Jump to content

Moto Zajednica

Zar moguce da nema niko da mi pomogne oko pomoci kupovine tomos puha,Ljudi pricajte sta znate o tom motoru kako se cene krecu,Nemogu pronaci na oglasi

Recommended Posts

• U prolazu, 17 postova

attachicon.gifpuch.jpgOvo je moj bivsi motor.Tacno 10 godina je proslo kako sam ga prodao.Tri godine sam radio na njemu.Osim farbanja i hromiranja,sve sam sam radio.I mogu ti reci,nikad vise.Delovi su nenormalno skupi.Klipove su mi radili u madjarskoj.Naravno to nije bio kvalitet kao original.Zadnji klip hoce da blokira,jer ne dobije dovoljno hladjenje.Na kraju je bilo sve ok.Prodao sam u Beograd.Moj ti je savet,da nemoj da zalazis u sve to.Nadji neki bolji motor za restauraciju.Neudoban je,za visoke ljude,sklon je po vrucini da blokira zadnji klip.I najmanja sitnica kosta malo bogatstvo.

Prelep je ,ali ja sam odustao od kupovine puha.Nisam nasao ni jedan.Nasao sam u inostranstvu ali su mnogo skupi za mene.Kupio sam bmw iz 54 nisam hteo bmw ali nisam imao para za puha

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 17 postova

Koji bmw daj malo slika, sa BMW-om nema greske.

bmw-ac r25-3 .Nego nije lep stoajo u supi dosta dugo ali ispravan mislim radi pali .Za 50 evra nemogu da ocekujem lepotana..Nisam sam se pokajao sto sam kupio bmw jer 50 evra je bas jeftino.Dao sam bratu posto on ne radi nista pa neka se zeza malo sa njim da ga sredjuje.Ja volim puha i zato mi je bmw antipatican a i ne volim kardan.Po meni je kardan na motociklu glupost ..A koliko slobo trazis za tvoje puhove milsim da li bi prodao.Ja sam video neko ovde postavio sliku crvenog puha od 175 kubika ona slabija verzija sv ali nije to taj sto ja trazim ja hocu onog jaceg SGSS SG SGS 250 kubika .Svidja mi se puno i SV nego ja volim jaci motor zbog snage.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Auuuu, ala te taj odradao za BMW-a  :jee: Ja sam istog takvog pre par dana kupio za 12,55€ :sampion:

• Podržavam 1

• U prolazu, 17 postova

А колико може да развије брзину? :moto2: 

@vozigas   колико имаш година?

Koliko imam godina :D posto si znatizeljan da znas  34 god imam :D Znam sto me pitas za godine-Ne mislim da letim sa motorom,nego volim da bude jaci nego drugi motori u klasi,Kao sto kaze Sloba njegovi motori gaze bolje nego bmw od 500 kubika.Tu se i ja u potpunopsti slazem jer znam kako bmw pravi motore,jer imao sam prilike da provozam nekoliko modela.

• U prolazu, 17 postova

Znam druze gde ima da se kupe tomosi puhovi ,nego ja trazim jeftinije.Ne mora da bude nista perfektno niti speciajlno,samo u okviru mojih mogucnosti.Pre 2 meseca planirao sam da izdvojim oko 1000 evra.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Kapiram, ali takvi motori verovatno čame u nekim šupama ljudi koji ne voze motore, pa samim time i nisu na ovom forumu. Da je bilo ko sa ovog foruma nanjušio vrednog oldtimera za male pare, već bi ga kupio, sredio i prodao ako već neće da ga vozi :) Zato me ne čudi da niko ne može da ti pomogne u pronalaženju. Generalno, takvih motora i nema puno, a specijalno ih nema kod nas gde su vladali MZ i Jawa.

• U prolazu, 17 postova

Kapiram, ali takvi motori verovatno čame u nekim šupama ljudi koji ne voze motore, pa samim time i nisu na ovom forumu. Da je bilo ko sa ovog foruma nanjušio vrednog oldtimera za male pare, već bi ga kupio, sredio i prodao ako već neće da ga vozi :) Zato me ne čudi da niko ne može da ti pomogne u pronalaženju. Generalno, takvih motora i nema puno, a specijalno ih nema kod nas gde su vladali MZ i Jawa.

To i mene zapanjuje da nisam mogao da ga pronadjem ipak se on prozvodio kod nas..100% si  u pravu za ove supe i motore,bas sam pricao sa covekom koji ima par oldtajmera i u krugu ljudi se krece i on mi bas kaze ima svasta po supama ali vecina tih motora su bas kao sto ti kazes  jawa,bmw,nsu ,mz ,dkw.

• U prolazu, 17 postova

Nasao sam tomosa kojeg trazim  :jee1:  :jee1:     Problem je sto je u delovima. I mnogo trazi za motor 2000 evropske valute :staa2:  .Koliko vredi motor onakav//? Nasao sam ga na kupujem prodajem sajtu . 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja