja kroz neki potok i onda vauuuu jebali smo mu kevu gde smo sve bili ....a dusa unosu oce umru jer su bez kondicije. Ja sam samo postavio paralelu izmedju XT i KTM a ti si se toliko uvredio zbiog toga da si poceo da XT nazivas slinom neupotrebljivom za teren.....e sad mene nije bila bas najjasnija tvoja izjava da ti je iz TT u kombinaciji za kupovinu a koji ima isti agregat kao XT. A sto se tice enduro voznje i gde mi XT-jasi teramo sve ....siguran sam da bi se iznenadio kad bi video i proso....i veujem da bi promenio misljenje ......ali za tako nesto covek treba da se oslobodi predrasuda i sagleda realnije stvari oko sebe. Naravno da i ja mislim za sebe da sam tezak amater i shodno tome i vozim amaterski motor....pa kad savladam malo bolje endduro voznju kupicu neki malo vise hard ali XT NECU DA PRODAM ....do tada cu da se patim sa ovim pa sta mi bog da. Evo u prilogu ti saljem sliku sa vrha Rtanja gde sam u drustvu kroserica i ja uspeo da izadjem ...cisto da ne mislis da sam sisao vesla i da sam bas tolika neznalica.....Inace popeo sam se na dosta vrhova a Rtanje je tvrdim i stojim iza toga u Srbiji najteza enduro voznja....pogotovu za amatera z XT-om Kako bre vrh Rtnja, kada je ono brdo u pozadini na fotki vislje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 2, 2018 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije višlje... to je grebenski deo Rtnja koji se proteže direktno na zapad. Perspektiva fotografije možda daje drugačiji utisak ali ovo gde su motori je vrh i najvišlja tačka. Uspon jeste zajeban za teže motore poput XT-a (ili npr. moje Cagive) ali može uz dovoljno veštine i/ili blagu pomoć prijatelja na par kritičnih mesta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...